HYL :D

Jeg er utrolig sliten etter åtte timer på jobb i dag. Men det er helt greit. Da jeg kom hjem ventet nemlig en pakke på meg. Fra Japan!! Ingenting kunne vært bedre!
Eller..

Kanskje hvis en hvit chihuahuavalp ventet på meg i en kurv utenfor døren, eller hvis hele leiligheten var fri for støvpartikler.

Men uansett, så hadde altså min pre-wedding dress kommet! Min fantastiske, skreddersydde kjole som jeg ikke skal bruke før dagen før dagen. Den er rett og slett perfekt. Men siden Lars-Kristian er min største bloggfan, kan jeg ikke poste bilder av den ennå. Alt som har med kjoler og bryllup å gjøre, er tross alt låst inne i en brannsikker safe, som bare jeg vet koden på. Informasjon må ikke avsløres under noen omstendigheter.

Ikke at han bryr seg. Jeg tror heller ikke han enser at DEN har overtatt plassen til to av mine favorittkjoler i skapet vårt.

I morgen har jeg fri! Da lover jeg et bedre, og (kanskje) litt mer innholdsrikt innlegg med masse bilder. Vi skal nemlig ut og feire bursdagen til Lars-Kristian, som er på søndag. I tillegg er det kamp, og sola skal, i følge værmeldingene, skinne hele dagen. Ikke at jeg stoler på meteorologene.

Ha en god natt 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *