En dag i sola :D

Jeg er fornøyd!

I dag var jeg oppe klokken fem, på jobb fra halv åtte til tre, og deretter var det rett på stranda. Jeg fikk faktisk TO HELE timer i sola, før den gikk ned bak et tre. Jeg er så ubeskrivelig glad! Sola gjør virkelig underverker for meg. Jeg synes faktisk det er verdt å ofre treningen for sola. Den burde føle seg beæret. Jeg dropper sjelden treningen for noe eller noen.

Nå har jeg brukt opp den treningsfrie dagen min denne uka. I morgen tidlig må jeg ta meg selv i nakkeskinnet. Da bærer det avsted på trening klokken åtte. Så er det fullt kjør igjen, med kveldsvakt fra halv to til halv ti.

HERREGUD! Dere aner ikke hva jeg så på Huk i dag! Jeg var skråsikker på at dette var noe som forsvant samtidig som hvite tennissokker og stivt pigghår. Men denne karen hadde faktisk ROTTEHALE! Eller. Kanskje ikke hundre prosent rottehale, for den var ganske tykk. Men den passet overhodet ikke inn til resten av sveisen. Den var bare helt feilplassert. Jeg tror jeg er i sjokk.

!!!
cimg4267

Mister Nilsson tok seg like gjerne en lur, med snusleppa inntakt (sjekk sekken)

cimg4266

Team Baywatch
cimg4270

Siden Brink hadde vært på stranda syv timer før vi kom, ble han kraftig solbrent

cimg4272

Jeg fikk jo LITT farge på to timer 😀

Nå skal grillen fyres opp!
Psst. det er jo St.Hansaften i dag! Hva er deres planer? Blir det bål?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *