Pangstart på stressende uke!

Det er allerede tre timer siden jeg var på trening. Jeg rakk fint lite i dag. Løp 6 kilometer og tok fire situps. Jeg burde skamme meg. Det er usannsynlig dårlig. MEN! Det er uansett bedre enn ingenting. Jeg hadde rett og slett ikke sjans i havet til å rekke mer.

Begrunnelsen til lite tid på SATS, er ganske dårlig. Jeg må ikke dra på jobb før halv ett, men siden jeg går glipp av utallige soltimer denne dagen / uken, akter jeg å gjøre noe med det:

JEG GRILLER MEG I SOLARIUM.

Og ja, jeg er klar over konsekvensene. Jeg risikerer å se ut som en sviske om ti år. Men heller det, enn å være den eneste bleikfisen blant tusen andre Osloinnbyggere.

Hvis du tenker at jeg heller burde prøve selvbruning, kan jeg fortelle at det funker fint lite på meg. Jeg har aldri vært så misfornøyd som den gangen for snart ti år siden, da jeg tilfreds smurte inn en vinterblek kropp med det jeg trodde var en mirakelkrem.

En time senere boltret jeg meg på gulvet som en sprellemann. Jeg gråt og hylte. Jeg lignet jo en appelsin!! Til slutt skrubbet jeg nesten hver eneste centimeter av kroppen min til blods. Aldri mer! 

Som du sikkert har forstått, blir denne uken veldig hektisk. Jeg  får spasmesammentrekninger i hver eneste, lille muskel når jeg kartlegger uken min. Jobb, jobb, jobb, fri, jobb, jobb, søndag. ÆÆÆ!

Vær så snill å synes synd på meg!! Det har jo meldt så fint vær hver eneste dag, og jeg jobber til halv ti nesten hver kveld. Ikke misforstå. Jeg liker å jobbe. Det er bare veldig uvant å ikke ha sommerferie.

Men, nå skal jeg ikke klage mer. Dette var dagens utblåsning. Jeg lover.

cimg4207
Nå sitter jeg på verandaen med en god kopp kaffe, et glass juice og den nyeste utgaven av I Form, mens jeg later som jeg er i syden.

Dere må nyte det herlige været i dag, for min skyld også. Jeg må hoppe i dusjen og gråte litt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *