Du skal holde hviledagen hellig

Ja, er det ikke sånn det er da? Derfor har jeg treningsfri nesten hver søndag. I hvert fall i dag! Været er helt fantastisk! Det er nesten så humøret mitt ikke kunne vært bedre.

Siden Lars-Kristian er skadet, er han ikke i Bodø for å spille kamp. Han er her sammen med meg. Jeg må innrømme at jeg synes det er litt deilig. Det er ikke ofte vi har en søndag sammen. Vi tillot oss faktisk å sove helt til halv tolv i dag! Det er noe som skjer en gang i halvåret. Utrolig deilig.

Vi stod opp, luftet hundene og gikk en tur til Grünerløkka for å besøke Tim Wendelboe. Han er verdensmester i Barista, og siden jeg er AVHENGIG av kaffe, er det ikke annet enn en selvfølge at kaffen hans må testes. Jeg er dødsseriøs når jeg sier at jeg drikker nærmere femti kopper om dagen.

Utenfor Tim Wendelboe
cimg4195

Verdens beste cookie?

cimg4192

Finner du meg i mengden??
cimg4200

Med mer enn nok koffein i skrotten, ruslet vi hjemover. Vi stanset innom Søndagsmarkedet på Blå. De har så mye rart der! Men det er verdt turen, bare for å sniffe inn den herlige vaffelduften. I tillegg har de fantastiske øredobber, som jeg MÅ HA neste søndag.
Forresten! I går var det karbolørdag! Lars-Kristian får nesten alltid viljen sin i helgene, og jeg må bare akseptere at han stadig vil ha pizza, taco eller annet klin. Blæh.

I går ble det hjemmelaget pizza:

Bakemester Lasse
cimg4165

Kjevlemesterinne Caroline

cimg4169

Mestertiggehunden Hugo – «jeg vil også ha menneskemat»
cimg4179

Mel på nesa – like morsomt hver gang
cimg4174

cimg4180
Dersom du tenker at ovnen er skitten, så har du helt rett. Den har faktisk ikke blitt vasket siden Lars-Kristian flyttet hit, og det er vel nærmere fem år siden? JA! Jeg er smertelig klar over at det er ekkelt. Men vi bruker den jo ikke så ofte…….
Tata! Pizza ala Caroline og Lasse
cimg4181
cimg4184

Gulvpizza?!? Ja, for vi skulle selvsagt balansere pizzaen hårfint bort til bordet, mens den fortsatt lå gloheit på stekepapiret. Jeg brant meg. Selvfølgelig. Også landet nesten alt på gulvet. Kanskje det ikke var meningen at vi skulle spise pizza. Men, vi fikk jo reddet cirka fire stykker.

cimg4201

Nå skal vi grille mens vi skuer utover den flotte bakgården vår… og mens Lars-Kristian løper inn og ut for å sjekke scoringsoppdateringene til LSK annethvert minutt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *