Nok en hektisk dag er over

I dag har det gått i trehundreogti fra jeg stod opp. Trening, ordning, lufting av dyr og jobbing. JEG ER SLITEN.

Jobbantrekk
cimg4049

Nå skal jeg belønnes med melkesjokoladeis og brownies.

I går var vi hos Holmen og spilte Buzz. Jeg ble nesten mobba da jeg sa at jeg aldri hadde spilt det før. Har ALLE spilt det før?? Jeg ble selvfølgelig megataper hundre ganger på rad. Men neste gang er hevnen søt. Det lover jeg.

Espen var en overlegen vinner
cimg4159

JEG ELSKER BUZZ!! (Jeg er en kjempedårlig taper)
cimg4162

Det er forresten utrolig hvor lett gutter lar seg underholde. I går var jeg i over en time, vitne til sære lyder fra måpende lepper, fordi en basketballspiller dunket ballen i kurven på en storslått måte. Guttene så på klipp fra youtube, og det var ikke måte på begeistring.

Vel, noen må interessere seg for den slags også.

JA. Jeg innrømmer at jeg, med små marginer, tapte kampen mot Lars-Kristian angående shopaholikerprosjektet. Jeg tenker det beste er å innrømme det, så han kan klatre ned fra den høye hesten sin.

Nå synes jeg så synd på meg selv, at jeg garantert kommer til å trøsteshoppe.

For eksempel denne her
mahakjole2
LEKKER??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *