DET ER SOL (og på tide med en avgjørelse – shopaholiker?)

I dag er jeg kjempeglad!

Jeg gir meg selv en ny sjanse. I går var jeg nemlig på randen til sammenbrudd.

For det første måtte jeg ta TOG til jobb. Jeg HATER kollektiv trafikk. I tillegg glemte jeg paraplyen min, enda jeg var VELDIG klar over at det regnet. Håret mitt falt helt i grus. Jeg så ut som et troll da jeg kom på jobb. Og der skulle jeg være i åtte timer?!? Skyt meg!

Jeg fant heller ingen gummistøvler på tilbud, men jeg fant dette her

cimg4145

Dessuten kom jeg hjem til herlig musikk, pådekket bord, middag og nyvasket gulv. Jeg holdt på å begynne og gråte. Det var jo akkurat det jeg trengte etter en grusom dag.

Jeg er sikker på at det skjer noe hyggelig i kveld, siden det er fredag. Derfor blir det nok antrekk senere, eller i  morgen tidlig 😀

Forresten! Det er siste dagen i shopaholikerprosjektet! Jeg kjøpte disse tidligere denne uken

cimg4148
Ikke dårlig. Bare ett par sko, en skjorte og en topp siden forrige fredag. Så nå lurer jeg på hva dere synes?? Er jeg en shopaholiker? (se hva jeg har kjøpt på fire uker, under kategorien Shopaholikerprosjekt)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *