ÆSJ OG FYSJ (men heia LSK)

Jeg hadde en ytterst ubehagelig drøm om Mr. Lee i natt!

MEN, nå vet jeg hvorfor!!

Hele leiligheten stinker av nudler! Du vet, det krydderet du så tilfreds slikket av fingrene dine, da du hadde slafset i deg en hel pose med tørre nudler i storefri på barneskolen. Lukten satt på fingrene i flere timer etterpå. Det hjalp ikke om du skrubbet med Zalo og Grønnsåpe.

SÅNN lukter det her nå! Det er uutholdelig.

Enten så har en av guttene som var her på lørdag, en forferdelig kroppslukt som har festet seg i tapeten, eller så har noen spist nudler?!? Jeg satser på det siste.

Det er faktisk ganske slitsom å ha en nese som ikke er skapt for denne planeten. Min nese er helt utrolig, og lukter den minste odør på mils avstand. Helt sant. 
Derfor: Operasjon VASK HELE LEILIGHETEN (og helst en gang til), står øverst på listen min nå. Til og med før trening.

SÅ! Deilig at LSK vant i går!! Også over selveste Plankebyen, min forhatte barndomsnaboby! Ikke dårlig.

Jeg rakk selvfølgelig ikke kampen. Vi brukte utrolige fire timer fra Sarpsborg til Åråsen, jeg var der nøyaktig tre minutter på åtte. Jeg fikk i det minste hentet den skadeskutte kjæresten min! Huff, skade nå igjen. Jeg synes det er forferdelig trist. Det er faktisk ikke fullt så spennende å se en fotballkamp når ikke han spiller.

Verdens søteste («MÅ.treffe.ballen») 
1239385162000lskeriksenkamera2526211m

Verden deiligste

eriksen54506e

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *