Ofte stilte spørsmål

Her linker jeg til spørsmål som ofte blir stilt, og som jeg har svart på i tidligere innlegg. Ellers er et hett tips å sjekke ut kategorien «ukens leserpørsmål«. Her har jeg svart på mange spørsmål som ofte blir tatt opp.

Hvor høy er du?

Hvordan trener du nr. 1?

Hvordan trener du nr. 2?

Hvordan trener du nr. 3? 

Hvordan spiser du?

Hvordan fikser du håret ditt?

Hva slags hårclips bruker du?

Kan vi få se bilder av deg fra du var barn?


Hvordan møttes du og Lars-Kristian?
Vi møttes i april 2007, på tur i Slottsparken med hver vår hund. Klisjé anyone?!?

Hva jobber du som?
I skrivende stund jobber jeg som journalist hos side2.no. I tillegg tjener jeg godt på bloggen. Dessuten er dette noe som opptar mer enn fem timer av hverdagen min, derfor ser jeg også på dette som en jobb. En veldig morsom jobb 😀

Jeg er også partner og moteansvarlig i nettmagasinet Femelle, hvor jeg både skriver saker og noen ganger desker saker. Å deske saker, vil si å gå gjennom tekster som blir sendt inn av andre, rette dem, gjøre om på dem, gjøre sakene bedre, mer vinklet og mer tabloide.

Jeg elsker alle jobbene mine, og synes det er fantastisk at jeg jobber innen yrkesutdannelsen min.

Hvem er dine stilikoner?


Hvordan er klesskapet ditt?

Hva slags hunderaser er Hugo & Ronaldo?

Blogglisten

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *