Et perfekt koneemne?

Aaaah, morgenstund har gull i munn!
Jeg er storfornøyd etter å ha kikket på klokka, og ser at den bare er ni. Jeg holder pusten mens jeg ruller meg forsiktig ut av dobbeltsenga. MÅ IKKE VEKKE LARS-KRISTIAN. Det er jo kampdag.
Etter å ha skvettet litt vann i ansiktet, og laget meg en dobbel espresso parkerer jeg rumpa forann datamaskinen. Det er klart for dagens sladder! Noen er tilfreds med dagens ferske utgave av Aftenposten, men jeg MÅ ha min dose Hollywood. Jeg er avhengig.
Akkurat da jeg har funnet en veldig interessant artikkel om at Lindsay Lohan kanskje har gått opp i vekt, knirker det i soveromsdøra. Lars-Kristian er våken. 
– Har du lyst til å lage skiiiiiiveeeeeer?
HVAAAA?? Ja, jeg vil heller smøre brødskiver enn å lese artikkelen om Lohans vektøkning! Men det ble selvfølgelig skiver på Lasse. Han er jo så skjønn, og jeg vil veldig gjerne bidra til seier 😀

En TRØTT og sulten Lasse 😀 (nei, han er ikke naken!)
cimg3673

Rett etter frokosten rakk jeg å dra til Sognsvann for å jogge en times tid, men med en gang jeg kom hjem ventet pliktene:

cimg3684
Blir det ikke seier i dag, så skjønner jeg ingenting!

Psssst.: Lasse og Caroline har 2-års jubileum i dag 😀

1 kommentar

  1. Elisabeth

    Skulle inn her å se litt. Sjelden jeg er her lenger. Men kom inn på første side,ikke siste? Gøy d da. Men rart å komme til 2009 og ikke 2021.
    🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *