Dinner with the enemy?

LILLESTRØM VS. LYNHVEM STIKKER AV MED MORGENDAGENS SEIER?

cimg3643

cimg3638

cimg3646
Ooops.. Ser ut som Lyn faller 😀

Jeg var forberedt på krig, da én LILLESTRØMspiller skulle møte fem LYNspillere på grillaften hos Holmen i går. Heldigvis var det ingen som tenkte i den retningen, og jeg kunne diskré begrave stridsøksa jeg så fint hadde klart å skjule i bikinitrusa. Neida, jeg bare tuller.

Tidligere på dagen:
Jeg mottar beskjeden om at vi skal til Holmen for å sole oss og grille med skrekkblandet fryd. Og nei, det er ikke på grunn av at dette er fienden i kampen på mandag, men fordi det betyr at jeg faktisk må gå i bikini?!? Det krever planlegging! Heldigivs har jeg to timer å slå ihjel før Lasse ankommer leiligheten, og jeg har allerede vært på trening. Det er bare å sette i gang.

 1. Jeg hiver meg i dusjen 
 2. Jeg smører i en hårkur
 3. Jeg bareberer leggene mens hårkuren virker
 4. Jeg skyller ut hårkuren
 5. Jeg føner håret
 6. Jeg retter ut håret – æsj, det var ikke noe fint
 7. Jeg krøller håret
 8. Jeg legger jeg-har-nesten-ikke-sminke-på-meg sminke
 9. Jeg klipper tåneglene
 10. Jeg leter febrilsk etter den rosa negllakken min
 11. Jeg lakkerer neglene
 12. Jeg smetter inn i bikinien 

… og akkurat da kommer Lasse hjem. Han

 1. Skifter til badeshorts
 2. Spør om jeg er klar

Altså?!? Tuller du?!? Hvorfor er det så mye lettere å være mann???? I mitt neste liv skal jeg definitivt være mann.


Dagen i bilder
cimg3649
Caroline Berg, Thomas Jacobsen, Rikard Nilsson og Christian Brink

cimg3650
Caroline Berg, Thomas Jacobsen, Rikard Nilsson og Christian Brink

448920558432515763703515770085825205416n
Caroline og Lars-Kristian

cimg3656
Christian Brink

cimg3659
Lars-Kristian Eriksen

cimg3660
Rikard Nilsson, Kim Holmen og Thomas Jacobsen

448920558442015763703515770086005079297n
Caroline Berg og Lars-Kristian Eriksen

cimg3662
Theodor Elmar Bjarnason

Psssst.: Det er lov å kommentere! 

3 kommentarer

 1. Jeg ler meg ihjel av den lista di over ting du måtte gjøre også kom Lars hjem. HAHAHA! Som å høre meg selv! 😛

  Synes forresten det er utrolig morsomt å lese gamle blogginnlegg hos deg, jeg startet å lese bloggen din for et år siden så det er mye jeg ikke har fått med meg. God underholdning en fredagsnatt når alle andre koser seg med kjæresten sin og jeg har dumpa min 😛

 2. Synes dette var et svært underholdende innlegg!! lo høyt og tydelig flere ganger 😀
  Er fast leser av deg (noe jeg har vært siden dette innlegget ble skrevet) og jeg må si at jeg ELSKER(!!) å lese om livet ditt, da det er PERFEKT og veldig innholdsrikt 🙂 hehe….. måtte bare få det ut!! Du er virkelig en dame jeg ser opp til, både med tanke på trening, kosthold, klesstil og det som er!! du er en fantastisk inspirasjon for meg og tusenvis av andre jenter der ute 🙂 du fortjener virkelig all skryt du kan få!! Stå på videre!!!

 3. Jeanette

  Hvem er Lasse? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *