Om meg

Jeg heter Caroline Berg, er opprinnelig fra Sarpsborg og kom til verden en kald vinterdag i januar, nærmere bestemt 28.01 – 1987.

Meg & storesøster

Jeg kommer fra en helt fantastisk familie, med verdens beste mor, far & storesøster. Likevel bestemte jeg meg for å flytte hjemmefra da jeg var 20 år gammel.
Planen var å studere juss. Og det gjorde jeg. Men bare for ett år.
Da fant jeg fort ut at jeg måtte være mer kreativ. Alle bøkene og lesingen gjorde at jeg klødde etter noe mer, og jeg startet på journalistikk hos Norges Kreative Fagskole. 

Samme året som jeg flyttet til Oslo – altså i 2007 – fikk jeg min kjære, lille Hugo. Han er en langhåret chihuahua, fra oppdretterne Chi-Cago i Østfold. En herlig kennel, med både fantastiske mennesker og hunder.

2007 var også året da jeg møtte Lars-Kristian. Egentlig er det vel mer riktig å si at Hugo traff Ronaldo, og disse to hårballene førte oss sammen. Det var veldig rart for meg å date en fotballspiller. Da vi traff hverandre i parken, spilte Lars-Kristian i Lyn, og jeg hadde aldri hørt om verken laget eller Tippeligaen.

I dag har vi vært sammen i over 3 år, og den 19.juni 2010 giftet vi oss. Dette var en helt uforglemelig dag, som du kan lese mer om under kategorien Bryllup. Både jeg og Lars-Kristian har lagt ned mye tid og planlegging i denne helgen, og jeg har skrevet utrolig mye om dette på bloggen, slik at dere som også går i giftetanker, kan hente litt inspirasjon. Alle innleggene som omhandler bryllup, finner du under Bryllup i kategorier.

Ting du kanskje ikke visste om Caroline

 • jeg har spilt teater i 10 år
 • jeg har spilt piano i 7 år
 • jeg hadde alle realfagene på vgs, siden jeg skulle bli barnelege 
 • jeg har fobi mot hårstrå
 • jeg er livredd for å fly
 • jeg er perfeksjonist til fingerspissene
 • jeg ser helst at bøker, blader og fjernkontroller ligger på linje
 • jeg har skofetish 
 • jeg elsker lister, planlegging og organisering 
 • jeg har drukket kaffe siden jeg var fem år

Blogglisten

1 kommentar

 1. hey, pochodzę z Polski i dosyć sławny jest u nas Twój blog…na tyle sławny, że i ja musiałam na niego zajrzeć. Masz piękne włosy…i mega szczupłą figurę…podoba mi się bardzo. zajrzyj na moja strone www i pozostaw po sobie jakiś ślad:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *