Shopaholiker? HVEM?!?

FOR en dag! Jeg var oppe klokken seks, på trening klokken syv, på skolen klokken elleve, og på jobb fra tre til ni. Jeg har ikke fått en eneste solstråle på kroppen i dag, så jeg gleder meg til fri i morgen. Det skal bli deilig å få litt farge på en ellers gusten vinterhud. Herregud, sommeren er jo faktisk her – HURRA 😀

OH – nå er det krig på hjemmebane. Eller, kanskje ikke helt. Men Lars-Kristian slenger litt for ofte med leppa når jeg kommer hjem med mer i henda enn da jeg dro. Det har faktisk resultert i at jeg sniker meg inn døra hver gang jeg har handlet, og slenger posene så fort jeg kan inn på skapet. Han får uhyyyre sjelden vite om mine utskeielser. I hans øyne er jeg åpenbart en shopaholiker. Jeg handler nemlig altforaltfor mye, og altfor ofte handler jeg tydeligvis ting jeg ikke trenger.
Men ærlig talt. Jeg trenger det jeg handler. Alt sammen. Sånn er det bare.

Så for å overbevis Lasse om at han har totalt feil, og jeg har rett, skal jeg ved slutten av hver uke skrive ned hva jeg har handlet i løpet syv dager. I.. la oss si en måned.

Jeg starter i dag.

cimg3598

Vi ser litt nærmere

cimg3600
Øredobber x 2, ID. concealer, 2 skjønne bilder (som ja.. Faktisk var det visst et bomkjøp)
cimg3602
Olashorts, singlet og kort skinnjakke.
cimg3604
To stk. helt vidunderlige kjoler.

cimg3606
FLATE sandaler og tunika (kjekt å ha over bikinien)

cimg3619
Høye herligheter som en aldri får nok av.

Dette er da ikke så ille? Dessuten må jeg minne om at jeg er student, og dette var siste måneden vi fikk stipend. Det krever en liten feiring. Pluss at jeg fikk lønning fem dager etterpå. Når jeg tenker meg om, så tror jeg faktisk at det ikke blir stort mer denne måneden (altså frem til 15.juni). Faktisk. Gleder meg allerede til neste fredag.

Søren. Jeg glemte å ta med brudeskoene. Og bryllupsbordkortene. Men jeg vet ikke om brudeting gjelder? Så da kan det like gjerne være.

Forresten! Se hva som møtte meg da jeg kom hjem fra jobb i dag

HAHA 😀
cimg3561

*Hvis jeg stikker tunga litt lenger ut nå, så klarer jeg helt sikkert å skyte ned Brink* (som tydeligvis var motstanderen)
JA!!! For de sitter faktisk og spiller mot hverandre over nettet! Haha 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *