Vive la France!

Jeg ELSKER Christian Louboutin! Han har laget drømmebrudeskoene mine, derfor klarte jeg ikke å dy meg, og bestilte dem ett år i forveien. Så er det bare å håpe at jeg klarer å la dem stå på samme plass i skapet i over 365 dager. Og samle støv.. Hmm.. Håper ikke det er lenge til det dumper ned en hentelapp i postkassa..

*SIKLE*
20081221christianlouboutinpetalsandal

SÅ! De med fine drakter, Barcelona, vant i går. Ikke dårlig, det var jo det jeg visste 😀 Ikke nok med det, men LSK vant også cupkampen! Så det var en ganske blid Lasse som kom hjem etter å ha sett TO KAMPER PÅ RAD i går kveld. Han er gal. Hadde det vært meg, hadde jeg vært ganske sur etter å ha sett over 180 minutter med fotball.

Hva er det forresten med gutter og sport? Er det alltid noe å følge med på? Her hos oss er det fotball på tv-skjermen ca. fire ganger i uka. Og det har funket helt fint, siden jeg får mine timer med Gossip Girl og Frustrerte Fruer på dataskjermen. Men nå er det plutselig sykkel i tillegg! Så mellom tre og seks er Lasse opptatt. Så beygnner det kanksje en kamp halv ni, også er det sporten fra halv ti. Også er det kanskje en kamp i reprise??
I går ville han at jeg skulle engasjere meg i sykkelsporten, derfor satt jeg sammen med han og så ca. 15 minutter av innspurten. Det var mer enn nok det altså, hadde aldri klart tre timer.

Jeg la forresten merke til at han som leder har ROSA matchende hjelm, trøye, hansker OG sokker! Hvor gøy er ikke det?! Tenk om det kunne være litt innslag av rosa i fotballen også:D Haha.

kb55607
630x600artdadarev

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *