Jeg, en blogger?

Er det sant? Jeg som har lovet meg selv at jeg aldri skal bli en del av dette, har faktisk opprettet en blogg. Hva skjer? Jeg har sikkert altfor lite å gjøre, tenker du. Men der tar du feil! Jeg er nemlig i full gang med avsluttende eksamen, bryllupsplanlegging og.. Ja, det var vel alt. .

I dag har jeg fri 🙂 Hurra! Da blir det snart trening, sol og shopping. Også er det cupkamp mellom LSK og Strømmen i kveld. Men jeg tror jeg klarer å lure meg unna, siden min bedre halvdel ikke skal spille. Også får jeg leiligheten for meg selv, siden det tross alt er Champions something finale i dag, og den er det FORBUDT å se her 😀
AH, for en dag det skal bli.

… siden FC Barcelona har finest drakter, heier jeg på dem! HEIA!

7 kommentarer

 1. Hehe, hvor morsomt å se i erkivet ditt! Du virker så lite ineresert i fotball her at det er sykt og nå er du det, det er så koselig med deg. Blir så inspirert av å se deg, treningen, kosten og «fashion».
  Elsker bloggen din, du er fantastisk!<3

 2. Cathinka

  Så gøy å se i arkivet ditt, for eks, dette innlegget og nå er du norges største blogger!! Sykt! Det er rart og tenke på hva bloggene har gjort med livet ditt, økonomien, ja alt egentlig. Som en kjent blogger blir man mye mer opptatt av seg selv, da mener jeg egen pleie, klær osv. for det er jo det som kreves. Det blir store forandringer. Uansett så er det jo helt utrolig hvor lenge bloggere faktisk holder ut og blogge! Det er ikke bare, bare…En fin blogg er det ihvertfall 🙂 Jeg leser den et par ganger i uken, så jeg er vel fast leser 😉

 3. For to dager siden startet jeg her. Nå har jeg lest HELE bloggen din, fra ende til annen. Wow!
  Morsomt å se hvordan det var når du startet bloggen, og hvordan du har utviklet deg. Tenk, bryllup, huskjøp, baby, barndåp og alt i mellom. Takk for at du er en så fin inspirasjon, og at du gjør det du gjør 🙂
  Helt i startfasen med min egen blogg tørr jeg ikke ha ett mål på 1000 lesere om dagen engang, men hvem vet? 😉 🙂
  Lykke til videre, gleder meg til å følge deg -hver dag. 🙂
  God klem!

  1. Wow 😮 Nå ble jeg glad 😀

   Tusen takk, og lykke til med bloggen din <3

   1. Kjekt og ha noe å bedrive tiden inne med sv.forgiftning, mens resten av norge nyter sommeren! 🙂
    Takk 🙂

   2. Uff, så leit :/ God bedring, snille deg <3

 4. Halvorsen

  Da har jeg startet på begynnelsen. Har fulgt deg ei god stund, så nå skal jeg lese hele. Gleder meg. Hilser til familien. Klemmer til dere tre. Lykke til med resten av graviditeten

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *