Jeg heter Caroline Berg Eriksen (gift Eriksen), er opprinnelig fra Sarpsborg og kom til verden en kald vinterdag i januar, nærmere bestemt 28.01 – 1987. Jeg kommer fra en helt fantastisk familie, med verdens beste mor, far og storesøster. Da jeg var 20 år gammel bestemte jeg meg for å flytte hjemmefra for å studere juss, men bøkene og lesingen gjorde at jeg klødde etter noe mer, og i 2007 startet jeg på journalistikk hos Norges Kreative Fagskole i stedet. Det samme året som jeg flyttet til Oslo fikk jeg min kjære, lille Hugo. Han er en langhåret chihuahua, fra oppdretteren chi-cago i Østfold. En herlig kennel, med både fantastiske mennesker og hunder.

SONY DSC

SONY DSC

I april 2007 møtte jeg Lars-Kristian. Egentlig er det vel mer riktig å si at Hugo traff Ronaldo, og disse to hårballene førte oss sammen. Det var veldig rart for meg å date en fotballspiller, for da vi traff hverandre i parken, spilte Lars-Kristian i Lyn, og jeg hadde aldri hørt om verken laget eller Tippeligaen.

SONY DSC

DSC06508

I dag er fotball er stor del av hverdagen min, og selv om det fortsatt ikke er hovedinteressen er det noe i det at livet er morsommere for dem som liker fotball, for hver eneste kampdag er en opplevelse i seg selv, og i tillegg er det viktig for meg å vise interesse, og forståelse for det mannen min jobber med. I dag har vi vært sammen i nesten 7 år, og den 19.juni 2010 giftet vi oss. Dette var en helt uforglemmelig dag, som du kan lese mer om under kategorien bryllup. Både Lars-Kristian og jeg la ned mye tid og planlegging i denne helgen, og jeg har skrevet utrolig mye om dette på bloggen, slik at dere som også går i giftetanker kan hente litt inspirasjon.

DSC76561

Vinteren 2013 fikk vi den gledelige nyheten om at vi venter barn, og den 25. november 213 kom verdens vakreste jente til verden. Familie er noe av det vi verdsetter mest i denne verden, så det at to nå har blitt tre, føles helt fantastisk og rikitg. Du kan lese det første innlegget etter fødselen her, og her deler jeg min fødselshistorie fra a-å. Det å føde er en helt sinnsyk opplevelse, unikt, fascinerende, spennende og vondt på så mange måter, og jeg skildrer det her så godt jeg kan.

DSC08899

DSC08968

DSC05844

På bloggen min kan du følge denne reisen fra å være to (fire) til å bli tre (fem) Hundene er jo en stor del av vår hverdag, så vi liker å inkludere dem som familiemedlemmer :-) Graviditeten, opplevelser og tanker rundt den, finner du under kategorien “graviditeten”.

Den 06. april ble vår vakre Nelia døpt i Siljan kirke, og alt om barnedåpen kan du lese her. Jeg elsker å planlegge slike begivenheter, så her blir ingenting blir overlatt til tilfeldighetene og jeg har brukt mye tid på dette. Håper du kan finne litt inspirasjon!

DSC8941

DSC2295

DSC2455

Som du sikkert har forstått er dette på mange måter en blogg med et lite innblikk i min og vår hverdag. Jeg er lidenskapelig opptatt av mote, trening, helse og mat, så dette er også elementer jeg krydrer bloggen med. For mer informasjon, kan du ta en titt på de ulike kategoriene på bloggen min, men bruk gjerne søkefeltet også :-)

DSC02628

Håper du liker det du ser, spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på 

16 thoughts on “Om meg”

 1. ELSKER det nye designet ditt, Caroline! Satt faktisk senest i går og tenkte over at designet ditt kunne ha trengt en liten oppgradering. Jaggu har du skiftet design dagen etterpå, haha :D Skjønner at du mest sannsynlig har noen store planer i gjerdet, så jeg gleder meg masse til å se hva som skjer fremover!

  STOR klem fra meg <3
  http://sofiemortensen.com

 2. Hey Caroline! We love your blog! Please drop us a line with your mail address, as we would love to invite you for a collaboration! Have a wonderful weekend! xo

 3. Ønsker ikke at denne kommentaren publiseres offentlig.
  Men lurte på om du fortsatt har bordkortholderne fra bryllupet deres og evt. hvor mange? Jeg spør på bakgrunn av at de er solgt ut på bellenza.com for fargen ivory og jeg kunne tenke meg å kjøpe dem? Gjerne svar på mail adressen som er oppgitt dersom du er interessert.

 4. Bare fordi jeg vet at du er perfeksjonist, så tenkte jeg at du kanskje har lyst til å legge til en null, slik at Nelia ble født i 2013 og ikke 213… ;-)
  Og så håper jeg at jeg ikke blir tatt for å “lete etter feil”. Bloggen din har mange kvaliteter, og det at den er så og si fri for skrivefeil løfter den mange hakk for min del!

  Han en fin kveld- og en god uke når den starter!

 5. Hei Caroline!
  Denne kommentaren trenger ikke postes, jeg kontakter deg angående et mulig kjøp av en av dine kjoler og fant ikke mailinformasjon på deg (mulig jeg er super-rotete som ikke finner det). Anyways. Kjolen det gjelder fra Marlene Birger og jeg la min elsk på den da du hadde den på. Lurer på om du kanskje har en topp som er tilsvarende. Uansett, det lyktes meg aldri å få fatt i den da den var til salgs, så da tenkte jeg å høre om du var interessert i å selge din i og med at garderoben din av naturlige årsaker skiftes ut med jevne mellomrom:)
  Her er bilde:http://unitedbloggers.no/uploads/sites/197/2015/03/caroline-berg-eriksne-dangleterre-k%C3%B8benhavn-malene-birger-comosa.jpg
  Send meg gjerne en mail på Julieaas.rye@gmail.com om det er aktuelt.
  På forhånd takk og titopptommelopp for bloggen din:)
  Vennlig hilsen Julie

 6. Hei Caroline :)
  Ett spørsmål til deg.. Følger både deg og Lars Kristian på snapchat. Får dere mine snap hvis jeg legger de ut på My Story? Kommer opp som forslag på lista mi, når jeg skal legge til de man sender til. Regner med at dere ikke ønsker snap fra alle og enhver, derfor har jeg ikke brukt My Story. Ha en fin kveld :)

 7. Hei! Kan ikke du legge ut tips til hvordan man får så fine bølger i håret? Jeg får det ikke til! Du er best!<3

 8. Hello Caroline! I’m your huge fan! You’re very beautiful and an amazing inspiration! Could you please share more about your workout routine and diet in English? How did you stay so fit during pregnancy,what and how much did you eat?:) thank you so much!I’m from USA and I don’t speak Norwegian but I always translate your articles and recipes❤️ Have a great day! ☺️ – Nadia

 9. Selv liker jeg best å trene på ettermiddag, det fungerer best for meg både i forhold til søvn, innsats og studiehverdagen. Men tommel opp for alle dere som klarer og vil få det til! Jeg vil helst at dere tar hastagen på instagram. Jeg, og sikkert mange andre med meg, liker godt å følge deg og hverdagen din gjennom snapchat. Det jeg ikke er interessert i er å bla igjennom mange reposter av andre morgentrenere før jeg får sett det du deler fra din dag. Det er jo det jeg vil se og derfor jeg følger deg på snap. Med en hashtag på instagram kan vi velge selv når vi vil klikke oss inn og se på andres treningsbilder. :) Håper du får kan ta hensyn til dette <3 klem!

 10. Hej Caroline..

  Er en stor fan af din hjemmeside. Så fin ;-)
  Jeg har et helt andet spørgsmål- ved ikke lige hvor jeg skulle skrive at spørge. Ville gerne ha skrevet privat til dig.
  Men jeg har et stort ønske at komme til Norge i min sommerferie i uge 25-26-27.
  Jeg bor og læser ernæring i København (Danmark)
  Ville vildt gerne finde en familie at bo hos- passe børn og det huslig for at bo og opholde mig hos folk. Har 10 års erfaring med børn og unge. Så elsker børn.
  Kender du nogen som vil have en sød kvinde på 30 år på besøge i 1- 2 ugers tid.? Hjælper som sagt med det huslige. Har kørekort- ikke ryger- dyrker meget motion og går op i sundhed.
  Vil du ikke svare mig privat hvis du kender nogen. Ville være en stor hjælp.
  Har kontakt haraldvangen.no men de har ikke ophold på dette tidspunkt.
  Håber du kan hjælpe mig. Tusind tak :-)
  Vh Birgitte Nielsen

 11. Hei jeg lurte bare på en ting, som jeg håper du kan svare på. Jeg ser at Lars Kristian har slips som er lik løkenbunaden, kan jeg spørre om hvor dette er kjøpt. Da jeg også har denne bunaden og slipset hadde passet fint til min mann.

 12. Hei Caroline
  Vil gjerne få invitere deg til kryoklinikken min! Jeg antar du kjenner til hva en cryosauna-behandling kan gjøre for deg, men i korte trekk bidrar behandlingen til økt kaloriforbruk (vektnedgang), reduserte kortisolnivåer (stressreduksjon), økt kollagenproduksjon (elsastisitet i huden), demping av cellulittproduksjonen (lærhuden trekkes sammen og forhindrer fettgjennomtrengningen), mm.
  Du er jo en opinionsleder, og hvis du liker og har nytte av behandlingen, vil det gode budskapet om klinikkens eksistens spres, og gjøre mange mennesker godt.
  Derfor inviteres du herved til fri benyttelse når du måtte ønske. Håper vi ses. (Og ta gjerne med deg fotballspilleren)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog with United Influencers

Blogglistenhits