sesongstart Bloggerne

Håper du skrur på TV2 livsstil klokken 21:30! Det er premiere på Bloggerne, skal du se på? Jeg håper du liker det 🙂 Lars-Kristian spiller fotballkamp i kveld og jeg skulle egentlig vært i Oslo på lanseringsfest, men jeg hadde rett og slett ikke sjans til å få det til. Jeg har sjanglet litt mellom subfebril og feberfri tilstand mer eller mindre siden torsdag, og i dag er første dagen på lenge jeg føler meg ganske grei i formen. Jeg er så sjukt forkjølet! Jeg må bli (tilnærmet) hundre prosent til i morgen, for da skal vi reise til fjells. Så i stedet for å kjøre på og forsøke å rekke over absolutt alt som jeg vanligvis ville gjort, har jeg bestemt meg for å ligge lavt denne gangen. Jeg skulle så gjerne vært der med den fine gjengen – se på disse jentene, da! 

En annen ting er jo at Naia har bursdag i morgen, så jeg må sette av en times tid (eller mer, vi får se an kunnskapene 😉 ) i kveld til å bake en kake til henne. Hun må jo få den servert på sengen når hun våkner – tradisjonen tro. Gaver må pakkes inn også – gleder meg sånn til å overraske henne – lille vakre 2-åringen Og så må jeg pakke til fjellet, kofferten skal fylles med ull, fleece og turtøy. Kvelden er ung, men jeg vet hvor fort det går! 


Jeg har allerede sett episode 1 og slapp overraskende nok å ta puta foran øynene, det var bare koselig å se på 🙂 Jeg har litt lyst til å gjøre en reaksjonsvideo etter hvert som vi får sett resten av episodene – kunne det vært gøy? Rop ut i så fall! God klem ✨ 

85 kommentarer

 1. Jaaaaa til reaksjonsvideo! Kanskje sammen med Lars-Kristian? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, jeg tenkte begge to 😀 Så gøy!

  2. Enig! Det er alltid gøy når begge er med! 🙂

 2. Du gjør deg så godt som ny profil i serien! Har ventet såå lenge på at du og familien skulle være med <3 God tur til fjells

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å høre, Kaja! Tusen takk 🙂

 3. Jeanette

  Altså,jeg smeltet helt når Lars Kristian tok med seg jentene for å gå og Naia sier til deg :» elsker deg! Du må vinke i vinduet» så gleder meg til å se mer av dere!

  1. Caroline Berg Eriksen

   <3 <3

  2. Jaaaa, jeg også. Smeeeeelt. Sååå innmari fin familie <3 Synes også at du gjorde veldig fin figur i serien, gøy og se på. Du og Jørgine er mine favoritter 🙂 Tommel opp 😀

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk 😀

 4. Herregud, så bra du gjør deg på tv skjermen. Jeg ble nesten litt skuffet når programmet var ferdig. Alltid heia på deg, og heier enda litt mer nå 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Renate! Så koselig å høre 🙂 Nå ble jeg skikkelig glad!

 5. Spm. Ser på bloggerne nå. Dresser du deg alltid såpass (frakk, og dress og pums – the works) nåt du skal ut eller skulle du noe spes eller er det for bildenes del? Whats the deal liksom?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, om du leser bloggen min, så ser du at jeg ikke alltid dresser meg opp sånn 🙂 Jeg elsker en mer laidback stil også, jeans og flate boots for eks. Eller løse bukser og boots. Jeg kler meg etter humøret, så det er egentlig kun det som spiller inn 🙂 Vi skulle ta antrekksbilder denne dagen, men jeg tok på meg dressen fordi jeg hadde lyst 🙂

 6. Kjempegøy å se deg på skjermen, gleder meg til mer! Og et stort JA til reaksjonsvideo 😀
  Og så kom jeg til å tenke på. Bloggen din fyller 10 år neste år! Hvordan skal vi feire? Stor fest med alle lesere dine? (Mener det helt seriøst!)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig at du likte det 😀 Reaksjonsvideo må vi prøve å få til!

   Ja, si det? Burde jo ha en feiring 😀

 7. Så kjekt å se første episode med din familie på bloggerne. Dere er så fine og ekte.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Tonje! Så koselig at du syntes det <3

 8. Bente Myran

  Gratulerer med flott debut på bloggerne! Du er virkelig dyktig og proff. Jeg synes du framstår så naturlig og avslappet. Dette var et veldig hyggelig møte med dere som familie. Gleder meg til fortsettelsen!
  Bente

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Håper du liker fortsettelsen <3

 9. Gratulerer med flott debut på bloggerne! Du er virkelig dyktig og proff. Jeg synes du framstår så naturlig og avslappet. Dette var et veldig hyggelig møte med dere som familie. Gleder meg til fortsettelsen!
  Bente

 10. Du har en helt fantastisk flott blogg, og det var såå fint å se deg og din familie på bloggerneGleder meg til neste episode

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ingrid 🙂

 11. For en glede å se på dere på «Bloggerne»! Jeg har lest bloggen din helt fra starten av, og har alltid likt deg og dere så utrolig godt. Det er første gangen jeg legger igjen en kommentar her, og jeg følte virkelig det var på tide, hehe 🙂 Gleder meg til å følge dere videre, både på «Bloggerne» og på bloggen. Både du og Lars Kristian er utrolige flinke med det dere driver med! Og for noen skjønne jenter dere har!

  Ble en litt lengere kommentar en planlagt her, men jeg skylder på overtenning etter å ha sett første episode. Ble oppriktig glad av å se på dere!! Stå på videre!

 12. Har ikke sett på Bloggerne før, men tittet litt innom nå i kveld – synes du (og familien) gjorde en fin figur! Kommer nok til å se litt på programmet nå og da:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, koselig at du likte det 🙂

 13. Hei Caroline synes du gjorde det fantastisk bra. Du virker tvers igjennom bare snill og god ❤️ Stor klem til deg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lise! Stor klem til deg også <3

 14. Nydelige deg på bloggerne! Du gjorde en god profil! Så vakker!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Ann 🙂

 15. God bedring 🙂

 16. Gleder meg til å følge med på bloggerne! Ja til reaksjonsfilm!:)

 17. Maria Vinje

  Så utrolig koselig å endelig se dere på skjermen. Ble helt rørt av hvor søte Nelia og Naia er! Gleder meg til å se mere av dere 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Søteste <3 Håper du liker fortsettelsen 🙂

 18. For en fin episode! Kommer til å følge med på hver episode, dere kommer veldig godt ut av det! Kos dere til fjels 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så koselig at du kommer til å gjøre det 🙂 Håper du liker fortsettelsen like godt 🙂

 19. Ingrid Grace

  Synes det var veldig koselig å se dere i bloggerne! Veldig flott dere er med! Jeg har jo mange ganger skrevet i kommentarfeltet at du blir enda mer levende i de vloggene dere lager, at dere nå er på tv og viser deler av deres liv, det er ikke noe minus!! Gleder meg til å følge dere videre, både i bloggen og på tv.
  Ha en fin uke videre. 🙂 <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre 😀

 20. Har gledet meg til bloggerene. D gjorde en kjempe fin profil 🙂 Dere er så skjønne alle 4 da..
  Ha en super fin bursdag og fjell tur 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita <3

 21. Du var definitivt best!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Tusen takk 😉

 22. Flott debut! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

 23. Jeg vil bare si at du gir et utrolig bra inntrykk i programmet og du er som født til å være på TV. Flott debut i programmet

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 24. Ville bare påpeke at med bakgrunn i det du sier her: https://www.seher.no/kjendis/derfor-skjermer-hun-barna-i-bloggerne/70172347 så var det litt underlig at noe av det første vi får se i bloggerne er ansiktene til barna dine :-/

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var min første episode i bloggerne og da ønsker man å gi en slags presentasjon av hvem jeg/vi er 🙂 Det ville vært rart om de ikke var med der, da ville man ikke fått et inntrykk av oss som tobarnsforeldre 🙂 De er mindre med nå fremover.

 25. Imponert over hvor bra figur du gjorde i de to første episodene. Du har all grunn til å være så stolt som du sa du var.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så koselig å høre det 🙂

 26. Martine

  Hei! Kunne du delt litt juleforberedelser? Du bestiller jo en del fra etsy, feks julestrømper til ungene.

 27. Jeg syns det er litt rart at du stadig trekker frem at det føles feil at folk ‘dømmer’ deg ut fra bloggen?

  For det første så er det jo kun gjennom den de fleste av oss har noen mulighet til danne oss et inntrykk. Og for det andre så har du jo full kontroll på hva som blir formidlet, både i selve innleggene og i kommentarfeltet. Så om du føler at folk har et galt inntrykk av deg bør du kanskje revurdere innholdet og hvilke verdier du fronter der?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er jo feil å dømme andre mennesker på et så snevert grunnlag? Man kan få et inntrykk, men ikke mer enn det. Men jeg sier også i intervjuet at jeg skjønner at enkelte gjør det.

   Det er ikke bloggens hensikt å tegne et detaljert bilde av meg som person, så at noen få velger å dømme meg på bakgrunn av hva som publiseres der så får det dessverre bare være sånn.

   1. Du sier dømme, jeg tenker bedømme.

    Man lager seg selvsagt et bilde av folk ut fra hva de deler, hvordan de ter seg og hvordan de velger å dele fra livet sitt.

    Det et svært merkelig at du fremstiller dette negativt så lenge du lever av folks interesse.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Å bedømme er noe helt annet, ja, men det er ikke det jeg sikter til 🙂 At noen bedømmer meg ut fra bloggen er på ingen måte negativt. Men jeg sikter til de som dømmer.

   3. Hva mener du egentlig med snevert grunnlag? Du har flere blogg innlegg og har blogget i ti år. Om man sier ca 1,5 blogginnlegg pr dag vil det rundt tegnet være 11000 blogginnlegg, er det snevert grunnlag?

   4. Caroline Berg Eriksen

    Ja 🙂 Det er visse ting jeg aldri deler eller har delt, og i tillegg er det jeg deler veldig vridd mot det underholdene og overfladiske. Hvor mange blogginnlegg jeg har postet er irrelevant, og kan heller gi grunnlag for at noen danner seg et veldig skjevt inntrykk av meg basert på innholdet.

   5. Synes du deler veldig mye jeg, har du eksempler på hva du aldri deler eller har delt? 🙂

   6. Caroline Berg Eriksen

    Personlige tanker og følelser samt meninger deler jeg sjeldent.

 28. Katrine

  Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg spør her likevel 😉 Du som er så glad i kaffe har vel litt innsikt og erfaring 😀 Har du noen god kaffe, kaffetrakter og termokanne å anbefale? 🙂

 29. Elisabeth L

  Har fulgt med deg helt siden du startet med bryllupsplanleggingen, og de senere årene har jeg alltid tenkt at du passer så utrolig godt til å være på tv 🙂 Koste meg virkelig da jeg så på dere i går, og skulle ønske hele episoden handlet om familien din, hihi <3 og de to små er jo så nydelig! gleder meg til kveldens episode!

 30. Det var gøy å se Bloggerene i går. Litt sånn puteflaut/morsomt. Dere er tøffe som stiller opp.

  Men du, reaksjonesvideo? Sånn at vi kan se på deg mens du ser på deg selv? Er ikke det litt over the top da?

 31. Synes du gjør deg utrolig godt i bloggerne! Du viser hvor profesjonell du er, og at man kan gjøre karriere av å blogge. I motsetning til mange av de andre fremstår du som veldig ekte, og jeg digger at du ikke er en dramaqueen (som litt for mange av de andre er, hahaha) :D. Hadde vært sykt gøy med reaksjonsvideo! U rock

 32. Så utrolig gøy det var å se dere på bloggerne! Syns at episodene varer så kort. Gleder meg til fortsettelsen

 33. Morsomt å se deg på Bloggerne! Jeg føler jo egentlig at jeg kjenner deg litt, og jeg syns du var veldig naturlig og fin i programmet 🙂 Det er så deilig at det ikke er sånn «ungdomsdrama» med deg. Føler jeg kan relatere meg mye mer til deg og familien din enn en del av de andre som er med/har vært med tidligere. Så nå gleder jeg meg til de neste episodene og til å
  bli enda bedre kjent med deg 🙂

 34. Nydlig familie , og et utrolig flott nytt bidrag til bloggerne! Helt klart opp 10 hakk kvalitetsmessig , nå skal jeg se på framover ! Veldig kult at dere takket ja! Dere kunne nesten startet et eget magasin etter hvert , gitt ut en gang i mnd! Så målbevisst dere har vært igjennom 10 år kan dere vel velge å vrake i muligheter og nye utfordringer! Men dere EE flinke til å ta vare på familien deres, kan tenke meg det dukker opp mye forespørsler ! Nei, hatten av for en nydlig familie , et nydlig balansert par med utrolig gode verdier og formidle❤️❤️❤️

 35. Hei Caroline.
  Jeg så på bloggerne igår, og jeg har tenkt litt på det du sa om at «du vil legge ut ting som du selv blir inspirert av»… videre sier du at det ikke alltid er slik du fremstiller det..Jeg blir inspirert av det du legger ut ifht til interiør og trening, men jeg skulle ønske du kunne vist litt mer av hvordan det er når ikke alt er «perfekt».Ikke det at du skal vise at du og kan ha det rotete, gå uten sminke, osv…Men en litt mindre «polert» hverdag, uten at alt er på stell, der hvert hårstrå ikke ligger perfekt, hvor sminken ikke er helt «flawless», ja, rett og slett viser mer av en «normal» hverdag – det hadde også inspirert meg iallefall….Mange av oss strever livet av oss for at alt skal være perfekt,vi skal være 100% tilstede for barna våre-med alt det innebærer av oppfølging på skole, i barnehage,fritidsaktiviteter, vi skal sørge for at de har venner, og helst bidra litt hjemme, vi skal trene, spise sunt, være fikset og stylet,bake, drive med håndarbeid, være opptatt av interiør, gjøre hagearbeid, pleie parfoholdet, være sammen med familie og venner, samtidig som vi skal puuuste, meditere og være tilstede her og nå… Kanskje litt rotete skrevet, men fikk bare lyst til å dele noen tanker – livet er ikke for nybegynnere-vi skal helst prestere 24/7

 36. Leser SA og ser LK skriver at 3 barn har dere ikke plass til, da må dere ha nytt hus! Seriøst?? Håper det er tull. Skjønner dere er fornøyd med 2 barn, men plassen i huset er vel ikke for liten for en 3 barns familie!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var bare en spøk 🙂

 37. Jeg pleier ikke se på Bloggerne, men ville gi det en sjanse. For å være helt ærlig så synes jeg ikke at du var avslappet foran kamera. Jeg synes du fremsto på samme måten som på andre snutter jeg har sett av deg. Jeg synes du virker noe ukomfortabel og stiv, og jeg skulle ønske vi fikk se deg i andre settinger enn de vanlige restaurantbesøkene – og en mer naturlig Caroline.
  Jeg nekter å tro at du er sånn som du fremsto i privaten.

  1. Det må da være umulig å slappe av 100% og være seg selv på tv, spesielt i første episode..? I tillegg når du har så sykt mange strenge kritikere som drar frem de minste feil. Det hadde gjort meg litt anspent i alle fall, uansett hvor mye jeg hadde prøvd å ikke tenke på det. Jeg syns du ber om litt for mye, Trude.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg slappet ikke av med Bloggerne-kameraene rundt meg før mot slutten av sesongen, jeg :p Det er ganske vanskelig å «overse» dem når jeg aldri har gjort dette før. Det blir nok bedre utover i sesongen 🙂 Samtidig synes jeg intervjuene jeg gjorde mellom slagene er hundre prosent meg, der slappet jeg i hvert fall helt av 🙂

    Tusen takk, Sara! For støtten og forståelsen 🙂 Jeg synes jeg har fått så mange gode tilbakemeldinger og jeg er så takknemlig! Tusen takk!

 38. Andrine

  Kjempegøy å se deg på bloggerne <3 🙂 !! blir glad av å se på deg og Lars Christian og din fine familie.

 39. En serie med bare deg og dere hadde vært best, men jeg skal overleve å spole forbi alle de andre uinterresante deltakerene. Godt jobbet hvertfall! 🙂

 40. Jeg vil gjerne se en reaksjonsvideo! Jeg har sett bloggerne (noe jeg aldri før har gjort), ble spent på hva du mener når du sier du vil vise mer av den «ekte Caroline», ville bare si at slik du fremstår på bloggerne er det inntrykket jeg får av deg også gjennom å lese bloggen. Bloggen er btw etter min mening den mest gjennomførte og gjennomtenkte i Norge, hvorfor du ofte får mye tyn for å legge arbeid i det har jeg aldri helt skjønt.

 41. Hei. Jeg skjønner det er visse ting du ikke deler, likevet vet vi veldig mye også. Husk på alt det hverdagslige du faktisk deler. Fra hva du har gjort siden du sto opp, til at jentene er å svømmer, hva dere har hatt til middag den og den dagen. Når dere har vært syke.. altså du deler jo så og si nesten alt du gjør i løpet av en dag. Det er jo en dagbok blogg. Du har delt alle rom i huset ditt, foreldre søsken venner… man kan vel si at man kjenner deg ganske godt? Selv om du sjelden deler negativt.., så har du jo likevel nevnt dine dårlige sider.. osv

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, om man følger meg i alle kanaler så kjenner man nok meg relativt godt 🙂 Men mine innerste tanker og følelser deler jeg sjeldent! 🙂

 42. Martine

  Hei Caroline!

  Har fulgt bloggen din fra før bryllupet, og må virkelig si at du er en stor inspirasjon! Synes det er så gøy at du vil dele mer av hverdagen din med oss gjennom bloggerne, og gleder med virkelig til å følge med.

  Synes du gjorde en fantastisk figur de to første episodene og synes det er flott at vi får ble med litt mer i hverdagen og se bak kullissene. Kos dere masse på fjellet i helgen!

 43. Fantastisk å se deg i bloggerne!!! Hadde aldri sett på, hadde det ikke vært for deg:) Får bare bekreftet det gode inntrykket jeg allerede har av deg og dere ❤️

 44. Rebecca

  Reaksjonsvideo hadde vært gøy. Du utgjør en super profil på Bloggerne. Herved min nye favoritt!

 45. Elisabeth

  Dere tok dere veldig godt ut på skjermen i går! Stå på! Du/dere er ekstremt dyktige, og jeg unner dere alt dere har fått til!

 46. Så dagens episode av bloggerne. Fin figur du gjør. Lurer på om det er Petra som setter botox på deg ? Er det ubehagelig å bevege pannen når det ikke blir noe bevegelse ?

 47. Synes svaret ditt til Sara var så fint! Selvfølgelig blir det vanskelig å slappe av foran kamera når du aldri har gjort det før. Fikk også veldig positivt inntrykk av Pilotfrue-hun var skikkelig skjønn!

 48. Såå gøy å se dere på tv, gleder meg til fortsettelsen! Eneste minus med serien er at det er brukt for mye tid på de andre bloggerne, og for lite på deg! 🙂

 49. Hei. Kunne du lagt ut oppskriften på den pølse og makaroni gratengen dere lager i episode på bloggerne ? Tror dette hadde falt i smak hos ungene 🙂

 50. Har du oppskrift på makaronigratengen du lagde i episode 3? Fikk så lyst på det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *