året som gikk: del 2

inneholder reklame for egen veskekolleksjon 

Hei torsdag! I dag har jeg sittet og bladd i arkivet fra april til juni, og nå lengter jeg skikkelig etter sommeren – sandstrand, solkrem og deilig, turkist hav. Å, det skal bli godt! Vi har nettopp booket ferie til samme plass som i fjor, der er det så utrolig deilig! Selv om sommer og sol frister noe innmari, har vi heldigvis veldig mange fine ting å se frem til innen den tid også. Aller mest gleder jeg meg til at alle her i huset er friske og raske igjen, og til vi får hentet skiene våre som befinner seg i Oslo – da blir det en tur til Kjerringåsen! Nelia må også blåse liv i gamle kunster, hun fikk jo skikkelig taket på både slalåm og langrenn da vi øvde oss forrige gang. Jeg tipper hun knuser meg hva gjelder ferdigheter om bare få år, jeg trenger seriøs øvelse, men har jo aldri tid! Så denne vinteren og deretter påsken må jeg bruke på å øve meg 😉 Det er altfor lenge mellom hver gang! Uansett – her kommer en recap fra april -juni 2017! 


april 

Påsken kom tidlig i april og jeg laget, som jeg har som tradisjon nå, et helt personlig påskeegg til Nelia 🙂 Denne gangen i Frostutgave. Lurer på hva jeg skal finne på i år! Sjekk HER for tutorial! 

Jeg lagde en skikkelig påskete frokost til både Nelia og oss 🙂 

Og gangen vår ble endelig ferdig oppusset! Her manglet vi både lysekrone, bilder på veggene og teppe i trappen, men det var i hvert fall 80 prosent klart og vi var så fornøyde 🙂 

Så kom påskeferien og vi dro til fjells sammen med familien i Ålesund! Det var så hyggelig, med mange skiturer, felles frokost og spillkvelder. Gleder meg allerede til årets tur 🙂 

Kvikklunsj og appelsin – obligatorisk! 

Nelia og jeg hadde påskeverksted 🙂 

Og da vi kom hjem dro jeg rett til Oslo for å være med på innspillingen av Kjendisrestauranten! Der var jeg sammen med Naia i en hel uke, ammet på sett og på kamera, og hun hadde det helt topp 🙂 Og tenk at jeg vant! Det var så gøy og jeg møtte helt fantastiske mennesker som har blitt venner for livet 🙂 Dere kan se alle episodene HER på tv2 sumo. Jeg var med i episoden 9-12. 

Vi ble helt ferdige med rommet til Nelia, hadde fått skrudd sammen prinsessesengen og alt. Se så fint det ble! 

Våren kom for alvor, og vi innså hvor vanvittig mye hagearbeid vi hadde foran oss. Det var bare å sette i gang.. 


mai 

Vi startet mai med et babyshower for fantastiske Katrine! Hun ville ikke vite om det var gutt eller jente som skjulte seg inni magen, men i dag vet vi at det var en vakker jente som lå der hele tiden ♥ 

Vi hadde en del playdates med Nelia og spesielt fine minner fikk vi den gangen vi dro til Hvaler og Guttormsvauven for å grille og vasse i det iiiiskalde vannet 🙂 

Badet til Lars-Kristian og meg ble nesten ferdig! I det minste fikk vi skrudd opp hyller på veggene og fikk opp en utrolig fin tralle pluss nydelige, grønne planter 🙂 Jeg er så fornøyd med denne kroken! 

Vi hadde ansvarsløs helg med Bård, Katrine, Siri og Kristoffer! Ikke fullt så ansvarsløs for vår del, ettersom jeg fortsatt ammet Naia. Men det var en utrolig fin helg med gode venner  Først var vi en natt hos Bård og Katrine, og deretter var vi siste natt hjemme hos oss. 

(reklame for egen kolleksjon) Jeg reiste til Oslo for lansering av min fantastisk fine kolleksjon for Adax! Gjorde intervjuer og hadde verdens fineste og mest gjennomførte presseevent på kvelden. Jeg e.l.s.k.e.r disse veskene og er så stolt av dem 🙂 Du finner flere av dem på salg HER nå! 

I denne leiligheten var det dekket på for alle sammen til tidenes lanseringsfest, vi hadde egen kokk som serverte 3-retter, og veskene mine var utstilt overalt. Det kom så mange fine mennesker og hva gjorde jeg? Jo, jeg lå på gjesterommet og kastet opp fra jeg kom til jeg dro. Jeg ble bilsyk i taxien på veien opp og var lei meg i flere uker etterpå. Våknet opp med det som kjentes som skikkelig fylleangst, og det har jeg vel ikke hatt siden russetiden. Tenk å gå glipp av sin egen lanseringsfest! Heldigvis hadde de som var tilstede det veldig fint, men jeg var likevel helt fra meg. Da jeg dro derfra var det ingen igjen, og jeg måtte omtrent bli båret av Lars-Kristian ned i en ventende taxi. Jeg rakk akkurat opp til hotellrommet før jeg kastet opp igjen og igjen og gjennom hele natten. Bah! Meg + stress + humpeveier + en sjåfør som kjører som et svin = dårlig kombinasjon. 

Vi reiste til idylliske og historiske Dalen Hotell for å prøvesmake bryllupsmeny sammen med det vordende brudeparet Elise og Øyvind ♥ 

Og så kom 17. mai og familie fra både Ålesund og Sarpsborg var samlet i vårt nye hjem ♥  

Jeg fikk endelig luftet bysykkelen min på gamle trakter! 

Og vi forsøkte oss på årets første utegrillings på Hvaler. Det ble en heller kald affære. Haha! Det blåste jo RETT inn! Er så glad for at jeg hadde med meg skift 🙂 


juni 

Så var sommeren plutselig over oss! Jeg delte oppskriften på min absolutt favorittsmoothie *sikle* Den finner du oppskriften på HER

Hugo og Ronaldo fikk litt spabehandling før de ble sendt på kennel for andre gang i sitt liv  Og vi reiste til Hellas på sommerferie! Først var vi i Pigadia i noen dager, og deretter dro vi videre til vakre Lefkos. 

Sommeren lot vente på seg hjemme i Norge da vi kom tilbake, men vi reiste til Hvaler for å forsøke å jakte på sommerstemningen. Det var skikkelig kaldt! Men veldig vakkert ♥ 

Og så ble det andre badet vårt ferdigstilt 🙂 


Alt dette kjennes egentlig ikke så lenge siden, og det er vel et bevis på hvor fort tiden går  Jeg er så glad for at jeg har så mange minner i denne bloggen, det hjelper meg til å huske alle de fine dagene vi hadde i 2017 🙂 Tusen, tusen takk for at akkurat du følger med! 

38 kommentarer

 1. Det er så gøy å se tilbake på alt det fine dere har gjort og opplevd 😀 Og så må jeg bare si at dere tar skikkelig flotte bilder! Ha en nydelig torsdag, fine Caroline!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Marie! <3

 2. Veldig morsomt å se disse bildene, husker flere av dem veldig godt 🙂 Håper så inderlig på en film gjennom huset deres, klarer fortsatt ikke å forstå hvor rommene er i forhold til hverandre! Og filmer er så morsomt 😀 Elsket forresten påskefilmen fra i fjor, den var litt ekstra lang, tøysete og uhøytidelig; helt perfekt kombo!
  Ha en nydelig torsdag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig, Tale! Tusen takk 🙂 Film fra huset kan du se her: https://www.youtube.com/watch?v=KRNED94o9AM&t=

   Klem 🙂

 3. Den nye headeren er så fin ! For et nydelig bilde 🙂 Og herlig å se bilder fra året som gikk, ikke minst de med sol, sommer og turkis hav.Kjenner en viss abstinens etter dette , da vi ikke har reist i vinter 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Er så enig! Da Lars-Kristian spilte fotball dro vi alltid på ferie etter sesongen, og jeg kjenner savnet etter det <3

   1. Dere er jo heldige som kan være fleksible med ferietid og ferielengde, siden ingen av barna går på skolen enda, og dere har en fleksibel jobb som kan være med hvor som helst 🙂 Måtte vært deilig å vært noen uker i varmere strøk i vinterhalvåret, spennende for bloggen og 🙂

 4. Så flott innlegg 🙂 Du er virkelig god på planlegging som klarer å få pakket så mye inn på så kort tid 🙂 Bildene er superfine.

 5. Åh for et spennende år 2017 var for dere! Og så mye dere har fått til, og opplevd 😀 Må være så deilig å ha så mange flotte bilder å se tilbake på, minner er så gode å ha! Selv har jeg som eneste nyttårsforsett å forevige alt det gøye som skjer gjennom året 😀 Lurer litt på om du kommer til å ha noen vlogger fremover? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg er kjempeglad for alle bildene vi har, det har masse å si for alt man skal huske <3 Og ja, det kommer flere vlogger ila 2018 🙂

 6. Nå ble jeg virkelig glad. Så bra at du har skiftet header. Du må jo ha 1000 bilder hvor du fremstår som vakker, søt, sporty, sprek, elegant – you name it, så jeg lurte på hvorfor du da valgte den forrige med motsatt fortegn. Jeg følte ikke at den fikk frem den flotte jenten du er! Jeg så jo det kunstneriske, men deg? Nei! Den du har valgt nå er veldig fin.

  Så spennende og innholdsrikt år du har bak deg. Følte virkelig med deg da du ble syk på lanseringsfesten <3.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Lisa <3

 7. Hei! Koselig med slike mimre-innlegg 😀

  Jeg lurte på om du har noen tips til å rense/fjerne flekker på innsiden av Louis Vuitton vesker?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, dessverre :/ Men det kunne jeg gjerne fått tips om selv! :O

  2. Søk opp på YouTube.

 8. Så fine bildeminner❤️
  Her er det is/holke ute, kjempeglatt/kaldt… når jeg ser bildene, ferie/kjole/varme/strand…aahh hvor jeg lengter etter vår/sommer!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg også <3

 9. Så bra at du har endelig !!! Byttet headeren!! :))) Hilsner

 10. Nydelig header

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

 11. Hei! Hvor er den sorte og hvite bagen fra? Vet den er fra Malene Birger, men kan du sende link? Finner den nemlig ikke med så lange «stropper». Og hvor får jeg kjøpt hele antrekket på det bildet der du står på en brygge med sort skinnjakke? Lekkert!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjøpte den for noen år siden nå, tror jeg bestilte den på nelly eller boozt 🙂 Ganske sikker på det er den som heter grinolas 🙂

   Kjolen på bildet er fra nelly og jakken fra bodaskins 🙂

 12. Hei! Har du lest det jenny skavlan sier om å holde barnas ting og interesser inna familie? Tenker spesielt på slike ting som barne bursdag dåp et. Hadde du lagt slike bursdager om du ikke hadde bloggen? Kunne det vært noe å la være dele slike ting på bloggen? Da kan du jo styre så mye du vil uten at andre skal mene noe på en måte.

 13. Nydelig header! Morsomt å se tilbake, følger deg jo hver dag. Cred for vakre bilder!

 14. Haha, herlig bilde av Hugo og Ronaldo i badekaret ^_^ Du kler forresten SÅ godt den 80-tallstilen Caroline! Den kom ekstra godt fram på bildet av deg og jentene på stranda. Ps. Jeg elsker headeren <3

 15. Og et spørsmål til: 🙂
  Hvordan finner du frem til bildene i disse innleggende? Har du sortert bildene etter dato/år eller blar du bare i bloggen? Har du noen tips til bildesortering? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   De ligger i arkivet i bloggen 🙂 Vi bruker bridge til å sortere bilder, systemet der er helt supert! 🙂

 16. Så utrolig gøy å følge dere. Alltid innom denne bloggen. Synes det bildet med deg og jentene i vannet, i hvitt er aldeles nydelig. Gleder meg til sommer og vi får se mere av hagen og uteområdet deres. God helg til dere.

 17. Hei
  Du har sikkert nevnt det i opprinnelig innlegg om badet, men hvor er den flotte dusjen fra? Altså selve glassene.
  God helg

 18. Åh så herlig header du har fått!
  Er det noe sted jeg kan se flere bilder av badene dine?
  Har to bad som skal pusses opp selv og jeg likte veldig godt stilen på dine! Hvor er dusjen fra feks? Og trallen og hylla var råååfint!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kan lage et innlegg om begge to 😀 Dusjen er på det ene badet, på det andre er det badekar 🙂

 19. Du virker som en veldig livsglad person. Stråler alltid. Må si jeg er imponert altså.

 20. Du stråler alltid! Du inspirerer 🙂
  God helg!

 21. Dette bilde i hvite kjoler er så vakkert !

 22. Hei Caroline! Ser at du har et tørkle i halsen på løkenbunaden din. Er det et tørkle som hører til? Jeg har selv samme bunad og synes det er så fint med noe i halsen på bunadsskjorta.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det hører ikke med noe tørkle til bunaden min, men jeg kjøpte et i fjor likevel :p Bestilte det fra Tyrihans 🙂

 23. Så utrolig fint innlegg 🙂
  Husker det meste… Og takk for alle fine oppskrifter du laget til oss i 2017 😀
  Gledes til 2018

 24. Hei.Jeg lurer på hvor du har kjøpt dusjveggene fra?.Mvh Merete

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *