julegavetips + rabattkode til den sporty jenta

reklame: get inspired 

Ho ho ho! Det er bare 17 dager igjen til julaften! Ja, jeg har en nedtellingskalender printet inn i hjernebarken, jeg teller jo ned minst fem ganger om dagen sammen med Nelia 😉 Så altså, julaften nærmer seg med stormskritt og det er på tide å tenke på julegaver til dine nære og kjære. Dersom du har en sporty jente som du har lyst til å gi noe fint til, har jeg har laget en helt egen side hos Get Inspired med mine julegavetips! Den kan du sjekke ut HER! Du får til og med 25 prosent avslag på alt som finnes der, dersom du bruker koden CARO25! Denne gjelder på ordinære varer frem til 14. desember. 

Det er så mye fint, så tipsene ble etter hvert ganske mange, men det skal være noe for enhver smak – alt fra tøfler og vannflasker til goggles og kosedresser. Noe av innholdet på siden ser du under her 🙂 Settet jeg har på meg heter Åkle og kommer fra Kari Traa, det finner du HER og HER


blant mine julegavetips  

roseull fra kari traa HER og HER / tøfler fra ugg HER / tøfler fra kari traa HER / superundertøy fra eivy (i nyydelig mønster) HER / google fra oakley HER / joggedress fra nike HER og HER / åkle fra kari traa HER og HER / ullgenser fra twenty four HER / joggesko fra arkk HER / drikkeflaske fra casall HER / parkas fra kari traa HER / joggesko fra nike HER / treningsmatte fra casall HER / treningsstrikk fra casall HER / boblejakke fra peak performance HER / timberlands i sort HER 


Håper du finner noe du tror en annen vil bli glad for – eventuelt en førjulsgave til deg selv 😉 

44 kommentarer

 1. Rabattkode virker ikke..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Har gitt beskjed, fikses ASAP 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Da skal det vére ordnet 🙂

 2. Kan du lage et innlegg med julestrĂžmper? Det er sĂ„ utrolig vanskelig Ă„ finne en fin julestrĂžmpe! 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har kjĂžpt vĂ„re pĂ„ Etsy, de er kjempefine, med inngraverte navn 🙂 Her er en link til et innlegg om dem fra i fjor: http://www.carolinebergeriksen.no/2016/12/15/den-siste-vennemiddagen-opdalsveien/

   Klem!

   1. Men kan du linke til selve julestrÞmpene? Leste gjennom alle kommentarene pÄ innlegget du har linket til men heller ikke her gir du noe svar? De var superfine sÄ Þnsker veldig gjerne en link

 3. Hei Caroline 🙂 Kan du ikke komme med noen julegavetips til pappa!? Det ER sĂ„ vanskelig Ă„ finne gave til ham -samme problemet hvert Ă„r…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Absolutt, det kan jeg 😀

 4. SĂ„ mye fint! Du er vel den eneste av ‘topp bloggerne’ som ikke har reklamert for DW klokker denne julen – er sĂ„ kjedelig nĂ„r alle reklamerer for det samme

 5. Har du fylt pĂ„ leppene igjen? De ble i sĂ„ fall veldig fine, og akkurat ikke for mye av det gode 🙂

 6. Rabattkode virker fortsatt ikke.!

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ rart :/ Har testet den fra 4 forskjellige enheter her i huset, samt at Get Inspired har testet den, og den fungerer alle steder :/

 7. rabattkoden virker fremdeles ikke.

 8. Dette tilbudet kom perfekt, blir det julegave til meg selv 🙂 husker ikke om du skrev noe om det, men lurer pĂ„ hva Nelia fikk i bursdagsgave av dere? Har en niese som er pĂ„ samme alder, sĂ„ tenkte pĂ„ miss mini me, men det har foreldrene allerede kjĂžpt, hehe, sĂ„ setter pris pĂ„ noen tips <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ deilig, Elisabeth! 🙂 Hun fikk Vaiana-dukken som baby, en ganske stor utgave som hun Ăžnsket seg veldig 🙂 SĂ„ fikk hun smykket til Vaiana med hjertet til Te Fiti inni, som lyser i mĂžrket 🙂

   1. Tusen takk for svar! Moana ja<3 det tror jeg blir super godt likt av lille jenta:)

 9. Where is your office chair from please??

  1. Caroline Berg Eriksen

   It is from TM Design 🙂

 10. Virkeligheten kaller

  Vet du… jeg har alltid elsket julen, virkelig! Men i Ă„r syns jeg bare det er et ork.. Alle har alt de trenger og enda mye mer, ingen Ăžnsker seg noe. Skulle de Ăžnske seg noe sĂ„ er det sĂ„ dyrt at du bare kan glemme det…

  Det er ganske rart Ă„ glede seg til jula er over Det har ALDRI skjedd fĂžr.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg synes det er kjempefint Ă„ ikke Ăžnske seg noe, jeg er blant dem selv, sĂ„ jeg er utrolig takknemlig for en fredelig julekveld med familien min 🙂 Jeg trenger ikke noe annet. SĂ„ synd at du fĂžler det sĂ„nn! Og veldig synd om noen Ăžnsker seg uoppnĂ„elige ting, det er jo unĂždvendig. HĂ„per likevel du fĂ„r en god og fredelig juletid og klarer Ă„ glede deg over alt som skjer fĂžr julaften 🙂

 11. Ønsker at du snart endrer bildet pÄ toppen av bloggen. Det bilde gir ikke ett riktig bilde av bloggen din.Bildet gjÞr meg trist og bloggen din er sÄ mye kosligere og lys. Det er grunnen til at jeg sjeldent gÄr inn pÄ bloggen via pc. Bare pÄ mobil.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Katrin! Det skal byttes ut 🙂

 12. Hei! La nettopp inn en del varer i handlekurven, men koden din gir bare 10% avslag.. :/

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ rart! Den gjelder kun ordinĂŠre varer, har du noen salgsvarer i kurven din? 🙂

 13. Er rabatten kun pÄ de produktene du reklamerer for eller hele Get Inspired? Rabatten virker ikke pÄ et par Þreklokker jeg hadde tenkt meg:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den virker kun pĂ„ ordinĂŠre varer og pĂ„ varer som er mine tips, altsĂ„ pĂ„ varer pĂ„ denne siden https://www.getinspired.no/carolines-favoritter 🙂

 14. Rabattkoden fungerer ikke.
  Skal det vÊre utropstegn til slutt eller ikke? Har forsÄvidt forsÞkt begge, uten at det hjelper.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Bruker du den pĂ„ varer som er pĂ„ siden jeg linker til? Mine tips til julegaver? 🙂 Den skal virke der, jeg har mailet med Get Inspired og de finner ikke noe galt :/ Kan gjerne si ifra igjen, i tilfelle noe skulle ha hendt. Men koden er CARO25 – bare det 🙂

   Klem!

   1. Tror jeg har misforstĂ„tt innlegget ditt. Trodde det var pĂ„ alle produktene…. 🙁

   2. Caroline Berg Eriksen

    Uff, beklager Stina :/

 15. Hei Caroline
  Jeg hÄper i disse juletider du er villig til Ä gjÞre meg en liten tjeneste. Jeg prÞver Ä hjelpe sÞsteren min med en vanskelig sak, og prÞver Ä nÄ ut til sÄ mange som mulig. Hvis du lar meg poste denne kommentaren pÄ bloggen din gjÞr du oss en stor tjeneste. Jeg vet ogsÄ at du har et stort hjerte for dyr. Les her: https://www.spleis.no/project/25042
  All stĂžtte blir mottatt med stor takknemmelighet !!

 16. AltsÄ, du sitter seriÞst og oppfordrer til enda mer kjÞp/kast med en Feminism-plakat bakom? Du bÞr lese deg opp litt pÄ hva feminisme stÄr for. Kommersialisme og overforbruk inngÄr ikke.

  1. Caroline Berg Eriksen

   SĂ„ hvis man shopper og er glad i det sĂ„ kan man ikke vĂŠre feminist? Takk for dagens latter 🙂

   At noe ikke inngÄr i din versjon av feminisme, betyr ikke at man ikke er feminist om man gjÞr det. InngÄr det i din versjon av feminisme Ä trolle i kommentarfeltet til diverse bloggere?

   1. For det fĂžrste, jeg kalte aldri meg selv feminist, sĂ„ den standard-kommentaren din med Ă„ bare svare at «syns du som kommer med kritikk av bloggen min at det er feminisme» kan du spare deg.

    Materialisme Ăždelegger jorda, det er stikk i strid med grunnprinsippet i feminismen. Du kan ikke bare velge Ă„ kalle deg feminist fordi du syns det hĂžres kult ut. Du oppfordrer til og lever av (!) at andre kjĂžper, kjĂžper og kjĂžper enda mer i tillegg til Ă„ legge ut bilder fra ditt eget liv som oser av overforbruk.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Overbefolkning Þdelegger Þdelegger jorden, kan kvinner som fÄr barn ikke kalle seg feminister? Hjelpe meg for en logikk. Og hva med kvinner som jobber innenfor markedsfÞring? De kan jo i hvert fall ikke kalle seg feminister..

    Beklager, men den argumentasjonen du kommer med nÄ blir for dum.

 17. Lurte pÄ om du ville dele hva dere skal gi i julegave til Nelia og Naia?:-) og hva dere evnt Þnsker dere til dem:-) har jenter pÄ samme alder, hadde vÊrt kjekt med litt tips og ideer som jeg kanskje ikke har tenkt pÄ selv!:-p

 18. HĂ„per du ikke synes det er frekt at jeg spĂžr, men har du tatt fillers i kinnbena? Hvis du ikke har det, men bare sminker deg sĂ„ kom gjerne med tips til hvordan du gjĂžr det 🙂 Leppene dine synes jeg har litt mye nĂ„ for Ă„ vĂŠre helt ĂŠrlig, men synes sĂ„ Ă„ si alle er finere uten Restylane jeg da. Det er noe med den «vippen» man fĂ„r pĂ„ overleppa. Mener ikke Ă„ vĂŠre stygg, men hĂ„per bare ikke du blir blind og fyller pĂ„ mer og mer.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, det har jeg ikke! Jeg bruker som regel rouge og highligther 🙂

 19. Tror mange har misforstÄtt dette innlegget og hva de 25% gjelder pÄ. Du skriver i innlegget at man fÄr 25% avslag pÄ alt som finnes pÄ der, ikke at det kun gjelder for det du har lagt ut. Dette var utrolig skuffende og misvisende.
  Hadde tenkt til og handle mange ting, men ingen av tingene du har lagt ut. Men da vet man jo hvordan dette virker til en annen gang 🙁

  1. Caroline Berg Eriksen

   Beklager, det burde jeg selvsagt formidlet pĂ„ en bedre mĂ„te! Lover at det ikke skal skje igjen 🙂

 20. Hei! Fine julegavetips! Lurte pĂ„ hvor du har fĂ„tt tak i den globusen i sĂžlv? Den var utrolig stilig! 😀

 21. Lurer pÄ det samme som Hege!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *