video: slik lager du pannelugg uten å klippe deg

Å lage pannelugg for en kveld, en spesiell anledning eller for en hel dag er faktisk kjempelett! Jeg har alltid trodd at dette var mye styr, at resultatet ville være lite troverdig eller at det ikke ville se ekte ut – men det gjør det! Og ikke er det mye styr heller 🙂 Alt du trenger er en clip in-lugg og en annen liten, smart sak for å farge inn etterveksten, slik at det blander seg med ditt eget hår. Clip in-luggen her er kjøpt på Bobbys i Oslo, men dersom du søker på nett, finnes det andre alternativer der ute også! Rull film for å se hvordan du skal gå frem for å skaffe deg lugg uten å klippe av deg håret 😉 

25 kommentarer

 1. Hei:) Jeg lurer på hvordan du lager bølgene/ krøllen i håret ditt? Bruker du rettetang? Er der mulig og lage en visningsfilm, eller har du kanskje gjort det fra før?:)

 2. Savner sånne vanlige innlegg!!! De 4 siste innleggene du har lagt ut, har jo kun vært om hår, jakker, film, reklame Get inspired (igjen). Er forøvrig NOK innlegg om kjoler og sveis til jul….spør du meg…men mulig det kun er meg..?!? Bloggen har fine bilder, men blir mer og mer reklamepreget og mindre og mindre personlig, synest jeg. Minner mer som et magasin en kan kjøpe på butikken. Et lite tips fra lille meg: Ja til flere personlige innlegg, og nei til enda mer reklameinnlegg, annonser osv osv. Savner litt mer Caroline….Både hår og klær kan en finne tips og inspirasjon til på YouTube. Caroline finner en kun her…på bloggen!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tilbakemeldingen 🙂 Jeg har blogget en god del hverdag i det siste, men videoene og tipsene om kjoler til årets festsesong har vært etterspurt lenge og jeg vet det er flere som setter pris på det 🙂 Jeg kan dessverre ikke lage innhold som tilfredsstiller alle hele tiden, selv om jeg prøver! Når det gjelder reklame / annonse, så er dette noe jeg har fordi bloggen er jobben min og min eneste inntekt.

   Her er noen av hverdagsinnleggene jeg har laget i det siste:

   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/19/vaianas-bat-making/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/17/min-storste-samarbeidsavtale-noensinne/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/16/date-night-med-vin-bokprek-og-pizza/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/13/motonui-kommer-vi/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/12/polse-vaffel-fotball-pa-tv-og-pappa/
   http://www.carolinebergeriksen.no/2017/11/12/hurra-verdens-beste-pappa/

   Mellom dette har jeg bloggen oppskrifter og litt annet, og selvsagt tipsene om bla. julekjoler 🙂

   Det kommer selvfølgelig mer hverdag fremover, men noen ganger går det i perioder og akkurat disse ukene har vi hatt masse materiale fra den lange fotodagen vi hadde for tre uker siden, og jeg har gledet meg masse til å dele 🙂

  2. Må si meg enig med Luc. Savner god gammeldags blogging!

   <3

   1. Caroline Berg Eriksen

    Men da skjønner jeg ikke hva du/dere mener med «god, gammeldags blogging».. For som du ser av den forrige kommentaren min så har det vært mye av det siste uken.

   2. Jeg leser ofte at bloggen skal ligne et glansa magasin. Vet ikke om det er noe dere selv har sagt, eller om det er leserne som mener det. Jeg personlig syns kanskje det blir litt kjedelig i lengden. Det virker som om alle innleggene er fotoshoot hvor alt er planlagt til minste detalj. Ikke et hårstrå skal ligge feil. Du er jo den eneste bloggeren som har tilgang på egen fotograf. Det er både positivt og negativt tenker jeg, for ja det blir høy kvalitet på bildene. Med de er veldig ensformig og lite impulsive. Har ofte sett at Kristina Andersen feks ofte viser bilder som havner i søppelbøtta. På den måten blir det vist frem litt andre sider enn bare det perfekte. Hvis man ser på instagramkontoen din så er det nesten bare gjenbruk av bloggbildene. Hadde det ikke vært litt gøy å vist frem litt annet der, at den ikke må være så seriøs.
    Så tenker jeg at det ofte ikke er en sammenheng mellom bilder og tekst. Jeg tenker spesielt på det innlegget hvor du skrev du hadde hatt migrene og ligget i sengen hele dagen. Bildene fra innlegget viser derimot en person som ser mer enn frisk ut, og da blir det lite troverdig.
    Jeg syns det hadde vært fint om dere tok litt fri fra fotoshootene, og heller tok litt tilfeldig bilder der du ikke er oversminket, står oppstilt på bilder og at ikke bildene har vært igjennom x antall runder i photoshop osv.

  3. Copy that!

  4. At denne bloggen skal være som et magasin på nett (bare litt mer personlig), er jo hva Caroline tidligere har sagt er akkurat det som er meningen. Og dette er jo nettopp det som er grunnen til at SÅ mange titter innom hver dag! Fordelen er at dette «magasinet» er helt gratis, og inneholder det samme som de dyre magasinene i butikken + så mye mer! Man finner jo alt fra mote til sminke til trening til mat, barn, hus & hjem, osv osv i tillegg til innblikk i Caroline og families hverdag.

   Jeg bruker i allefall bloggen som et avbrekk i hverdagen, og får å få tips og inspirasjon – på samme måte som jeg ville gjort med et magasin.

   Det skal jo ikke være lett heller. Når så mange har etterspurt tips til jule- og festsesongen de siste mnd, så når Caroline oppfyller dette ønsket får hun klager. Det samme med ett av de siste HVERDAGSinnleggene om Caroline og LKs datenight – SÅ mye klager der også.

   Jeg er overbevist om at Caroline prøver sitt aller beste på å variere innholdet her for å tilfredsstille de fleste hver eneste dag, noe hun absolutt klarer. Det bare aldri mulig å tilfredsstille alle

 3. Hei Caroline

  Jeg blir så inspirert av alle innleggene dine her på bloggen din! Også beundrer jeg de fine øyenbrynene dine. Fikser du de selv eller går til til et studio og fikser de? Jeg har lenge hatt lyst til å fikse mine egne, dra til et slags studio i Oslo. Men må dra til et sted de er dyktige og vet hva de driver med.. Har du noen tips til gode salonger i Oslo?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig at du blir det 🙂 Jeg fikser de bare selv, og har dessverre ingen erfaring med salonger i Oslo :/

 4. Hei! Ja dette har ikke noe med innlegget her å gjøre, men har bare et spørsmål, og er veldig spendt på om d blir tatt med! Spørsmålet er følgende, hva syntes du om d enorme julekalender hysteriet som desverre noen henger seg på, d må da være nesten skadelig for barn å bli overlessa med gaver hver eneste dag i desember.?? D blir jo slutt på den spenning og forventning som barn ska føle fram mot jul! Og for ikke å snakke om hva slags signaler d gir, d er faktisk fattige familier i Norge,,jeg gir all honnør til di bloggere som ønsker den gode gammeldagse sjokoladekalenderen tbake, og d er bra nok! Hva syntes du? Bloggere har jo mye sosial makt,,hva vil du selv gjøre .? Håper du vil ta dette innlegget med her,,,,,,

  1. Jeg er så enig med deg. Hvorfor ikke fokusere på kos , trivsel og hva som faktisk betyr noe? For man kan vel ikke si at alt dette rælet man får i en kalenderen daglig har noe for seg?
   Jeg hadde blitt helt tom innvendig om alt skulle være så fokus på nye ting og nye klær hele tiden. Så da er det jo veldig bra vi lever ulike liv og jobber med helt ulike ting.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Mener du at det ene utelukker det andre? Det er i så fall feil.

 5. Jeg er også enig med de over!
  Leste teksten på dette innlegget, orket ikke å se filmen. Veldig dumt da du/dere har brukt mye tid på den..

  1. Jeg så filmen og er veldig glad for at de har brukt mye tid på slike innlegg! Det oser av kvalitet! Stå på Caroline og Lars Kristian!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, May 🙂 det er så hyggelig å høre!

 6. Kult med lugg. Det finnes jo så uendelig mye gøy man kan gjøre nå i forhold til da jeg var ungdom på 70-tallet. Men alt har sin sjarme, vi hadde jo mye annet gøy på den tiden som ikke var så materialistisk som mye er nå.

  Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 7. Spot on!
  Kunne ikke vært mer enig!

 8. Du kler pannelugg så godt! En veldig søt look på en vakker dame ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk, snille <3

 9. Hva heter sangen du har brukt i videoen? 🙂

 10. Hva heter sprayen han bruker for å lage ettervekst? 🙂

 11. Hva heter sangen i filmen 🙂

 12. Har du eller frisøren som er med i filmen noen linker til steder man kan kjøpe dette? Evt noen steder å anbefale? Føles så risikabelt å kjøpe i ukjent nettbutikk mtp hårkvalitet. Kjedelig å få en pannelugg i plast i postkassa! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *