black week hos get inspired

– reklame: get inspired –

Nå starter galskapen med rabatter og gode tilbud, snart er det Black Friday, men Get Inspired kjører like gjerne på med Black Week! Det betyr treningstøy, ull, sko, fritidssko, deilige parkaser og annet yttertøy på 20 – 80 prosent rabatt! Du finner hele oversikten HER, men under er også en samling av mine favoritter 🙂 Jeg er spesielt fan av å kjøpe ulltøy på tilbud, det er såpass dyrt til vanlig – det samme gjelder tykke og gode jakker. Blant mine favoritter finner du også litt snadder fra nike, aimn og asics 🙂 Kanskje finner du noen av årets julegaver på salget også?  

1. jakke fra salomon – HER 2. parkas fra svea HER 3. roseull fra kari traa – genser HER 4. roseull fra kari traa – bukse HER 5. roseull fra kari traa – genser HER 6. roseull fra kari traa – hoodie HER 7. åkle fra kari traa – HER 8. boblejakke fra svea HER 9. timberland – perfekte tursko – HER 10. joggesko fra asics (perfekte til løping) HER 11. deilig joggedress fra nike HER 12. .. med matchende hoodie HER 13. åkle ullbukse fra kari traa – HER 14. rosa innslag fra timberland HER 15. nike joggedress – elsk på detaljene i livet – HER 16. joggesko fra nike – HER 17. tights fra aimn – denne er høy i livet og er så god å trene både styrke og løp med! Finnes HER 18. joggesko fra nike HER 


Jeg har på meg et sett fra Eivy – også en stor favoritt! Dette er like fint å bruke som et kosesett, eller til tur eller trening, men egentlig er det superundertøy 🙂 Det er supermykt og den høye halsen har deilig fleece på innsiden. Du finner genseren HER og buksen HER

5 kommentarer

 1. Hei! Bare lurer på en ting ang Rose-ullsettene fra Kari Traa. Forstår det slik at du er en 34/xs, hva bruker du i dette ullet? Har vært inne og sett i flere måneder, men de har aldri str xs. Bruker du xs eller s i rose-ullene?

  Ellers er det en glede å følge bloggen din, FOR en kvalitet!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har S i ull fra Kari Traa 🙂 Åkle-settet er utrolig fint, det er enda litt lenger i beina 🙂

   Og tusen takk, snille du!

 2. Deilig med litt fotokreativitet igjen!! 🙂

 3. hat brand

 4. Kari Traa sine ulltøy er fine generelt sett, men stilongsene derfra skal ikke jeg bruke igjen. Sømmene som er mellom de ulike stoff-lagene (det med, og det uten print) synes utenpå vanlige bukser. Det er ikke pent.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *