mine 5 must haves før jeg skal på fest

– reklame for EFI – 

Ok, så er det mye du kan føle at du trenger til festsesongen, men når sko og kjole er i boks, er det deilig å føle seg fresh hele veien! Jeg foretrekker glatte legger, glødende bein, føtter som ikke blir såre etter bare noen få timer, en høy splitt eller dyp utringing som ikke kjører sitt eget løp og en god bh som gjør kløften litt ekstra fin 😉 

Når det kommer til glatte legger er det ingen hemmelighet at jeg sverger til Efi sin Intuition og har gjort det i mange år. Den er helt magisk og gjør jobben superenkel for meg – jeg tar den med meg i dusjen hver dag og resultatet er silkemyke bein – den har nemlig et såpestykke som sitter rundt barberbladene og du trenger verken barberskum eller noe annet enn vann for å bruke den.

Såpestykket skummer i kontakt med vann og inneholder hundre prosent naturlig aloe vera og e-vitamin som hindrer uttørking og gjør huden glatt og myk. Jeg har brukt denne siden 2014 og kan aldri se for meg å bytte den ut! Sjekk  ut videoen for denne og mine andre favoritter som jeg sverger til når jeg gjør meg klar for festsesongen 🙂 Du kan også klikke HER for å bestille abonnement på Intuition ♥ 

36 kommentarer

 1. Hei Caroline, veldig fin video! Synes det er gøy at du varierer mellom vanlige innlegg og video 🙂 Over til Efi, tenkte jeg bare skulle advare leserne med sensitiv hud. Jeg bestilte meg faktisk denne høvelen etter en av dine innlegg, og hver gang jeg har brukt den har jeg fått kraftig eksem. Høvelen i seg selv er veldig god, men den er ikke verdt eksemen som kommer etter på. Tenkte jeg bare skulle informere om det i tilfellet det er noen med veldig sensitiv hud som vurderer å bestille seg denne.
  Ellers håper jeg du får en ellers fin kveld 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Uff, så leit å høre, Silje! De kan jo være, jeg har ikke sensitiv hud selv og har heller aldri reagert på den. Takk som sier ifra! 🙂

   God helg 🙂

 2. Glødende ben, hva er det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Du vet når du har brukt en highlighter på kinnbeina? Den effekten, bare på beina 😉 Du kan jo google det, kommer opp mange gode tips 🙂

 3. Hei Caroline! Jeg lurte på en ting. Jeg er invitert på en julefest med 70talls tema, men det er black tie! Så kan ikke akkurat kjøre hippie. Tenkte på å ha en lang silke kjole med dyp utdringning, men det er med jobb folk så det kan bli litt for mye. Alt jeg finner av glam 70tall, ser ut som det kunne vært i dag. Men du er så flink med kostymer, du ser alltid smashing ut mens du nailer temaet! Hva ville du valgt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så kult! Kanskje tenke litt studio 54? 🙂 Google det! Denne inspirasjontavlen var også gull https://no.pinterest.com/stwardy/70s-black-tie-inspiration/?lp=true 🙂

   1. Takk for svar 🙂

 4. Hei. Hvor kjøper du den tapen? Ha en strålende fin dag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bestilte den fra nelly 🙂

 5. Hvordan får du glødende bein? Solpudder?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker ikke solpudder på beina, men en god lotion med shimmer gir en fin glød 🙂 Denne som jeg nevner i videoen er veldig god synes jeg, den heter ready, set, glow – gorgeous legs. Jevner ut fagren på beina og gir fin glød. En annen krem jeg synes er god og som gir glød er glo minerals sin body bronser eller bathina fra benefit 🙂

 6. Sara Katrin

  Bruker du wonderbra når du har på deg kjole med åpen rygg?? Jeg er så paddeflat i brystpartiet at det er flaut, så jeg unngår både utringning og åpen rygg så mye som mulig..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har heller ikke de største fordelene og veldig ofte går jeg bare uten, synes det er fint 🙂 Ved åpen rygg dropper jeg bh 🙂 Det kommer litt an på kjolen om jeg velger med eller uten. Under den blå glitterkjolen med utringing (og pannelugg) hadde jeg for eks. ingenting 🙂

 7. Hei. Har fått med meg at du får endel kritikk med all kommentarjukset du og mannen din har holdt på med over tid. Er dette noe du og han tar ansvar for, og faktisk er lei dere for, eller later dere som ingenting er skjedd? Syns virkelig dere bør unnskylde dere ordentlig for dere om dette er noe sannhet i… Dette blir å gå altfor langt spør du meg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det du sikter til er 3 år siden og det ble vel skrevet over 100 artikler i media pluss diverse nyhetssaker på TV. VG kjørte til og med livesending om det. Så det skal godt gjøres å late som om at det ikke har skjedd 😀

   Lars-Kristian har beklaget: https://www.vg.no/rampelys/skrev-kommentarer-med-falske-navn-paa-konas-blogg/a/23372223/

   Dessverre er det en del mennesker som i desperat jakt etter noe å ta oss for, hele tiden tar opp denne gamle saken. Det er lite vi kan gjøre med det annet enn å heve oss over det.

   1. Jeg skjønner. Lurte oppriktig bare hva som har skjedd, så håper du ikke du tok det som noe slemt eller noe. Tusen takk for svar ❤️

 8. Jeg har fulgt bloggen din i mange år, jeg kom over den da jeg ble alvorlig syk for mange år siden og fikk en del ekstra tid 🙂
  Du tar så fine bilder og det er så inspirerende, selv om jeg ikke har samme smak i ett og alt så finner jeg likevel mye inspirasjon hos deg.

  For meg har bloggen din vært et fint friminutt gjennom utfordrende tider – du er ei bra dame!

  Og jeg skal rett på apoteket å kjøpe meg innlegg i skoa mine (har kjøpt meg noen fantastiske heels fra Boss 😀 – og ja, bittelitt lykke fås faktisk kjøpt for penger)
  Rock on – jeg heier på deg.

 9. Et lite spørsmål om høvelen… jeg har hatt denne i 2 omganger, men man får jo ikke rengjort den? Hårene i høvelen får man jo ikke ut? Kan jo ikke slå den mot noe som jeg pleier å gjöre med vanlige høvler pga såpa rundt..men funker vel hvis hårene er veeeldig korte/ at man barberer hver dag feks. Da setter ingenting seg fast.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg bruker hard stråle og varmt vann, det er ikke noe problem å få alt bort da 🙂

 10. I henhold til spm. over her ( ja det er en gml./eldre sak…) Bare lurer egentlig: hvordan kunne dere/// Hva fikk dere til å gjøre det: altså jukse?!!??? Moralen deres? Dere er flinke nå, gjør det riktige i h t lover osv, men heeeelt seriøst;; det MÅÅÅ man jo gjøre når man har valgt dette() som (lol yrke) en jobb? Skulle vel være helt!! Unødvendig å bli «oppdaget» på at slik gjør man ikke?!!! Egentlig helt sprøtt hele greiene, og at jeg i det hele tatt gidder å bruke tid på å skrive det her.., O M G vi mennesker kan bli så low

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det finnes ingen unnskyldning for det som ble gjort, bare forklaringer på hvorfor han gjorde som han gjorde. Men vi er ferdig med den saken der for lenge siden, og det er heldigvis de aller fleste andre også 🙂

   1. Tenker vel at de har sagt unnskyld og så får en gå videre. Det er jammen ikke mange andre sine feil som blir dratt opp igjen og opp igjen , alle gjør feil. Og det er da virkelig ikke noe å rippe opp igjen som visse mennesker gjør,men det sier mere om dem enn om bloggeren her. Det er bare simpel oppførsel. For meg så virker det som noen ser det som sin viktigste oppgave i livet å prøve ødelegge for andre og dra andre ned. Det er virkelig ikke noe hverken Caroline eller hennes mann skal behøve svare på spør du meg så lenge etterpå.

 11. Hei
  Tusen takk for superfin blogg, et deilig avbrekk i hverdagen. Jeg lurer på noe, du har så utrolig stram, fin hud i ansiktet. Gjør du noe mer en «vanlig» hudpleierutiner? Noe laser, green peel etc? Veldig vakker!

 12. Denne videoen elsket jeg! Generelt elsker jeg alltid når dere gjør videoer, der er så gøy! Denne var ekstra fin fordi dere ikke har redigert bort når du sier noe litt rart og det du sier føles ikke så innøvd. Du blir bare bedre og bedre på video synes jeg! Keep up the good work og god helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Vi hadde rimelig dårlig tid så videoen ble laget på ett forsøk :p Tusen takk!

 13. Hei! Tester EFI på dyr? Har vurdert å kjøpe denne lenge, men kan ikke finne noe informasjon om den er testet på dyr eller ikke..

 14. Et spørsmål om noe helt annet:
  Dere har visst fått pålegg fra FO om å etter merke reklameinnlegg, og jeg ser nå at Rosasløyfeinnlegget med den rosa genseren nå er merket som reklame. Fikk du betalt for det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi fikk beskjed om at merkingen over innleggene måtte gjørs tydeligere, og at innlegget om Rosa Sløyfe måtte merkes selv om jeg ikke fikk betalt… :/

   Jeg kan klippe og lime inn hva de sier:

   I våre veiledere har vi tradisjonelt lagt til grunn overfor influencere at man må ha mottatt en eller annen form for fordel for å legge ut noe i sine kanaler, for at det skal sies å være markedsføring som må merkes. Vi registrerer at du på kommentarfeltet på bloggen din opplyser at du i dette tilfelle ikke har mottatt en fordel for å promotere denne genseren. I dette særskilte tilfelle, er det likevel vår vurdering at Dale Garn er en næringsdrivende som driver næringsvirksomhet i markedsføringslovens forstand når de bruker influencere til å markedsføre sine strikkeoppskrifter på blogger og i sosiale medier. Når Dale Garn og Line Langmo benytter influencere til å eksponere denne genseren i sosiale medier vil formålet være å fremme salget av denne genseren. Det er primært Dale Garn som har hovedansvaret etter markedsføringsloven for å sørge for at all deres markedsføring er i tråd med loven. Likevel vil den som legger ut reklamen på vegne av Dale Garn også ha et ansvar for at reklamen ikke er skjult og at navn på annonsør fremkommer. Vi har forståelse for at du ikke har oppfattet dette som reklame når du har publisert innlegget, men vi vil gjøre deg oppmerksom på at dersom du for fremtiden har lignende innlegg så må de merkes som reklame, i tillegg til at navnet på annonsør må fremkomme.

   1. Tusen takk for svar 🙂 Det var enr ganske streng tolkning fra FO sin side!

 15. Hei! Så på snap at du hadde kjøpt et sånt Vaiana smykke, hvor har du bestilt eller kjøpt det? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra etsy, her er selgeren https://www.etsy.com/no-en/shop/CodysEtsyShop?ref=l2-shopheader-name 🙂

 16. Hei Hvor har du kjøpt den fine skjorten du har på deg her?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra zara 🙂

 17. Hei Caroline! De bhene er jo bare geniale! Også vil jeg spørre deg om det smykket du viste på snap i går om Te fiti sitt hjerte. Hvor har du kjøpt det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra etsy 🙂 De har mange forskjellige der 🙂

   Klem!

 18. Hei, hva heter det du putta i skoen? 😉
  Jeg elsker bloggen din!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *