min største samarbeidsavtale noensinne

2018 bli et veldig spennende år, i går signerte jeg min største samarbeidsavtale noensinne! Jeg er så heldig som jobber med så dyktige folk og jeg er så takknemlig for at jeg får jobbe med det jeg virkelig elsker! 

Folk må gjerne se på min blogg som rosa og overfladisk, de må gjerne bli irritert fordi jeg ikke er samfunnsengasjert nok eller deler litteratur som enkelte anser som mer viktig enn den jeg allerede deler, men jeg synes denne bloggens trofaste lesere er HELT fantastiske og jeg er så glad for dere! Jeg får tilbakemeldinger hver eneste dag både her og ikke minst på snap chat, om hvor inspirert mange av dere blir bare fordi jeg er meg og bare fordi jeg lager denne bloggen. At jeg inspirerer noen ved å dele en positiv energi, dagens antrekk, ukens middag og dagens treningsøkt, tips, triks og mye mer. Og akkurat det – det gir meg så mye! Å dele og å inspirere! Det jeg blir aller mest glad for, er dere som sier dere klikker dere innom her og umiddelbart får lyst til å hive dere rundt og gjøre endringer – det kan være noe så lite som at du endelig fikk det dyttet du trengte til å komme deg på trening eller noe så lite som at du fikk lyst til å rydde i kjøleskapet en dag og lage en vegetarmiddag.

Det kan være noe så lite, men likevel noe så stort, som å donere en 50-lapp til en veldedig organisasjon. Husker dere at vi i 2015 samlet inn over 115.000,- kroner til Flyktninghjelpen? Eller at vi i fjor samlet inn over 145.000,- kroner til barna i Aleppo da jeg hadde julekalender? Det er HELT sykt og vanvittig bra! Tenk for en forskjell vi har gjort for noen der ute! Og dette gjorde vi SAMMEN! Er ikke det samfunnsengasjement som er helt eventyrlig bra? Jeg er dødsstolt! 

For noen er dette kanskje ikke nok fra en rosablogger, men for meg er dette HELT rått! Jeg er så glad for at akkurat du leser min blogg! Jeg ser frem til 2018, men akkurat nå gleder jeg meg til alt som er igjen av 2017. Jeg er så glad for at jeg får lov til å inspirere akkurat deg hver dag – tusen takk for at du kikker innom   Virkelig! 

66 kommentarer

 1. jacket brand

  1. Caroline Berg Eriksen

   This is from h&m 🙂

 2. Takk for at du deler så mye av deg selv, du er nydelig fra innsiden og ut! Du er en stor inspirasjon på mange måter 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elise <3

 3. Du er ikke litt rosa engang ! Med deg er det kvalitet og seriøsitet i alle ledd. Du er utrolig dyktig og sjonglerer samarbeid og hva som er relevant for leser på en fantastisk måte ! Stå på ! Du eier dette

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *