du vet hvilken dag det er…

– reklame: sponset joggedress get inspired – 

… tacofredag! Nok en gang – merkelig nok kommer den hver uke altså 😉 Jeg trodde faktisk ikke at vi skulle bli blant dem som spiser taco fast hver fredag, men her sitter vi altså uke etter uke, som så mange andre, og spiser nettopp taco! Det er jo litt hyggelig også, spesielt når jeg får snaps fra flere av dere som gjør akkurat det samme. Ah! Tacofellesskapet! Haha! Jeg har jo aldri vært noe særlig fan, og før vi fikk barn fikk jeg som regel trumfet gjennom noe annet når Lars-Kristian uke etter uke foreslo den samme maten, men så fikk vi barn og plutselig nærmer hun ene seg 4 år og synes tradisjoner er helt topp – og taco også! Så da ble det 1-0 til Lars-Kristian og her sitter vi altså 🙂 

Nå er jentene er i seng, Nelia og jeg klistret i julenissens verksted-klistremerkebok på sengekanten i dag, samtidig som vi leste de små fortellingene inni heftet. Den fikk jeg mange spørsmål om på snap! Jeg fant den på nærbutikken her (xtra) – jeg måtte bare ha en liten førjulsoverraskelse til henne da denne lyste mot meg! Så hyggelig 🙂  


Snart er det kvalitetstid for mor og far etter en hektisk uke. Det skal bli deilig! Denne uken startet virkelig med et PANG på mandag da vi hadde fotoshoot i så mange timer, og jeg skal være ærlig og si at jeg var helt ødelagt på tirsdag. Jeg var så sliten! Heldigvis følte jeg meg bedre på onsdag igjen og da var det ekstra digg å komme seg opp på trening. Det gjorde jeg i dag tidlig også, klar som et egg for PT-time klokken syv! Etter det har dagen bare gått slag i slag og nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å legge bort dataen litt. Kvelden går med til å flytte på møbler og gjøre plass til nye – de kom nemlig i dag! LYKKE! Ha en fantastisk helg, dere ♥ 

18 kommentarer

 1. Spiser dere tacolefser eller skjell…eller noe annet? 🙂 NĂ„ er vel ikke noen av delene sunt, men foretrekker selv skjell, selv om det faller sammen sĂ„ fort man tar en bit, haha. Men du, tips til oppskrift – maislefser e.l til taco, kanskje en sunnere variant enn den vi vanligvis tyr til?

 2. Hvor i Sarpsborg trener du? Har testet to ganske sentralt og fornöyd med begge.. Bor i Skjeberg sÄ er litt tungvint med avstanden bare..

 3. Hei CarolineHyggelig med tradisjoner, vi har hatt tacofredag ei god stund, nÄ har vi prÞvd oss pÄ hjemmelagde vÄrruller med salat, sÄÄÄ godt!! Men regner med at tacoen er tilbake om ikke lenge, til stor glede for sÞte smÄ Riktig god helg til deg og dine, klem

 4. Har dere hÞrt fÞr at Lars Kristian ligner litt pÄ Jonny lee miller? :O

 5. Spiser du taco skjell/taco lefse eller «bare» tilbehÞret? God helg

 6. God morgen
  Fredag kveld er den beste kvelden! Taco og gullrekka pÄ tv.

  Over til noe annet, er det lenge til du skal pynte til jul? Jeg har lyst til Ă„ begynne Ă„ pynte snart ihvertfall og jeg gleder meg til Ă„ se hva du gjĂžr med pynt i Ă„r
  Ha en nydelig lĂžrdag!
  Klem Charlotte

 7. jeg er veldig glad i bloggen din, sĂ„ misforstĂ„ meg rett her! Men skjĂžnner ikke helt hvorfor du mĂ„ vĂŠre sĂ„nn «trodde faktisk ikke at vi skulle bli blant dem som spiser taco fast hver fredag», nesten som om du ser ned pĂ„ mennesker som gjĂžr det, eller indirekte sier, «arhh jeg er ikke sĂ„nn usunn person som spiser taco hver fredag, jeg liker ikke sĂ„nne usunne greier.» Og heller skal presisere att «… ekstra digg Ă„ komme seg opp pĂ„ trening. Det gjorde jeg i dag tidlig ogsĂ„, klar som et egg for PT-time klokken syv.» Jeg oppfatter deg egentlig som en veldig god person, men nĂ„r du kommer med slike ting sĂ„ begynner jeg Ă„ lure litt… hva vil du med det liksom? hvorfor skrive det? ja, jeg ogsĂ„ trener fem ganger i uken, har vert med pĂ„ flere lĂžp, spiser sunt (og usunt!), men jeg fĂžler ikke for Ă„ se ned pĂ„ andre som ikke gjĂžr som meg for det om, jeg bare skjĂžnner ikke greia. Dette er altsĂ„ hvordan jeg oppfatter det, og ikke dermed sagt at jeg mener at det er slik du mener det. Kanskje jeg er alene om Ă„ fĂžle det sĂ„nn, kanskje ikke. Du kan ta det til deg om du vil, eller ikke.
  Ăžnsker deg uansett en fin helg <3

  1. Jeg hadde ogsÄ blitt overraska hvis jeg ender opp med fast tacofredag, for jeg er ingen fan av taco. Er nok det hun mener, sÄ ikke les mellom linjene, nÄr det ikke er noe Ä lese..

  2. Veit du hva? Jeg blir forundra over mennesker som lar seg provosere sÄ kraftig av noe sÄ lite som dette. Folk er blitt sÄ hÞysensitive om dagen at det skal ikke mer enn en svidd brÞdsmule til fÞr noen hylreagerer. Kjenner jeg blir matt av hele greia. Er det virkelig vits liksom?

   Spiller det virkelig noen rolle om Caroline ikke er spesielt fan av tacofredag? Har du kanskje tenkt over at Caroline har andre tradisjoner pÄ fredagskveldene? AltsÄ vi snakker om tacofredag her..er det noe Ä diskutere egentlig? Jeg regner du har visse ting som du ikke er fan av eller tar avstand fra imotsetning til andre. Skal andre bli provosert eller fÞle seg krenket fordi du sier det hÞyt? Det er jo helt latterlig.

   Det er ikke gÄtt mange ukene siden Caroline viste frem bildene de hadde hengt opp pÄ kontoret og bare DET skulle starte dramascenario i kommentarfeltet.

   Dette her har gÄtt sÄ langt over styr at det er pÄ grensa til Ä kalles hysterisk. Blir det ikke personlighetsforstyrrelse og hjerteinfarkt av detta, sÄ veit ikke jeg altsÄ. Alt man skal reagere pÄ for tiden. Det er jo rene galskapen.

   Kan ikke si jeg er en tacofredag jente jeg heller, men jeg kan si det hĂžyt..det er vel noen der ute som vil fĂžle seg krenket om de hĂžrer meg.

   1. Sara kristin:
    Jeg presiserer ganske greit her at dette er slik JEG oppfatter det. Det jeg har skrevet er konstruktiv kritikk som Caroline kan svare pÄ og som hun kan ta til seg om hun Þnsker det, og uten at du skal angripe meg. Har du kanskje tenkt pÄ at Caroline kan svare SELV, om hun Þnsker det?
    Og siden du presiserer det sÄ kommenterte jeg ikke noe angÄende vegg dekorasjonen hennes, jeg er heller en som legger igjen hyggelige kommentarer, men ogsÄ konstruktiv kritikk om jeg fÞler det er nÞdvendig. Konstruktiv kritikk er noe Caroline mÄ regne med da hennes blogg er en bedrift, og det styrker ogsÄ bedriften hennes Ä motta dette.
    NÄr jeg leser din kommentar Sara kristin sÄ innser jeg at det ikke er trollene pÄ kvinneguiden som er verst, men slike som deg.

 8. Du burde prĂžve ris i tacoen neste gang! For meg er det ett must:):)

 9. Mmm taco er jo livet! Haha jeg mÄ ha det hver fredag! Koselig tradisjon Men mÄ spÞrre, har dere ikke paprika, agurk, tomat ect pÄ? Jeg er sÄnn jo mer jo bedre

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jo, vi lager guacamole fra bunnen av med avokado, grþnn paprika, rþd lþk, tomat, lime og koriander 🙂

   1. Vi lager guacamole pĂ„ samme mĂ„te, superdigg! Anbefaler likevel ekstra grĂžnnsaker som nevnt over her, da blir det sĂ„ mye bedre! 😀

 10. Mange blogger kommer og gÄr, heldigvis er det de beste som bestÄr :))) fulgt deg siden starten, du er min inspirasjon Caroline. Klemmer fra Stavanger <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk <3

   Klem 😀

  2. Jeg ogsĂ„. Helt siden du bodde i en bitte liten leilighet i Sarpsborg, hvor du hadde laaaaangt blodt hĂ„r, og det var bare deg – Lars Kristian og hundene. Skikkelig Fotballfrue den gang. Gud, det er mange Ă„r siden nĂ„ 😉

 11. Hvor er tacosettet fra??:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *