overraskelse – Elise 30 år

Tenk på det da! Nå har snart hele venninnegjengen vår fylt 30 år og i går overrasket Sarpsborgjentene Elise med en 30-årsfest i barndsommhjemmet hennes. Det var Eva, mammaen til Elise, som stod bak planleggingen, mens jeg sørget for å samle de som kunne være med. Det var så koselig og hun ante ingenting! Søstrene til Elise var også med på feiringen og det var bobler i glasset og tapas på bordet og hele kvelden var så fin 🙂 Spesielt koselig var det å være tilbake i huset hvor jeg har vært så mye, se rommet hvor vi spilte inn alle de gærne kassettene våre, liksom-scenen der vi opptrådte for hverandre, kjøkkenbordet der vi alltid øvde på matte med pappaen hennes og rommet til søstrene hennes som vi alltid saumfarte for nye, spennende ting eller hemmeligheter 😉 Vi satt og skravlet til langt over midnatt og jeg hadde egentlig aldri lyst til å dra derfra, men vi fikk løsrevet oss tilslutt og nå er det vel 12 timer siden hodet mitt traff puta. 


Formen i dag er helt super, men jeg er likevel glad for at jeg fikk sovet lenge – huset våknet ikke til liv før nærmere ni! Jeg skjønte ingenting da jeg så på klokken. En god start på søndagen, med andre ord 😉 Her øser regnet ned, så vi har bare vært inne i dag, lekt og rotet rundt på rommet til jentene, og nå skal jeg snart rydde opp, for om litt skal vi gå en tur bort til mamma og pappa i den nye leiligheten. De flytter inn i dette øyeblikk – endelig! En annen ting jeg må gjøre i dag, er å pakke ut koffertene fra Paris. Oooops, jeg har visst utsatt det litt for lenge. Bah. Det er det kjedeligste med å komme hjem fra tur. Senere i dag skal jeg dele et helt supert sted i Paris med dere, i hvert fall var det noe jeg synes var utrolig kult! Håper dere har en fin søndag ♥ 

20 kommentarer

 1. Du er så flink til å ta vare på venninnene dine! <3 Med "tidsklemma" er det dessverre mange som lar det slippe litt etter at man får barn, så er bare veldig hyggelig å se! Ble litt rørt jeg, og skal jobbe hardt for å klare det samme selv! <3

  Ha en fin dag!

 2. Ranveig

  Hadde vært gøy med en video eller bilder av leil til mamma og pappan din. Jeg er bittelitt yngre enn dem, og synes alltid det er så gøy med oppussing, å se hvordan andre har det 🙂 Ha en fin søndag videre 🙂

 3. Gud så flott hun til venstre er Noe av det vakreste!! Hvor er jumpsuiten hennes fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Henriette er nydelig <3 Men det er de jo alle! 🙂

   1. Fint svar, du har en så trivelig venninnegjeng 🙂

 4. Det så kjempekoselig ut! Venninnekvelder gir så mye energi! Herlig! Jeg skal på en neste fredag 🙂 Man gleder seg i lang tid!
  (Så forresten nå nettopp at bloggeren «galehjem» (som jeg kaller den), har kopiert fra dette innlegget ditt. Ikke helt ordrett, men det er jo ikke tvil om at hun har lest ditt. Hun er en så sykt irriterende copycat 🙁 )

 5. Håper på en liten «tour» i den nye leiligheta til foreldrene dine også, hehe 🙂 Gøy å se!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, den er skikkelig lekker! 😀 Kan jo sikkert knipse litt derfra om jeg spør pent 😉

 6. Hei, Caroline!
  Først og fremst så vil jeg si at du ser absolutt nydelig ut (som alltid).
  Så lurte jeg på: jeg har en vennine som har bursdag snart og lurte på hvor jeg kan skaffe meg en sånn kake og blomsterboks du fikk til din overraskelse bursdag? (bor i Oslo).
  Og har du noen bursdaggave tips til en som har alt?

  Håper på svar.
  Kos deg videre!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Og beklager sent svar :/

   Kaken er fra https://www.prettyflowerbox.com/ og kaken fra http://www.byhancock.no/bryllupskaker/ 🙂

 7. Så koselig 🙂 Jeg likte så godt kjolen hun helt til venstre hadde – vet du hvor den er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra gina tricot 🙂

 8. Hei! Jeg tenkte ikke jeg skulle nevne det, men etter som jeg liker bloggen din så godt så gjør jeg det likevel: Jeg skulle nemlig ønske at skrifttypen du bruker var litt fetere og svartere. For meg er det veldig vondt å lese når jeg må anstrenge meg så mye for å lese så nå leser jeg sjelden hele innlegg, bare koser meg med bildene:) Kanskje det er bare meg?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, så synd Guri! Takk for tilbakemeldingen 🙂

   1. Hei,må slenge meg på her og så at jeg er enig med at skrifttypen er litt vanskelig å lese. Elsker alt du legger ut men etter at jeg mistet noe av synet mitt mens jeg var gravid blir det mye bildetitting for min del også:)Men… bloggen din er mitt motemagasin,en sann fryd og følge deg:)

   2. Caroline Berg Eriksen

    Tusen takk, Lise! Da må jeg jo bare gjøre noe med teksten og fargen, vil gjerne at dere skal lese også :p <3 Stor klem!

   3. Ingrid G

    Jeg hiver meg på denne jeg også. Det er faktisk veldig ekkelt å lese denne bokstavtypen. Jeg har gjort mye med min pc for å orke bedre å lese, justert på både det ene og det andre. Men jeg synes ikke de justeringer jeg kan gjøre hjelper så mye. Så jeg må bare innrømme at det for min del også er svært mye bilde titting og svært lite kommentering. Siden jeg liker å lese og gi tilbakemeldinger på blogger, så har jeg faktisk hengt mye mindre her inne og har begynt å lese mer hos andre bloggere isteden. Kun ene og alene pga at bokstavene er ekle å lese. (Jeg har problemer med synet som er så godt behandlet og korrigert som mulig. ) Ellers elsker jeg jo bloggen din, det er jo favorittbloggen jeg leser dette! Men hadde altså heller ønsket å lese andre fonter av leservennlighets hensyn…jaja…..

    Ha en fin kveld. Klem. 🙂

  2. Jeg satt akkurat med samme tanke nå når jeg leste bloggen din på mobilen. Jeg bruker alltid iPhone sin lesefunksjon på bloggen din, Caroline, for da blir teksten mye tykkere og svartere og lettere å lese. Så hvis du vil ha tips til hvordan du kan forbedre teksten kan det være kjekt å referere til teksten slik den blir ved å bruke den funksjonen. 🙂 Hadde jo vært mye enklere om teksten bare var grei å lese i utgangspunktet. Med den lesefunksjonen på Safari på iPhone så må man for eksempel gå ut av den igjen for å lese kommentarene.

 9. Kamilla

  Hei Caroline 🙂

  Er venninnen din nyhetsanker i tv2 eller er hun bare utrolig lik?

  Hilsen fast leser 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, ingen av dem er det 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *