video: house tour – getting there

Nå er videoen vi filmet i forrige uke klar! Det har skjedd mye i huset siden forrige gang jeg viste dere rundt, den gang da var det kaos fra ende til annen, masse rot og håndverkere i flere rom. Nå er det ikke mye som gjenstår inne før vi er i mål, selv om vi fortsatt har litt igjen. Sjekk ut videoen for å se hvor langt vi har kommet, før og etter-bilder og litt generelt om hva vi har gjort og hva vi tenker å gjøre videre 🙂 

94 kommentarer

 1. For en vanvittig jobb dere har gjort Caroline! Du/dere er så flinke, et drømmehjem rett og slett!
  Hvor er spisestuestolene deres fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   TM Design 🙂

 2. Forstår ikke helt greia med å komme med så negative kommentarer, kan man ikke heller prøve å være litt konstruktiv om man absolutt må påpeke det man ikke liker! Jeg synes huset er helt nydelig! Elsker looken på badene selv om jeg neppe hadde turt å gå for svart selv. Lykke til med videre oppussing! Er spent på å se hvilke farger dere lander på i stuene og ikke minst til å se soverommet når det er ferdig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Elin! 🙂 Det er så gøy å gjøre et helt hus til sitt eget – det formes litt etter litt (og så snubler man kanskje litt på veien :p)

   Klem til deg!

 3. Fy flate! Så lekkert! *dåner*
  Litt sånn kris jenner stil! Liker!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Siri <3 🙂

 4. Beautiful house! Well done Caroline 😀

 5. Altså….. What a house! Rålekkert 😀

 6. Jane fra Danmark

  Hej Caroline,
  wow…Wow…WOW sikke et nydeligt hjem I har. Det har været en kæmpe indsats at lave plan for alle disse rum og man fornemmer ganske tydeligt at der er en rød tråd igennem hele huset. I har en fantastisk god smag, det er så fint det hele. Tak fordi vi måtte kigge inden for i jeres nydelige hus.

 7. Dere har det bare så vanvittig lekkert!!

 8. Skjønner ikke hvorfor min kommentar om farger ikke er godkjent? Den var da ikke så negativ, men bare ment som tips om farger. Et velment tips om farger

 9. Så utrolig flinke dere er!! Nydelig hus, og så elegant innredet. Takk for visningsrunde i huset. Gøy og inspirerende å se.

 10. Så utrolig flott hjemmet deres har blitt!

  Du nevner at du ønsker nye møbler til Naias barnerom, har du hørt om wooden.? Det er et norsk nylig oppstartet firma som lager barenemøbler i robust lyst tre. Tror stilen de har ville passet perfekt inn hos dere!

  Ønsker deg en fin kveld 🙂

 11. Herregud så søt og hyggelig du ser ut til å være 🙂 Så smilende, blid og et varmt menneske 🙂

 12. Ta dere tid til å bo huset inn. Å pusset opp alt før man flytter inn kan ofte føre til ikke helt vellykket resultat – man er ikke ordentlig kjent med huset – behov for lys, skuffer, skap etc. Ikke forhast dere. Been there..! Husk også at bøker, bilder, barnetegninger etc. bidrar til personlighet og særpreg. Selv om alt er gjennomført, eksklusivt og lekkert, så ser det litt ut som en reklamekatalog for TM Design 😉 Husk også at dere er unge og kule mennesker – en småbarnsfamilie – huset trenger ikke se ut som huset til et etablert ektepar i 60-årene – he, he!

 13. Lise Antonsen

  Fantastisk lekkert hus. Dere er virkelig flinke!!! Lurer på hvor dere har bestilt de lekre dusjveggene i smijern? Leter veldig etter det og har ikke ennå funnet noen som kan levere det. Mvh Lise Antonsen

 14. Hvilden blomster er der du har i vinduene i biblioteket og hvor har du kjøpt de? Er de ekte? De var utrolig fine 🙂 klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er falske, fra https://www.elisesverden.no/ 🙂 De er kjempefine! 🙂

 15. Absolutt et fint hjem, men synes det er ufattelig trist at dere har ødelagt stavparketten.. Mørke gulv er virkelig ikke heldig. Synes også det er litt dumt at dere har det så sterilt. Sort og hvitt gir så lite personlige preg på hjemmet. Litt farger på vegger og interiør hadde virkelig gjort susen 🙂

  (Dette er ikke ment som kritikk, men som konstruktiv tilbakemelding)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg håper du hørte hva jeg sa ang. endringene vi skal gjøre 🙂 Vi er ikke ferdig og kommer ikke til å ha det slik i stuene, men ellers er vi veldig fornøyde 🙂 Det er lagt ifra sterilt og kommer ikke til å bli det når vi er ferdig 🙂 Vi har ikke parkett, men heltre eikegulv. Dette var originalt i to av stuene fra før av, men vi ville gjennomføre stilen i hele huset og la det derfor i hele 1. etasje og i 2. etasje. Vi oljet det mørkt fordi vi synes mørkt gulv gjør seg i dette huset 🙂 Enn så lenge er vi veldig tilfreds med det også 🙂

   Takk for tilbakemeldingen, Caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *