rosa måned og overnattingsbesøk

Hei søndag! Her har det vært full fart siden kvart over syv, men alle fire ble liggende (eventuelt rullende og hoppende)  i sengen helt til åtte – de helgedagene da vi kunne sove  skikkelig ut og hente oss inn etter en lang uke er forbi for lenge siden, men jeg savner det ikke. Morninger med barna som disse, med lek i sengen og klokken som går uten at vi må å rekke noe eller tenke på hvor mye den er, det gir meg minst like energi som et par timer ekstra på øyet ville gjort. Dessuten sørget Lars-Kristian for kaffe på kannen og en sjokoladebit som vi også kunne nyte på sengekanten – helg på sitt beste! 

I går kveld var Lars-Kristian ute og spiste med noen kompiser og jeg hadde en venninne på besøk som ble over til i dag. Etter at jentene var i seng ble det litt hvitvin, latterlig god sushi og tidenes skuffelse på skjermen! Vi så Song to Song fordi det var mange gode skuespillere i den og fordi det virket som en film guttene aldri kom til å ville se med oss. Såpass mange kjente fjes i en film kunne jo ikke bety noe annet enn at den måtte være bra, så vi gadd ikke å se traileren engang. Tidenes fail! Den var litt som å se på et langt dikt, som å lese en utydelig dagbok. Litt uforståelig og litt for merkelig. Mye mulig det er mange der ute som kan like den, men for meg ble den bare altfor spesiell. Den ga meg ingenting og heldigvis følte Katrine det samme, så da fikk vi i hvert fall skravlet selv om den stod på i bakgrunnen 😉 

Nelia elsker at vi har overnattingsgjester, så hun ville «vekke Katrine» fra det sekundet hun slo opp øynene, men vi klarte utrolig nok å distrahere henne fra tanken 😉 Nå er det snart frokost og så skal vi en tur på hytta i høstsolen – pølser og fårikål står på menyen vet jeg 🙂 


Er ikke pysjen jeg har på meg fin? Den fant jeg på Lindex før helgen, og 10 prosent av det jeg kjøpte den for går til Rosa Sløyfe! Armbåndet ville jeg også ha, både fordi det er fint, men mest fordi hele summen av det går til foreningen. Jeg kjøpte meg fjorårets armbånd hos Lindex også, synes det er utrolig viktig å støtte rosa måned, en veldig viktig sak som ikke kan få nok oppmerksomhet ♥ 

De har undertøy i samme stoff og kvalitet også – helt nydelig og verdt å sjekke ut 🙂 Håper dere får en fin søndag, dere ♥ 

60 kommentarer

 1. Vil du støtte brystkreftsaken økonomisk gir du penger direkte til forskningen, ikke til all slags firmaer som vil profitere på sjuke folk…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan man også gjøre, eller man kan fint gjøre begge deler 🙂 Å si at man «profiterer på sjuke folk» er jeg helt uenig i. Tvert i mot synes jeg det er bra at bedrifter gir av omsetningen og samtidig setter fokus på en så viktig sak. Alternativet er jo at de ikke gjør det, og det vil jo da bety mindre fokus på saken og kanskje og mindre penger.

  2. Dette er jo bare tull, «MEG», det må gå an å ha fler enn en tanke i hodet samtidig. Det er flott at kjente firmaer og merkenavn skaper blest rundt kreftsaken, da dette genererer mer inntekt til denne gode saken. Man er avhengig av reklame for å holde folks interesse og oppmerksomhet ved like. Men så klart; du fikk muligheten til å komme med litt ugg på søndags morgen, så dagen din er vel reddet.

 2. Åh, jeg som gleder meg til å se Song to Song. Håper jeg får mer ut av den enn deg, da. Haha! 😀 Bare siden du ikke likte denne – har du sett New York, I Love You? Hva syntes du om den, i tilfelle?

  Ha en fin søndag! <3

 3. Jeg synes også det beste man kan gjøre er å gi direkte til Kreftforeningen. Fint at mange hiver seg på rosa-oktober-bølgen, men lurt å se hvor mye av det man kjøper for som faktisk går til den gode sak. Og så må du minne folk på å sjekke seg -det er det veldig, veldig viktig å gjøre!

  1. Der falt alle smileyene mine ut så jeg hørtes veldig streng ut – og det mente jeg overbeviser ikke å være, men altså alle må sjekke brystene, det er så viktig for kvinners helse å huske på! <3

  2. Armebåndet på bildet koster 100 kr og alle pengene går uavkortet til kreftforeningen.

   1. I følge Lindex sin egen side er det overskuddet av salget av armbåndet som går til kreftforskning:
    https://www.lindex.com/no/7641771/?id=7641771
    Det er jo noe helt annet enn at alle pengene går uavkortet til kreftforeningen.

 4. Hei Caroline! Det var meg som skrev noen kommentarer til deg her for noen dager siden, angående hverdagen din. Du så deg dessverre nødt til å slette min kommentar, og dine svar til den. Jeg skrev det ikke til deg for å være slem, men følte et behov for å realitetsorientere deg litt.

  Men uansett, det var ikke poenget mitt her. Ettersom du ikke tok det så bra, så ønsket jeg å si noe hyggelig til deg! Jeg har også sagt dette tidligere, det er én av de flere flotte tingene med deg som jeg gjennom årene har kommentert til deg og til kritikerne dine: Det virker som at du har gjort en utrolig god jobb med barna dine! Nelia virker som en utrolig snill, glad, empatisk og omsorgsfull jente. Selv om jeg ikke kjenner henne så er jeg faktisk ganske sikker på det. Nå er det mye som kan bli sagt om måten hun har blitt eksponert på bloggen, men det skal jeg ikke gå inn på her. Poenget er at du virkelig har noen flotte barn! Som helt sikkert er en gjenspeiling av den personen du er på privaten.

  Så ønsker jeg dere en virkelig fin søndag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Renate 🙂

   Jeg slettet tråden fordi det ble så dårlig stemning i kommentarfeltet, og det ønsker jeg ikke :/ Uansett så irriterer det meg når noen skal komme å fortelle meg om min arbeidshverdag basert på hva jeg publiserer i sosiale medier. Da uttaler man seg på et utrolig tynt grunnlag, og bør egentlig ikke mene noe spesielt om saken. Det foregår mye «bak kulissene», og i tillegg er det mye arbeid bak alt som publiseres.

   Tusen takk, det var hyggelig å høre 🙂

   Ha en fin søndag du også <3

 5. På Snapchat viser du frem et flott messing-skilt med Naia på. Hvor har du funnet det?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer fra etsy, det er i tre, men farget gull 🙂

 6. Nei, det stemmer ikke, alternativet er ikke at de ikke gjør det, mange bedrifter og foretak gir nemlig penger direkte til veldedige organisasjoner, en handling det står mere respekt av og som på sikt gir mere troverdighet enn å produsere og selge fjas. Ja, jeg jeg kjenner godt til Estee Lauders idé som nok hadde sin misjon for 25 år siden da det ikke var en slik åpenhet om brystkreft som det takk og pris er nå. Som diagnostisert med metastatisk brystkreft vet jeg hva jeg snakker om, disse reklameframstøtene gjør ikke annet enn å vekke irritasjon og å representere et forsøk å øke egen fortjeneste. Bare de som selv har økonomiske interesser nekter å innse dette.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så da mener du at man skal være kritisk mot noen som bidrar, fordi det i dine øyne går an å bidra på bedre måter? Da er vi i så fall helt uenig :/ Et bidrag er et bidrag, og jeg synes at man skal rose alle som gjør noe i stedet for å lete etter ting å kritisere.

   Jeg må si at det er utrolig trist å høre at du selv har diagnosen, jeg ønsker deg virkelig alt godt og håper at fremtiden ser lys ut! <3

   1. For det første så er det jo et merkelig fokus at man skal ha ros for å gi til et godt formål. Det er jo en helt vanlig ting å gjøre, og noe jeg forventer at voksne folk gjør uten så mye om og men. Og for det andre så synes jeg ikke det fortjener så mye ros om en person kjøper en nattkjole eller et garnnøste, og så går det noen småpenger til kreftforeningen. Gi et skikkelig bidrag og la rælet ligge igjen i butikken – da kan man begynne å vurdere ros.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg er enig i at man ikke nødvendigvis skal gi ros, men å kritisere er lavmål og vitner om helt feil fokus. Da kan man heller la være å kjøpe og så gi penger direkte, som du selv påpeker.

  2. Veldig leit med diagnosen din «MEG» – ønsker deg riktig god bedring. Når det gjelder at du på grunn av din diagnose «vet» hva du snakker om, så stemmer jo ikke det. Om reklameframstøtene vekker irritasjon på mennesker flest, vet du ingen ting om. Det er kun bedriftene selv som anslagsvis vet hvor mye inntekt dette genererer – både til kreftsaken og dem selv. Det blir som om jeg skulle si at «fordi jeg er sykepleier, har jeg mer kompetanse på området enn dere andre.» Hvis man går innom en klesbutikk og finner rosa sløyfe-produkter samtidig, spiller det liten rolle. Man har allerede kommet inn i butikken med en mulig intensjon om å handle noe – og man blir neppe mer påvirket til å bruke mer penger om det ligger en liten sløyfe eller annet ved disken. Som forbrukere er vi ikke så hjernedøde. Jeg synes det er merkelig at du fordømmer slike initiativ, da alle er med på å gi inntekt til en god sak. Så kan vi som forbrukere selv velge om vi vil kjøpe produkter, eller gi direkte til saken – eller begge deler. Jeg vil gjerne se en oversikt over hvor mye veldedige organisasjoner TAPER på at kommersielle aktører «blander» seg inn – så lenge det fører til økt inntekt til kreftsaken, gjør det lite for folk flest at butikkene selv tjener noen slanter (som de hadde kommet til å gjøre, uansett). For øvrig kan jeg som SYKEPLEIER si; at det også er betenkelig at flere veldedige organisasjoner har litt for store utgifter til administrasjon o.l. – noe som gjør at ikke alle pengene kommer fram til den gjeldende saken. Derfor er det viktig at flere er med på å bidra og «dra lasset.»

   1. Du etterlyser en oversikt over hvor mye veldedige organisasjoner taper på at komsersielle aktører «blander» seg inn. Jeg skulle gjerne ha sett en oversikt over hvor mye de tjener på det samme og ikke minst hva kommersielle aktører tjener på «å stille opp» for veldedige organisasjoner og samtidig skulle jeg ha sett hvor mye eksakt som går tilbake til veldedigeorg. Som du skriver bruker organisasjoner mye penger på administrasjon og jeg lurer på hvorfor butikker som kun er ute etter profitt gir så mye mer tilbake?

    Jeg er sykepleier og jobber med kreft, om det skulle hjelpe på hvor seriøs du ønsker å formulere deg, Bente.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Alle bedrifter jeg har sett som har denne type «salg» er helt åpne om hvor mye som går til de veldedige organisasjonene, så du trenger ikke be om den type informasjon. Den ligger der helt åpent 🙂

    Jeg tror poenget til Bente var at hennes posisjon som sykepleier ikke var spesielt relevant for å kunne uttale seg om dette.

   3. Jeg skjønte at det var det hun mente, synes det bare er så veldig rart p kaste om seg med yrkestitler siden det ikke er relevant.
    Nei, det er ikke så enkelt å finne informasjonen jeg ber om. Gir er firma 100 000kr til eneveldig organisasjone, men har tjent 200 000kr mer en hva de gjorde på samme produkt før har de alikvele ikke akkurat fortjent noe stjerne i bona. Så informasjonen må også komme den veien ellers blir bildet veldig lite nyansert. Jeg skjønner at det er umulig å prissette omdømme,men rent kroner og øre skal ikke et slik regnestykke være vanskelig.

   4. Ruth: Hvis du leser det jeg skrev en gang til, var nettopp poenget mitt at man ikke er mer kvalifisert til å uttale seg om dette, selv om man er syk av kreft ELLER er sykepleier (eller annet for den saks skyld). Du kan forøvrig se på kreftforeningens Rosa Sløyfe-side på facebook, der bare Statoil (CirkleK) har samlet inn over 15 millioner til kreftsaken – på å selge effekter, bilvask o.l. Kreftforeningen har også oversikt over hva andre sponsorer drar inn av midler, så føl deg fri til å lese. Videre vil jeg gjerne vite hvor jeg har påstått at «butikker som kun er ute etter profitt, gir så mye mer tilbake»? Jeg har simpelthen sagt at alle monner drar, og at det er viktig å støtte saken, uansett hvilken måte man gjør det på. Det er vanskelig å ta DEG seriøst, når du åpenbart går i strupen på folk uten å faktisk lese det de skriver. Forøvrig er det en uting å henge ut andre mennesker man er uenige med; det være seg Caroline eller andre. Det finnes ikke fasit på denne saken, bare mer eller mindre kvalifisert synsing. Jeg synes det er flott at Caroline bruker sin posisjon til å skape blest rundt kreftsaken, og tenker folk er rimelig høy på seg selv når det spikkes fliser som det gjøres her.

   5. Har lest om cirkel k sin innsamling og den er helt annerledes en Lindex. De gir feks 30 kr av bilvasken sin, uten at de setter opp prisen. Det er tommel opp siden man da faktisk ikke betaler noe ekstra eller ar firma tjener ekstra mye på den varen.
    Jeg har ikke skrevet at du sier noe som helst, jeg vil bare understreke at msnge aktører tjener faktiske kr og øre på å selge til et veldedig formål og at de derfor ikke trenger å applaudere for. Cirkel k der i mot: tommel opp!!

   6. Caroline Berg Eriksen

    Ruth: Det står ingen steder at Lindex øker prisene for så å gi det til Rosa sløyfe, tvert i mot er det nøyaktig samme opplegg som det du nettop har applaudert. Men som litt tilleggsinformasjon, så har Lindex et armbånd som selges til 99 kroner hvor hele overskuddet går til Rosa sløyfe. Dette har ikke Circle K.

    Circle K derimot, de gjør akkurat det du kritiserer Lindex for, de legger på 5 kroner på kaffekoppen.

    Sitat fra Circle K sine hjemmesider:

    Kjøp Rosa kaffekopp og støtt Rosa Sløyfe
    Også i år vil det være mulig å støtte Rosa Sløyfeaksjonen ved å velge rosa kaffekopp. Velger du rosa kopp legges det på kr 5 på utsalgsprisen.

    Så med andre ord, ut i fra din egen argumentasjon, så bør du applaudere Lindex, og kritisere Circle K.

   7. God hjelpe meg! Når jeg leser innlegget ditt en gang til blir jeg helt matt. Går i strupen?? Tar du dette personlig? Det er rett og slett en diskusjon om hvor mest mulig Av pengene kommer frem til saken. Du kan mene at det ikke er noe fasit,men synsing. Det er en fasit Og jeg holder ikke på med synsing. Mulig det er synsing fra din side.

    Det er uansett viktig at saken blir satt fokus på, men om man vil at pengene skal komne saken direkte til gode heier jeg på slik innsamling sin cirkel k har og ikke Lindex.

   8. Caroline Berg Eriksen

    Ruth: «Det er uansett viktig at saken blir satt fokus på, men om man vil at pengene skal komne saken direkte til gode heier jeg på slik innsamling sin cirkel k har og ikke Lindex.»

    Circle K har samme type innsamling som Lindex. Så om du heier på Circle K, så heier du også på Lindex.

    For øvrig kan jeg godt forså at Bente opplever at du går i strupen på henne. Greit å ha meninger, men respekter at noen mener noe annet enn deg uten at du trenger å bli ufin.

   9. Skjønner at jeg tråkket noen på tærne her, noe jeg synes er litt rart.
    Når cirkel C gir 30kr pr vask i vaksehallen har de ikke lagt på prisen. Mulig de legger op 5kr på kaffekoppen, det applauderer jeg ikke får. Det synes jeg faktisk er svindel. Kjempe fint at bedrifter får ikk penger til gode formål,men da må de bidra selv også. Ellers kan de et tilbud om å legge på 5kr ekstra. Da er det Ok. Jeg er evig for innsamlinger,men ikke for st bedrifter skal tjene mer på slike kampanjer. Jeg beklager veldig om jeg tråkket på noen som har tilknytning til Lindex..

   10. Caroline Berg Eriksen

    Det er ingen her (som jeg vet) som har tilknytning til Lindex, men det såpass mange logiske brister i argumentasjonen din at man må reagere. For å forsvare Circle K, så er det ikke svindel å legge på 5,- på koppen for så å gi dette til Rosa Sløyfe så lenge det opplyses om det.

    Men for å igjen bruke din egen argumentasjon: Når Lindex selger et plagg for 299,- og så gir 29,- av det til Rosa Sløyfe, så har de ikke lagt på prisen slik som du hevder.

   11. Jeg hevder ikke at Lindex har lagt på prisen,men sier at mange bedrifter gjør det. Jeg sier heller ikke at cirkel k svindler, jeg skriver «jeg synes det er svindel». Hvor er de logiske bristene??
    Og hvordan VET du at Lindex ikke har lagt på prisen? VET du at plagget hadde blitt solgt for nøyaktig 29kr mindre om det ikke var for rosa sløyfe aksjonen?

   12. Caroline Berg Eriksen

    Jeg tror du ser de mange logiske bristene om der ser etter med litt mer objektive øyne.

    Det vet vi ikke, på samme måte som vi ikke vet at Circle K putter litt mindre såpe i bilvasken, eller kjører programmet litt kortere enn vanlig…

    Jeg tror vi kan konkludere med at alle som setter fokus på Rosa Sløyfe gjør en god innsats. Noen gjør mer enn andre, men alle monner drar. Så i stedet for å lete etter ting å kritisere (som åpenbart ikke er der), så foreslår jeg at vi heller fokuserer på det positive og det er at aksjonen får masse oppmerksomhet.

   13. Ruth: Kreftforeningens Rosa Sløyfe-aksjon oppgir selv sine samarbeidspartnere på siden sin, og velger å inngå samarbeid med disse. Tror du Kreftforeningen hadde gjort dette, hvis det IKKE genererer inntekter til kreftsaken som de ellers ikke hadde fått? Ved å kritisere dette, kritiserer du også Kreftforeningens måte å skaffe inntekter på. Og nei, du kommer ikke med noen FASIT her, det er like mye synsing fra din side som fra alle andres. Det er rimelig arrogant å presentere din motvilje mot denne typen innsamling, som fasit.
    Og når det gjelder min uttalelse om at jeg er sykepleier: Det var en uttalelse fra «MEG» jeg svarte på, der hun skrev at hun har kreft, og derfor sitter med fasiten her. Min respons gikk på at det er like lite valid som om jeg skulle bruke det at jeg er sykepleier som påskudd for at JEG er mest kompetent til å uttale meg. Så du har åpenbart fremdeles ikke lest det jeg skrev, eller så har du litt å gå på mht. leseforståelse.

   14. Jo, det er fakta at bedrifter tjener (kr og øre) på veldedighet, og jeg kritiserer ikke Kreftforeningens måte å samle inn penger på. Jeg kritiserer bedriftene som skor seg på det. De skulle gitt alt de tjente på disse produktene og ikke bare noen få lusne prosent.

   15. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes det er synd at du har den holdningen, men du skal få lov å mene det du gjør 🙂

   16. Ruth: Det at kommersielle aktører er med på å reklamere for Rosa Sløyfe-aksjonen hver år, er igjen med på å bidra til blest og økte inntekter til kreftsaken. Kreftforeningen er ikke tvunget til, men har valgt å samarbeide med disse fordi det genererer midler. Jeg velger å tro at de fleste med kreftsykdom gir beng i om forretningsforetak tjener på aksjonene, så lenge det fører til mer midler som igjen kommer forskningen og andre tiltak til gode. Samtidig er det også kommersielle aktører som tjener lite på samarbeidet; der midlene av salg går uavkortet til Kreftforeningen. Sånn er det med forskning på og tiltak mot alle sykdommer – uten bidrag fra næringslivet hadde man ikke kommet så langt som vi gjør for folkehelsen i dag. Like it or not. Jeg synes det er supert at Caroline fronter dette på bloggen sin, så kan folk bidra på den måten som passer seg best. Det er meg en gåte at det går an å gjøre noe negativt ut av dette også.

   17. Det sier litt om deres evne til å holde dere saklig denne tråden her. Dere skriver at dere ikke ønsker usaklige kommentarer i kommentarfeltet,men slipper igjennom personangrep fordi det støtter deres egen sak som bland annet den julekalenderen deres.

   18. Caroline Berg Eriksen

    Ruth: Det er ikke en eneste kommentar til deg i denne tråden som kan karakteriseres som personangrep. Tvert i mot har du fått saklige argumenter som viser at du tar feil. Jeg foreslår at du enten tar dem til deg og revurderer din mening om bedrifter som kjører kampanjer for Rosa Sløyfe, eller kommer med noen relevante argumenter selv. Argumentasjonen din om Circle K og Lindex gikk jo i favør av Lindex, men det virker ikke helt som du har forstått det.

    Julekalenderen vår ja. Vi ga 20 prosent av overskuddet til Redd Barna, men for å tilfredsstille personer som deg burde vi ikke nevnt julekalenderen i det hele tatt og bare sagt at vi ga x antall kroner. Merkelig hvordan valg av ord kan endre folks oppfatning av et betydelig beløp til veldedighet. Vi tjente ikke mer på kalenderen fordi vi ga 20 prosent av overskuddet.

   19. Ruth: Hvor i tråden her er du utsatt for personangrep? Det vil jeg gjerne at du viser til. Du påberoper deg retten til å komme med dine meninger, og når de blir tilbakevist og andre kommer med sine – så blir det plutselig feil? Det har ingen hensikt å diskutere på et sånt nivå, det er jo direkte usaklig.

 7. Hvorfor ikke støtte Kreftforeningen ved å handle varer ?!!Jatakk begge deler tenker nå jeg,ingen handel ingen støtte og det er ikke alle som støtter på annen måte, men en dråpe her og en dråpe der blir tilslutt en elv!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Britt 🙂

  2. hvorfor ikke støtte Kreftforeningen UTEN å handle varer? Mer penger til Kreftforeningen, og bedre for miljøet. Win-win!!

   1. Caroline Berg Eriksen

    Det kan man også gjøre 🙂 Mange måter! 🙂

 8. Hadde det ikke vært for at de store kjedene hadde disss rosa oktober kampanjene så tror jeg mange hadde «glemt» det litt av. Jeg som kjøper blir mint på det når butikkene kjører ulike kampanjer som «kjøp dette og 25% går til kreftsaken» og dette er min måte å støtte noe som betyr veldig mye for meg. Det er viktig å gi rett til Kreftforeningen, men for meg betyr det ekstra mye å gå med ja si et armbånd hvor pengene går til en veldig veldig viktig sak og da med arbåndet føler jeg meg ekstra fin!

 9. Hei Caroline! Nydelige bilder, og fint innlegg. Elsker slike morningen Kva har du på leppene på disse bildene?
  Ha ei kjempefin søndag. ☀️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har bare brukt nude dessert lipliner fra jan thomas på leppene og fadet den litt innover, brukt vanlig lypsyl ellers, men liplineren gir jo litt farge på hele leppen 🙂

   Håper søndagen din er fin! 🙂

 10. Pølser og fårikål, den kombinasjonen har jeg ikke prøvd 🙂 Hva slags pølser bruker du, og har du de oppi kjelen like lenge som resten? Kanskje medisterpølser hadde vært godt å ha oppi? God søndag til deg og dine 🙂

 11. Et bidrag er et bidrag, uansett hvordan det kommer inn. Det at folk støtter og gir, uansett hvordan, er vell det viktigste? Folk er altfor negative, synes jeg. Om man ikke vil kjøpe noe selv, så er det helt greit. Men ikke rakk ned på noen som opplyser og støtter en sak, selv om det er på en måte du ikke vil gjøre det på selv. Det blir faktisk for dumt.. Tanker til alle som opplever kreft enten selv eller rundt seg <3
  http://www.charlottetunes.no

 12. Nydelig søndag her og tommel opp! Tur og trening med hundene og opprydding i hagen før vinteren brer sitt hvite teppe over alt for noen måneder . . . og dét megaværet, både i går og i dag 🙂
  Helt super helg, rett og slett. Fortsatt fin søndag til dere og god tur til hytta!
  PS: De bildene av deg var helt nydelige <3 Lars Kristian er flink!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Høres ut som en perfekt søndag 🙂

   Tusen takk 😀 Ha en fortsatt fin søndag du også <3

 13. Ååå, Caroline, for noen vakre bilder! Nr 2 er bare helt stunning. Og faktisk så trodde jeg bildene var tatt i forbindelse med noe reklamegreier, ventet liksom det siden det var rosa sløyfe, og siden vi tidligere så noen bilder fra det. Så altså, det jeg mener er, bildene er så fine at jeg trodde det var en proff fotograf som hadde tatt den, men jammen er det ikke LK som slår på stortromma igjen. Han er jo igrunn proff, blitt 😉

  Det armbåndet var sykt fint! Tror jeg må kjøpe det 🙂

  Kan tenke meg hytta i ettermiddag ble deilig, sikkert fint for dere å være så nærme hytta nå som dere har flyttet? Kan liksom stikke bort dit for en kveld sånn som nå. Det var jo ikke like enkelt da dere bodde i Siljan vil jeg tro.

  Og tilslutt, haha, må le av at dere to ganger på kort tid har bomma på filmvalg 😛 Neste gang må det jo bare bli bra 😉

  Stor klem fra meg som bare hadde en del å si idag 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så utrolig hyggelig å høre 😀

   Det var kjempekoselig! Fint vær og god mat <3 Vi fikk i grunn brukt den alt for lite i sommer, men satser på at det blir annerledes neste sommer 🙂

   Stor klem til deg også <3

 14. Kan jeg spørre hvilken leppestift eller gloss du har på? Veldig fin farge. 😉

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har bare brukt nude dessert lipliner fra jan thomas på leppene og fadet den litt innover, brukt vanlig lypsyl ellers, men liplineren gir jo litt farge på hele leppen 🙂

 15. Litt vanskelig å se om pysjen er fin, da det ikke er noe helt bilde av den. Kanskje du har mulighet til å legge ut et bilde av den i sin helhet? 🙂

 16. Synes dette er en super måte å sette lys på saken. Flere får jo øynene opp og flere «gir» penger ved at de føler at de får noe for det selv.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Helt enig, Martine 🙂

 17. https://www.facebook.com/RosaSloyfe/?hc_ref=ARSV2de0LMHaVVCAM6_XlwViB4o0hBEmZKWcQci9POzMJKrTBg8HYdpuGPKT1clI7QI&fref=nf

  Hvis ikke dette er bra, vet ikke jeg. Det finnes mange måter å samle inn penger til kreftsaken på, og alle hjelper!

 18. Hva har sexy pyjamasbilder med kreftsaken å gjøre? Nydelige bilder, men jeg skjønner bare ikke helt hvorfor du velger å bruke de i denne sammenhengen.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Sexy er vel å dra det litt langt 🙂 Kanskje det ene ovenfra, men de andre er ikke ment å være sexy. Ellers er vel seng og pysjamas temmelig nært opp mot hverandre, og legger du til at pysjamasen er rosa pga. rosa sløyfe så har du sammenhengen 😉

 19. Hei! Så med en gang at du har fått tannregulering! Redigeringen på siste bildet var så som så! Hvorfor kan du ikke skrive litt om det? Vurderer det selv og er voksen. Hadde vært gøy å hørt hvorfor du har fått det. Jeg har overbitt og et rsrt bitt. Klem fra meg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har skrevet om det her: http://www.carolinebergeriksen.no/2017/10/07/jeg-har-fatt-regulering/

   Har ikke gjort noe for å redigere det bort, om det var det du mente 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *