familiesøndag på hytta

Å være sammen med mennesker jeg er glad i og som er glad i meg, er det viktigste for å holde meg lykkelig, gi meg energi og påfyll. Så denne helgen har jeg vært sammen med mennesker som betyr hele verden for meg, familie og gode venner, og for det er jeg så takknemlig! På hytta senker jeg alltid skuldrene, får tømt tankene og får nye input, og i dag har vært en så utrolig fin dag! 

Jeg har lengtet etter å være her ute, sommeren kom og gikk så altfor fort, vi var mye borte og hadde mye besøk fra fjern og nær, og hytta som egentlig ligger så nærme, var plutselig vanskelig å komme seg til. Neste sommer må vi planlegge noen helger eller en hel uke her, for jeg kjente i dag hvor mye jeg har savnet stedet! Da vi bodde her i vinter under oppussingen var det liksom helt annerledes, det var en helt annen energi her, sikkert fordi det da var hjemmet vårt for en kort periode, og hjem og fristed er aldri det samme. Så ja, det var veldig godt å komme hit i dag, være sammen med familien, klemme mamma og pappa, og spise høstens beste fårikål: mammas oppskrift! 

♥ ♥ ♥ 


Jentene storkoste seg, hundene var med og høstluften var så klar og fin. Vi var der helt til vi måtte dra og nå sitter vi her på kontoret, kartlegger uken og alt den skal inneholde. Jeg er klar for en ny uke i morgen og det håper jeg du er også 🙂 Takk for at du kikker innom – håper du får en god natt ♥ 

34 kommentarer

 1. Hvor er skoene dine fra? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er Bianco by Camilla Pihl, men de er gamle :/

 2. Flotte bilder..men du er kledd som det er minus 10…

  1. Caroline Berg Eriksen

   Minus 10 er vel en overdrivelse, men det var utrolig surt og blåste rett inn fra sjøen, så jeg er glad jeg kledde godt på meg 🙂 Lars-Kristian derimot… Haha 😀

  2. Det er bare bra å kle seg godt 😉 Det skulle jeg også ønske at jeg gjorde i dag for jeg holdt på å fryse ørene og fingrene av meg, føltes det i hvert fall som ;p

  3. Jeg vet ikke hvordan det har vært i Østfold i dag, men i Lørenskog (ved Oslo) har det vært utrolig bitende vind, til tross for nydelig vær! Kan bare tenke meg hvor kaldt det har vært ved sjøen, hvis været var det samme på hytta.

  4. Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor sånt må kommenteres. Kan ikke folk få kle seg som de vil? Hadde Caroline vært tynt kledd, hadde jaggu dét blitt feil også. Yikes!

 3. Med den vinden som har vært i Sarpsborg i dag, ser det ut til at C har kledd seg svært fornuftig. Jeg måtte til slutt ta frem dunjakka, Kari Traa ull, skjerf og pannebånd for ikke å fryse ræva av meg i dag!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det blåste ganske greit ved vannet :O Og når solen går bak trærne blir det raskt kaldt :/ Glad jeg hadde på meg såpass 🙂

 4. kjempe flink er du 🙂 ta vare på gleden ved å inspirere andre 🙂 jeg blir iallefall veldig inspirert av deg. om det så er outfitene dine, eller oppskriftene dine hver onsdag. alltid noe å bli inspirert fra 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

 5. Dear Caroline,
  it is easy to see you had a time that made you happy! You are glimming from inside and outside and I adore the perfect pictures! Enjoy the new week!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thanks for the kind words Rena <3

 6. For et koselig innlegg, kjente skuldrene senket seg bare av å lese om at dine hadde gjort nettopp det samme 🙂 og som alltid: flotte bilder! Alltid en fryd å gå inn her, du legger inn en så gjennomført og solid jobb. Håper uken blir gledesfylt og fin for deg, Caroline 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Kamilla! Så koselig å høre 😀 Håper du får en fin uke du også <3

 7. Så utrolig vakre bilder av deg Caroline!! Du stråler

  Ønsker deg en riktig god uke

  Klem fra Linn

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 🙂

   Ønsker deg også en riktig god uke <3

 8. Helt utrolig hva enkelte skriver. Kanskje dere som skriver slike ting om hvor mye klær folk har på bør ta seg en tur ut? Det kunne dere umulig ha gjort. Å ved sjøen er det ALLTID kaldt på kvelder etter solen går ned og vind. Veldig smart med masse klær, da kan man ta av:-) Vakre bilder av en flott familie:-)

  1. Ann Kristin Gerhardsen

   Enig med deg,det virker som om mange følger innlegg bare for å spy ut av seg negativitet. Caroline er flott, så det er vel misunnelsen som slår inn:) var selv ute uten hansker og hadde neglebit.

 9. Hvor er buksen fra/navn på den? Er det bomull? Stylish as always

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra https://www.twentyfoursport.no/ 🙂

 10. Når du verdsetter dagene med familien så mye, så er mitt beste tips å ta barna ut av barnehagen og vær sammen med dem, gjør gøye ting sammen og inviter andre barn og venner hjem:) Det handler om prioritering for å få mest tid med de som betyr mest:)

  1. Altså, det er mange grunner til at man velger å ha barn i barnehagen. At man ikke verdsetter tiden med barna sine, er veldig tvilsomt en av de.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Jeg synes fint at man kan skape disse øyeblikkene med familien selv om barnet er i barnehagen 🙂 Noe av «magien» bak det ville jo blitt borte om man gjorde det «hele tiden». Jeg synes uansett at barnehage er kjempepositivt, de som jobber med barna der er utrolig flinke og har utvilsomt en positiv effekt på dem 🙂

 11. Kan du gi litt tips til gutteklær i 9 år?:) hadde vert såååå gøy å sett hva du hadde likt av gutteklær!!! Å sååå inspirerende! 🙂 er mange lesere som sikkert er spent på hva du liker av gutteklær! 🙂

 12. Jeg må bare si at bildene på bloggen din er helt fantastiske! Hvert eneste innlegg ser ut som en reklamekampanje – det er rett og slett en fryd. Takk for at du (dere) legger stoltheten i bloggen! Kvalitet ass

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, tusen, tusen takk Ine! Klem til deg!! <3

 13. Hei

  Jeg vil bare beklage så mye en litt krass kommentar her tidligere… Jeg mente ikke å være frekk, såg det etterpå at det kunne oppfattes veldig slik. Jeg elsker jo å titte innom bloggen din! Så hallo, hva driver jeg med? Man kan jo være uenige i ting du gjør, uten å være slem Du deler en del av livet ditt og det skaper engasjement i folk, og så sporer det fort av iblant. Skjønner godt om det kan såre, og det er i alle fall jeg lei meg for. Om jeg har bidratt til det. Jeg fins ikke misunnelig, og har en ganske ulik smak på klær og interiør enn deg. Men allikevel er det så gøy å følge med på bloggen din! Du klarer likevel å skape inspirasjon og gode følelser Så du er dyktig og fortjener ikke dumme kommentarer! Det er så absolutt unødvendig. Veldig unødvendig. Jeg tror en del av de negative kommentarene egentlig skyldes helt andre ting enn deg! At man har en dårlig dag feks. og så lar en det gå utover deg. Fordi en bruker bloggen din som en rømningsvei, fra andre utfordringer. Jeg tror at med så mange følgere som du har, blir du utsatt for dette ganske ofte. Jeg tror ikke alt er slemt ment, det var ikke det fra min side. Det må da være flere der ute??
  Vel jeg kan bare snakke for meg selv og beklage så mye. Stå på og ikke gi deg! Du er topp

 14. Likte buksene og jakken veldig godt, finnes dette fortsatt i butikk`? 😀

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er lenge siden jeg kjøpte det, men sjekk ut http://www.twentyfoursport.no 🙂

 15. hvilken størrelse har du i buksa og anorakken? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   34 🙂

 16. Hvilken jakke er det Naia har? Den var nydelig 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den kommer fra name it, så fin og helt nydelige farger til henne <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *