5 fine strikkegensere denne høsten

Hei hopp fredag! Nå er det altfor lenge siden forrige videoblogg, så nå er det på tide at jeg starter med det igjen og jeg starter med å vise def 5 fine strikkegensere for denne sesongen 🙂 Håper du liker den! 


Forresten, det er veldig mange som har spurt om denne lilla genseren, og det forstår jeg så godt! Den er så fin! Jeg ble HELT obsessed første gang jeg så den, jeg tror det var på instagram. Dere vet når du ser et plagg du bare MÅ ha? Jeg startet jakten, men fant den ikke i noen norske nettbutikker, så jeg bestilte direkte fra nettsiden deres etter å ha brukt over 1 uke på å refreshe siden i håp om at de skulle få inn min størrelse! Haha 🙂 Håper ikke jeg er alene om å ha slike øyeblikk en sjelden gang, blir jo nesten helt flau, men jeg regner med at alle har vært der! Nå har de derimot fått den inn flere steder – du finner den (reklamelink) HER

 Linker til de andre genserne: rød genser fjorårets fra ganni – finnes i andre farger HER / beige genser med knyting bak HER / off white genser HER / mintgrønn genser HER

32 kommentarer

 1. Dear Caroline,
  I have to admit I really have a weakness for Ganni sweaters and your collection is simply aodrable. And I’m still happy I own the same turquoise The Julliard Mohair sweater like you 🙂
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Haha, kjenner følelsen når du ser et plagg du MÅ ha:P Jeg hadde det på samme i måte i sommer; så en pastellfarget fuskepelskåpe på instagram, og lette i alle butikkene jeg kom over (var attpåtil i utlandet, så det gjorde hele greia enda mer komisk). Til slutt ringte kjæresten min en butikk i en annen by, og de hadde kåpen – plukket den opp på vei til flyplassen tre dager senere:P

 3. Ja! Har definitivt vært DER! Med å bestille fra utlandet, dyrt, og med toll på toppen av det hele! Joda, kjenner meg igjen! Ha ha! Flaut, ja, men jeg betaler for egne opptjente penger, da gjør jeg (og du) og alle andre som vi vil med de pengene. Så det så. 😉

  Veldig flott vlogg innlegg, ble glad av å se det på youtube tidligere. Satt på youtube når det plinget inn nytt innlegg fra deg, og måtte sjekke med en gang. Fikk æren av å være den første som trykket «liker» på videoen til og med.

  Jeg har jo veldig lyst på den flotte genseren (den lilla) fra Ganni, men jeg tror jeg må stå over denne gang dessverre. Men den er sykt fin, noe av det lekreste jeg har sett i strikk på lenge. Men du var flott i den, du kledde genseren og fargen og hele pakka.

  Takk for en fin vlogg og ha en fin helg. 🙂

 4. Så utrolig nydelig den lilla genseren er!! Du var veldig fin i den 🙂 Den sorte og hvite blazeren du har på deg i dag på snap, hvor er den i fra? Den var så fin!

 5. For en jæ••• pris på den genseren.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha 😀 Om du er flink å strikke så kan du lage den selv 😉

 6. Skulle ikke eplehageinnlegget også vært merket som reklame for genseren?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg har kjøpt og betalt den av mine egne penger, så nei 🙂

 7. Seriøst? Reklamerer du for gensere til 4000kr? Tror du virkelig noen av leserne dine som ikke blir sponset har råd til disse?
  Jeg liker deg veldig godt, men enkelte ganger virker du til å glemme at oss «normale» folk ikke har så mye penger som deg og får alt sponset.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hei Idunn:) Det er mange av mine lesere som har råd til en genser til 4000,-. Når det er sagt så viser jeg ofte frem klær fra de typiske billigkjedene, også i dette innlegget. Se f.eks genserne fra Zara og Gina Tricot.

   Genseren har jeg heller ikke fått sponset, men kjøpt den av mine egne penger 🙂

   1. Du får jo så mye sponset så om du har kjøpt denne av egne penger skulle bare mangle. Går opp i opp. Hvordan er kvaliteten da?

   2. Maria Genser

    Jeg har råd til den og jeg er normal hehe 🙂 Prioriteringer kanskje? Hva med få dyre klær istedet for mange billige? Det er uansett veldig deilig å kjøpe en genser i ordentlig kvalitet som ikke er masseprodusert av mennesker under dårlige forhold. Alt trenger ikke å koste 199,- på H&M.
    Takk for inspo 🙂

  2. IDUNN. Jeg leser bloggen til Caroline hver dag og har råd til denne genseren. Har to Ganni strikke gensere til ca 4100-4200 pr.stykk og vurderer kjøpe en til. Selv om det er dyre gensere, og mange ikke har råd til å kjøpe eller lyst. Så er det da vel mange som både kan og vil, Det er da folk som leser her inne som er «normale»som du kaller det som har god råd og mye penger eller som faktisk sparer til noe de ønsker seg, Det å ta det som en selvfølge at ingen lesere har råd blir faktisk for dumt, det er ganske mange tusen innom hver dag og garantert folk med god, normal og dårlig økonomi. Men så er det faktisk gensere for de fleste når hun også viser opp Gina Tricot i tillegg til de i høyere pris klasse.

 8. den lilla da?? 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Link over videoen 🙂

   1. så det nå, var bare litt ivrig tror jeg. Takk 🙂

 9. Synes egentlig det er litt bortkastet å kjøpe strikkegensere når man kjempe enkelt kan strikke en selv. Den lilla med åpen rygg synes jeg var veldig fin.

  1. Ikke alle som enkelt kan strikke en genser selv altså.
   Begynte på en til meg selv ifjor. Kom ikke lenger enn forbi rett/rang-kanten på ene armen…

 10. Hei Caroline! Nå er det lenge siden jeg har kommentert hos deg, men jeg er innom bloggen din omtrent hver dag 🙂 Vil bare si at det er så gøy å se hvordan både du og bloggen har utviklet seg i løpet av årene! Du er selvfølgelig blitt mye mer voksen, men samtidig kan du være «jentete», og det synes jeg er så fint. Du virker som et utrolig herlig menneske, og du er rett og slett profesjonell i jobben du gjør! Er stolt av å ha deg som forbilde 🙂
  Håper du får en fin helg!

  Hilsen Ingvild

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Så hyggelig å høre <3

 11. Nydelig den lilla genseren, men 3.900,- er den ikke verdt i mine øyne. Den har et utrolig enkelt mønster og selv en nybegynner kan strikke denne på null komma niks.

 12. Nydelig jente med en nydelig blogg ! 🙂 sykalenepappa.wordpress.com

 13. Alt kler den vakre, men aller finest er genserene fra Ganni, synes jeg. Det som er gøy i dagens motebilde er at strikk er inn, og veldig mange kan strikke sin egen variant og samtidig føle seg fin og kul.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 14. Hei på deg Caroline…
  Noen ganger lurer jeg virkelig på om det er mange drittkjerringer som leser bloggen din….er de sjalu eller hva er det….javel strikk en selv da…uten å slenge dritt til oss som kan kjøpe de ferdig….hva de er verdt og ikke verdt er da klinkende likegyldig…her viser hun frem ulike typer og ulik pris og alle sammen veldig fine høstgensere….slutt å bry dere med hva hun får sponset og hva hun kjøper…slutt å spy eder og galle for misunnelsen skinner igjennom….finn på noe nyttig som dagene kan brukes til…Caroline viser frem masse klær fra Nelly…Asos….Gina Trocot og mange billig butikker…så kjøp det da…og ikke bry dere med at noen også kjøper dyrere klær….for noen kjerringer….lavmål….sjalusi er en fryktelig sykdom for det finnes ingen medisiner mot den….

 15. Ah, finnes det noe bedre enn store, deilige gensere? Det, i tillegg til ullsokker og tøfler, må være det deiligste med høsten og vinteren 🙂

 16. Sykt fine gensere :)Jeg har et spørsmål om noe helt annet 🙂 Hva heter fargen i spisestuen deres?Syntes den er så fin 😀

 17. Hei 🙂 Jeg så du la ut en snap før i dag om at dere skulle fingermale. Vi snakket også om at vi ville fingermale med datteren vår på 1 år, men finner bare fingermaling der det står «fra 3 år». Hvilken maling brukte dere? Ser for meg at noe av det havner i munnen, Hehe 🙂

 18. Et tips hvis du vil ha en hjemmestrikket ullgenser men ikke kan det selv. Di lokale garnbutikkene strikker som regel på bestilling Å hjemmestrikket et jo såå mye finere en kjøpe genser

 19. Loer disse genserne mye? Synes de er SÅ fine, men har helt angst for mohair..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, de loer litt :p

 20. Jeg er helt med på at en håndstrikket genser av god kvalitet koster 4000 kroner. Men da skal den ikke loe!! Hvis en genser til den prisen loer, er det feil pris ift kvalitet. Det er ikke sånn at mohair MÅ loe. Garn loer når fibrene er korte, og jo lengre fibrene er jo høyere er kvaliteten, og prisen.

 21. Marte Fosse

  Hei!
  Hvilken str har du i ganni genserene dine? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *