fredag i Oslo, snart 1 år og helg

I dag har vi vært i Oslo igjen, møter, business og henting av en kake som Naia skal få på mandag! Da fyller hun 1 år! TENK PÅ DET! Hva skjer med tiden? Spesielt denne tiden. Dette året. Det har hendt så mye at jeg nesten må klype meg i armen. Når jeg tenker tilbake på alt, kan jeg fortsatt ikke forstå hvordan brikkene helt plutselig falt på plass. For 1 år siden var jeg så usikker på hva som ville skje – skulle vi bli i Skien i flere år til? Kom vi til å havne et helt annet sted? Ville Lars-Kristian legge opp? Var det en mulighet å flytte hjem? Eller skulle vi i så fall hjem? Hvor skulle vi? 

Disse spørsmålene har jeg stilt meg selv mange ganger tidligere også, og jeg har ofte kjent på en rastløshet langt inni meg som har vært vanskelig å plassere eller sette ord på, fordi jeg ikke helt har visst hvor den kom fra. Nå vet jeg at den kom av at jeg ikke visste. At jeg ikke ante hvor eller når vi skulle slå oss til ro og det var noe jeg ikke likte når vi hadde blitt en familie på 3 – snart 4. Og akkurat her jeg sitter nå, akkurat her.. Nå har vi endelig gjort det. Her skal vi bli. Fødsel, huskjøp, flytting, jul. Et nytt år. 2017. Oppussing. Hotell, lånt hus og hytte. Hjem. Nå er vi her. Snart har det gått 1 år siden vår vakre bittelille kom til verden og jeg skjønner fortsatt ingenting av dette med tid. Men det er ikke helt ennå. Det er så rart å tenke tilbake på 8. september i fjor. Da var jeg SÅ rastløs! 4 dager over termindato. Så forferdelig lei av å vente. Tiden har virkelig bare forsvunnet og det er så viktig å ta vare på den. Det skal vi i kveld – ta vare på tiden og hverandre. Vi skal bare nyte, se en film sammen og slenge beina høyt etter en hektisk uke. Det blir deilig!


God helg, dere ♥ Ps! Mange har spurt meg hvor vi spiste lunsj i dag, den spiste vi på Billie’s og det anbefales! Masse deilig vegetarmat 🙂 

20 kommentarer

 1. Barn gir oss mødre et nytt perspektiv på tiden, det er det ingen tvil om 🙂 Så det gjelder å ta godt vare på hverandre <3 God helg til deg og dine!

 2. Anonymbarefordi

  Herrejusus for noen sko

 3. Du er alltid så stilig og fresh Caroline Har du Noen gang kjent på ensomhet da du bodde i Siljan ? Nå har du jo mange rundt deg i Særp og det virker som du trives ennå bedre nå. Du stråler !

 4. Brrr, det så sykt kaldt ut:/

 5. I love this jacket, so beautiful

 6. Elisabeth h

  Mener du Billie’s Kitchen på Vinderen? Visste ikke at de hadde annet enn catering/take-away, jeg. Da må jeg prøve det ut!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja 🙂

 7. Knut Laurits

  Good morning gorgeous!!
  Altså, du stråler om dagen Caroline! Flyttingen til Særp ser virkelig ut til å ha gjort deg bra, for oh my – du slutter ikke å imponere! Kanskje var det nettopp det å komme tilbake til røttene, og senke skuldrene et par hakk, som gjorde deg (om mulig) enda bedre, enda vakrere og fierce as fu**! Ha en nydelig helg!
  Mange varme klemmer fra meg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Åååh, tusen takk! Så koselig å høre <3 Det er veldig deilig å være hjemme igjen, det er det 🙂

   Håper du hr en fin helg du også <3

 8. Skal dere ha en fire dager gammel kake i selskap?! Blir det noe godt da?

 9. t-shirt brand?:) nice 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Thank you 🙂 It is from nakd 🙂

 10. Hvorfor er «hjem» Sarpsborg? Kanskje for deg, men det er jo ikke det for Lars-Kristian? Var det aldri oppe til diskusjon om dere skulle flytte til Ålesund? Dere har jo (og har alltid vært) vanvittig mye mer med din familie å gjøre enn hans, synes han det er greit??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ålesund var aldri særlig aktuelt, hverken for meg eller Lars-Kristian. Vi har ikke «vanvittig» mye mer med min familie å gjøre enn hans, men det er naturlig at de er mer tilstede i hverdagen enn foreldrene hans pga. avstanden.

  2. Hvorfor i huleste blir du provosert over at Sarpsborg er hjem og at de er mer med C sin familie! Sånt er forskjellig hos alle! Og ganske utrolig at noen føler for å komme med en sånn kommentar. Altså! 🙁

 11. Hvor er skoa kjøpt ?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Zara 🙂

 12. Hvor er skinnjakken fra? Du er så dyktig og helt vanvittig flott<3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, snille du! Den er fra boda skins 🙂

   Klemmer 🙂

 13. Wow hvilke kule skor!! Superfab
  Har du sett de norske klokkemerket Limerence? Gjør en del kule klokker http://limerence.no
  Kos deg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *