og så kom sola

Hei mandag! Deler noen bilder fra treningsøkten vi hadde i går, vi startet å trene i duskregnet, men før vi var halvveis kom sola og gjorde treningsøkten ti ganger bedre 🙂 Det gikk fra å være pøsregn til å bli solskinn i løpet av 10 minutter – sånn sett er den norske sommeren ganske fin 


Slik så gårsdagens økt ut, vi repeterte dette 3 ganger og byttet ut reverse lunges med 40 plank knee cross. Det er en del mageøvelser i denne økten, men utrolig nok er jeg ikke støl i magen i dag – det skal så mye til før jeg kjenner at jeg har trent magen, den har vel blitt enda sterkere etter å ha båret frem to barn Jeg skulle gjerne varmet opp med en løpetur først i går, men den står på planen i dag i stedet 🙂 En lang en! 

Lars-Kristian hoppet i havet etter endt styrkeøkt, det endte faktisk ikke med mageplask selv om det ser sånn ut! Haha 🙂 


I dag er vi hjemme og skal jobbe så mye som mulig i huset, vi får gjester på torsdag og har lyst til å komme litt lenger med alt før de kommer 🙂 Nelia har fortsatt barnehagefri, så hun hjelper til så godt hun kan og er så flink storesøster – leker masse med Naia så vi får gjort overraskende mye 🙂 Mellom slagene har vi allerede perlet og tegnet, den kreative dagen starter tidlig! For litt siden fikk vi leveranse på seng og gavel til gjesterommet, og derfor blir min oppgave i dag å tømme gjesterommet for alle klærne jeg har presset inn der de siste 7 månedene, og heller finne plass til disse i det nye skapet vårt. Ønsk meg lykke til 😉 Løpeturen blir i kveld – jobb + rydding først! Ha en fin mandag, dere ♥ 

23 kommentarer

 1. Koselig med barnehagefri og en flink storesøster som kan passe på lille <3 Når tenker dere at Naia skal begynne i barnehage? Og hva tenker du om barnehagestart sånn generelt? (Du har jo vært gjennom det en gang tidligere allerede). Jeg gruer meg sånn til å sende min lille i barnehagen etterhvert og synes de er så små når de bare er rundt året. Men det er nok kanskje verst for mamma'n dette…

 2. Hei, er det en app som man kan laste ned for å få tilgang til disse gøyale treningsøktene som er mulig å gjennomføre hjemme uten for mye utstyr?:-) veldig kjekke økter!

 3. Kan du ikke plis dele bilder av garderobeløsningen snart? 😀

 4. Kan dere lage en video hvor vi får se dere gjøre øvelsene?

  1. Stemmer i. En treningsvideo a la «tren med Berg Eriksen» hadde vært gøy, og inspirerende. 😉 Dere er flotte, og det er koselig å følge bloggen! Fortsatt god sommer!

 5. Hej Caroline
  Tak for alt din inspiration
  det er en fornøjelse at følge din blog.
  Tænkte på om du tro du vil udgive en bog mere .
  Og hvor mange måltider om dagen spiser du ? hovede måltider og mellem måltide du har simpelhen så smuk og slank krop :0)

 6. Hvor finner du alle disse crossfitøktene? 🙂 Er det en app eller nettside eller hva?

 7. Kan jeg spørre hvor treningstoppen din er fra? Ser perfekt ut til trening 🙂 ellers ønsket jeg dere en nydelig ferie videre alle fire

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra Calvin Klein 🙂

 8. Savner oppdatering på hvordan det går med løpe-planen frem mot halvmaraton! Burde ikke fokuset vært på varierte løpeøkter, og ikke crossfit når løpet er om 2 måneder? Lykke til! Husk at det viktigste er å delta! Og å gjennomføre;-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det får gå som det går 🙂 Jeg skal bare være glad jeg tør, for det har alltid virket utrolig skremmende for meg å delta i løp. Jeg har dessverre ikke så mye tid til overs om dagen, spesielt ikke med to barn hjemme. Men jeg løper når jeg kan og som regel blir det 4 ganger i uken 🙂

   1. Kan dere ikke filme CrossFit øvelsene så man vet hvordan de skal gjøres❤️❤️

 9. Hvilken treningsapp bruker dere? 🙂

 10. Janne Hansen

  Hvordan går det med pigmentflekkene dine i år ? Er de like synlige som tidligere ? Hva sminker du over de ? Er så lei meg for at jeg har fått det selv ! Det er sjenerende og flaut. Setter pris på tilbakemelding. Klem

 11. Så flinke dere er! Gøy å trene sammen 🙂 Hvilken app bruker dere til å finne øktene?

 12. Hei Caroline:)

  Hva heter den treningsappen dere bruker? Får lyst til å prøve selv, håper jeg også får med mannen på det

 13. Hej! Jag skulle vilja veta var du hittar alla dessa träningspass? Är det någon speciell app du använder?

 14. Bruker dere en app med crossfit øktene? I så fall hvilken?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg søker bare på nett 🙂

 15. Vil tipse deg om at om du ikke kjenner at magen blir trent har du muligens ikke kontakt med musklene i magen. Høres sikkert rart ut men det kan være tilfellet. Om magen trenes hardt skal det nemlig kjennes. Viktig å aktivere magemuskler under trening, og om du gjør det riktig bør du kjenne at magen blir trent : ) PT- tips ; )

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg kjenner at jeg har trent magen, men jeg har alltid vært veldig sterk i magen og det skal mye til for å slite den ut og det skal mye til for at jeg blir støl 🙂 Jeg har trent i mange år, også med PT, og jeg er hundre prosent sikker på at jeg aktiverer den 🙂

 16. Stølhet kommer av hard trening og variert trening, gjerne noe uvant/ nytt. Så om du ikke bli støl så hadde jeg tenkt enda en gang over aktiveringen/teknikken/ øvelsene/ intensiteten. At man er sterk i en muskel henger ikke sammen med om man slipper unna stølhet når man trener hardt og variert/ nytt 🙂 motkommenterer fordi jeg synes dette er interresant! 🙂 altså trening og påvirkningen av variert og hard treningen gjør med kroppen når man får riktig kontakt med de musklene man trener 🙂

 17. Stølhet kommer av hard og variert/ ny trening. Sterke muskler forhindrer ikke stølhet om du har aktivert muskelen og trener hardt og typisk nye øvelser. Om du sliter med å bli støl i magen så hadde jeg tenkt ekstra over mage treningen 🙂 motkommenterer fordi jeg er meget opptatt og interessert i trening og hvordan kroppen skal respondere om man trener riktig (aktivering av musklene som faktisk trenes)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *