oppgraderte epletreet

Endelig er trehusken og klatrestativet på plass i hagen! Vi har tenkt på å henge opp dette så lenge nå, og i går begynte vi å lete etter et passende tre. Vi kikket lenge på de digre trærne rundt på tomten her og lurte på hvordan vi skulle få til å henge ting opp når de tykkeste grenene var såpass høyt oppe. Så Lars-Kristian var i byen i dag tidlig for å kjøpe litt utstyr og skulle akkurat til å sette i gang med tidenes kasteprosjekt runde nummer 5 da jeg bare.. Hva med epletreet vårt? Haha! At vi ikke tenkte på det før, det har jo faktisk passe tykke greiner og er lavt nok til at vi lett kan henge opp ting der uten at vi trenger heisekran 😉 Så da ble det sånn og nå har jentene sitt eget aktivitetstre rett bortenfor lekestuen sin. 

Lekestuen kommer til å bli kjempefin når jeg får lagt min hånd på den! Den er fin allerede, men trenger en oppussing innvendig og det skulle egentlig være mitt sommerprosjekt. Men jeg hadde jo null realistisk tidsperspektiv på hvor lang tid vi ville bruke på huset, så jeg tenker at det er lurt å avvente til neste år. Da skal jeg ta på meg oppussingshatten vol. lekestue! Enn så lenge har vi nok med å bli både ferdig og hundre prosent fornøyde med huset vårt ♥ 


Klesskapmarerittet fortsetter ut dagen, jeg er snart i mål og har faktisk bare tatt meg en middagspause samt en pause for å trekke litt luft i hagen i dag, da vi mekket opp huske og klatrestativ. Det har vært veldig deilig å rydde opp i absolutt alt av klær, og da mener jeg absolutt alt. Jeg har fått tatt en skikkelig rens og har vært veldig kritisk til hva jeg faktisk bør beholde. Tviler jeg så mye som et eneste sekund på et plagg, er det bare å la det gå. Så ja, det ble altså ingen lang løpetur i dag og det er så kjedelig! Men prosjekt hus må gå foran alt annet akkurat nå, spesielt når vi får besøk denne uken 🙂 Håper dere har en fin kveld! 

8 kommentarer

 1. Så fantastisk det må være å ha en sånn hage!:-)
  Jeg lurte på om du ville lage et innlegg om klær til jentene? Nå begynner jo snart innkjøp til barnehage, og det må kjøpes inn dresser, sko og andre ting, hva kjøper dere til Nelia og Naia?:-))
  Klem!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kan jeg absolutt gjøre, Mari 🙂 Video for eksempel, etter sommeren 😀

   Klem!

   1. Så bra! Video er jo enda bedre, helt supert!

 2. Jeg er alltid skikkelig nysgjerrig på hvilke plagg du kvitter deg med! Hadde vært gøy å se noen av de?

 3. Dere er jo utrolig effektive! Vi har bodd i huset vårt i snart 5 år og her er fortsatt ikke alt ferdig 😉
  Håper du viser flere bilder av hagen og uteplassene deres, det ser jo så flott ut det du har vist så langt 🙂 Håper dere får en fin uke 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er nesten godt å høre, jeg blir så utålmodig! Vi er ikke på langt nær ferdig, gleder meg til vaskerom! Og til å ordne på Naia sitt rom! Og til å få kjøkkenøy og til å få på plass alle listene i huset. Og.. ja – listen er fortsatt «lang» men vi kommer dit! Og det gjør dere også 🙂

   Klem!

 4. Nelia er så innmari lik på hun som spiller Annabel i » miracel from heaven»

  1. Caroline Berg Eriksen

   De hadde kanskje samme øyefasong? 🙂 Hun er ganske lik Gulltopp også <3 Snarlik 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *