6 tips: gjør intimbarberingen enklere

– reklame – 

Sommertid betyr bikini for veldig mange og dermed er det også naturlig for de fleste av oss å holde intimbarberingen i sjakk akkurat nå. Jeg har tidligere fortalt hvor glad jeg er i Efi Intuition sin barberhøvel, men jeg vet at flere synes denne kan være litt vanskelig å bruke til noe annet enn legger og under armene og derfor vil jeg tipse deg om høvelen fra Efi som heter Quattro Bikini!

Dette er en liten og veldig funksjonell sak som gjør intimbarberingen hakket lettere! Den er rett og slett skapt for å barbere bikinilinjen eller til intimbarbering generelt. Jeg synes faktisk at Efi sin Intuitionhøvel fungerer godt på dette området også, men det er jo ikke tvil om at du kommer enda bedre til med en høvel som er så liten som Quattro Bikini. Denne tåler selvfølgelig også vann, så den kan være med i dusjen sammen med Intuition! 

Quattro Bikini har barberblader i den ene enden som er utstyrt med et supertynt beskyttelsesgitter for å hindre at du skjærer deg, i tillegg til en stripe med hudpleiende ingredienser som skal gi bedre glid. I den andre enden har den en liten batteridrevet trimmesaks som du kan bruke dersom du bare vil justere bikinilinjen og ta bort noen uønskede hår. Ettersom denne ikke har såpestykke som Intuition har, anbefaler jeg å bruke barberskum ved siden av, og dersom du ønsker å abonnere på Quattro Bikini, får du med et barberskum som passer veldig bra til! Det lukter helt fantastisk og etterlater bikinilinjen og andre steder utrolig glatt og mykt. 


mine beste tips til et godt resultat ved intimbarberingen 

bruk så skarpe blader som mulig 

bruk et mildt barberskum for å skåne området mest mulig 

oppbevar barberhøvelen et annet sted enn i dusjen – der kan den ligge og ruste, og dersom du bruker smårustne barberblader er det fort gjort å få inngrodde hår og nupper 

skyll med kaldt vann etter at du har barbert deg, det hjelper porene til å lukke seg raskere 

bruk gjerne en form for aftershave, pfb vanish er helt supert til denne bruken og hindrer inngrodde hår 

barber alltid med hårene, ikke mot. Dersom du barberer oppover øker også sjansen for inngrodde hår fordi du lager irritasjon i den tynne huden i dette området 


Du kan bestille Quattro Bikini for 86,- kroner i måneden ved å klikke HER 🙂 

11 kommentarer

 1. Bruk ALDRI barberskum til intimbarbering!! men isteden vanlig balsam til håret! Etterpå smøre med sinksalve (baby salve ) …. så er du garantert ingen nupper etterpå

 2. Bruker du virkelig denne eller er dette ifm reklame ?

 3. Sorry ass, men siden jeg begynte med brasiliansk er det no way back <3 Hadet pigg! Og man slipper å tenke på at man må følge opp hver.jævla.dag. for å holde det fresht. Har du ikke prøvd det enda, vil jeg anbefale det på det varmeste! 🙂

  1. Så enig med deg!!!! Hilsener

 4. Jeg har faktisk bestilt efi-intuitionhøvelen nå. Det er så kjedelig å barbere synes jeg så helt genialt at man får en alt-i.ett høvel. Hvorfor har jeg ikke bestilt den før tenker jeg…? 😛

 5. Herlighet så utrolig vakker du er!

 6. Utrolig flotte bilder av deg! 🙂

 7. Wow så innmari vakre bulder av deg Caroline ! Spesielt det overste ! Såååå vakker, fresh og stilig du er! Kjempe fint på håret og sminken er perfekt ! Hvem som har disse bildene ? Flotte !:) ha en fin dag

  PS personlig foretrekker brasiliansk vaksing ! Barbering må gjentas …

 8. Går ikke an å bestille 🙁 kommer bare feilmelding på at jeg bruker for lang tid? Prøvd flere ganger.

 9. Hvor kjøper du pfb vanish? Ser at Coverbrands ikke selger lenger 🙁

 10. Jeg bruker babyolje istedenfor barberskum, både under armer, på leggene og nedentil. Blir utrolig mykt og deilig etterpå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *