Katrine og Bård svarer: del 2

Hvem er sjefen i forholdet – Caroline eller Lars-Kristian? 

Katrine: Hmm.. De er et ganske jevnt team med hver sine styrker, men det er kanskje Caroline som fører bittelitt mer an – som vi kvinner kan gjøre. Hehe 🙂 

Bård André: 49,9 til Caroline VS 51,1 til Lars-Kristian 🙂 

Hva synes dere om stilen Caroline og Lars-Kristian har i det nye huset sitt? Morsomt at du spør om dette, for vi har totalt ulik stil i hjemmene våre. Mens vi har et nytt, minimalistisk funkishus med stramme linjer, har de en mer herskapelig-/ baroquestil. Ergo har vi ulik smak. Vår stil kunne aldri passet i deres hus og omvendt. Men vi synes alltid at de har en gjennomført og gjennomtenkt stil, og at får det beste ut av deres hus og det som passer dem 🙂 Og så synes vi er det er så fint at man kan være så forskjellige! 

Hvilke skuespillere skulle spilt dem hvis det ble laget en film om deres liv? Lars-Kristian måtte blitt spilt av Javier Bardem og Caroline av Cameron Diaz 🙂 

Hva er det flaueste dere har sett dem gjøre? Haha! Vi bestilte ei som skulle massere oss her i villaen en kveld. Sistemann ut var Lars-Kristian og plutselig tok han av seg badeshortsen, hoppet opp på benken og var så klar. Han hadde riktignok boxer under, men vi andre lo så godt, for vi skulle bare ha rygg- og nakkemassasje. Det var dermed ingen grunn til å «kle av seg» – hahaha 🙂

Hva er det beste minnet dere har sammen med Caroline og Lars-Kristian? Oi! Her er det mye å ta av. Fellesnevner for minnene vi har sammen er at Bård André og jeg prater om i ettertid hvor koselig vi har det sammen med dem. V må ikke glemme Kristoffer og Siri her heller, som virkelig er savnet akkurat nå. Vi ler altså så mye når vi er sammen og latteren sitter ekstremt løs. Vi har helt naturlig utviklet en sjargong hvor alle får gjennomgå på ett eller annet tidspunkt. For eksempel kaller vi bare Bård André for Nilssemann (noe han hater), Katrine har blitt til «Glenn» og under crossfitøktene når vi gjør Jumping-Jacks er alles øyne rettet mot Lars-Kristian, ettersom han har utviklet en egen stil akkurat her. Han er verdens stiveste og klarer ikke å rette ut armene. Haha! Kanskje litt internt, men det er slike småting som gjør vennskap helt unike. Caroline går under navnet Bjørg og Cookie! 

Men tilbake til spørsmålet: Vi hadde en kjempefin tur til København for noen år siden, i tillegg til diverse hytteturer og kvelder sammen. Denne turen er også et minne vi vil ha for alltid, det har vært helt nydelig! Og flere skal det bli 🙂 

Hvor høy er Katrine? Hvor lav jeg er mener du? 161 cm. 🙂

Er Caroline alltid den som drar igang en heftig treningsøkt? Nei. På denne turen nå har både Bård André, Caroline og jeg (Katrine) vært pådrivere mens jeg (Katrine) har vært instruktør. Lars-Jumping-Jacks-Kristian har også vært med 🙂 Det er veldig gøy at alle har startet dagen på denne måten, det kan jo ikke bli bedre! Det beste er en god frokost etterpå 🙂 

Krangler de aldri? Er det aldri dårlig stemning liksom? Vi har aldri sett dem krangle, men som sagt tidligere – de er helt normale mennesker som kan bli småirritert på hverandre. Akkurat som oss to! Det varer midlertidig kort, og er ikke noe som preger stemningen.

Er alt like perfekt som det vises på bloggen? Er alt strøkent, barna oppfører seg eksemplarisk – ingen problem å trene med 3 åring til stede for eksempel? Vi er 4 voksne og 2 barn som bor i en villa, klart at det flyter litt med leker, solkrem, håndklær også videre. Når vi har crossfitøkten vår har vi timet det slik at Naia sover, mens Nelia leker rett ved siden av. Og prater 🙂 «Katrine se, hodet til trollet har falt av» «Å, nei! Har det?!» forsøker jeg å svare innimellom burpees. Du lærer deg å gjøre flere ting samtidig når det er barn tilstede! 

Føler dere at dere må gi dyre gaver osv til dem siden de kan spandere dyre gaver/ føler dere press til å gå på dyre restauranter med dem? Haha,  morsomt spørsmål som begge par har fått før. Vi pleier ikke å gi så dyre gaver til hverandre. I forhold til restaurantbesøk så husker vi at noen syntes «synd» på oss den gangen vi var i København fordi vi «måtte bli med på dyre restauranter på grunn av Caroline og Lars-Kristian…» Vi lo godt av dette. Sannheten er nemlig den at det var jeg (Katrine) som hadde bestilt alle restauranter og lagt opp løpet for hvor vi skulle til både lunsj og middag. Dette er nemlig min og Bård Andrés store lidenskap! Vi elsker å planlegge hvor vi skal og det er selvsagt veldig gledelig å ha et vennepar som setter pris på det samme 🙂 Så nei, vi føler aldri et press på å måtte dra noe sted med Berg Eriksens 🙂

Hvorfor tenker du at en blogger og eks-fotballspiller har bedre råd enn en legespesialist og hans sykepleier- sambo? 

Bård André: Jeg ikke spesialist ennå, men holder på med spesialistutdannelsen innenfor kirurgi. Hva andre folk tjener er jeg ikke opptatt av. Jeg er veldig fornøyd med det jeg er og har råd til. Hva du tjener bør ikke være drivkraft – men at du jobber med noe du brenner for er absolutt det viktigste, noe som også er en fellesnevner for alle oss 4. 

Føler dere at det er bildepress å være på ferie med en blogger? Nei. For det første så blir vi alltid spurt om vi vil være med på bildet. For det andre er det bare gøy å få noen ordentlige bilder av en så flink fotograf som Lars-Kristian har blitt! Om noen ikke ønsker å være med, sier vi bare ifra 🙂

Bård André: Hvem var det største talentet i fotball av dere to? Hvem er teknikeren, hvem har fysikken? Hvem scorer mål? Lars-Kristian var nok heldigvis for min del bedre enn meg 🙂 

Når ble dere sammen, Katrine og Bård? Vi har datet litt av og på, men tok opp tråden for alvor høsten 2012.

10 kommentarer

 1. Siden jeg kritiserte at alt gikk i ett på forrige spørsmålsrunde, så må jeg rose deg nå.
  Fint å lese når spørsmål er i fete typer, og svaret ikke er det. *tommel opp*

 2. Det er ordentlig koselig å lese disse svarene her 🙂 Dere er heldige som har så gode venner og ikke minst flinke til å holde kontakten <3

 3. Åh, svaret til Bård André angående lønn beroliget meg veldig 🙂 Det er betryggende å vite at leger/spesialister først og fremst gjør det de elsker ut av lidenskap, ikke materialisme.. Det hadde vært bekymringsfullt hvis årslønn sto i fokus hos de som velger å jobbe innen helsesektoren, selvom det sikkert også finnes de som velger yrket basert på status og penger.

 4. Å nei, du svarte ikke på mitt spm! Jeg har ventet på svar og er en så trofast leser, må du tro!

 5. 49,9 + 51,1 = 101 😉 Woops! Uansett, FOR en utrolig morsom vri på denne spørsmålsrunden! Gode spørsmål og svar 🙂 Takk for den innsatsen du gir i denne bloggen, Caroline <3

 6. Morsomt å bli litt kjent med dere fra venners perspektiv!
  Og håper Hugo finner roen hjemme!
  Ha en herlig sommer videre <3

 7. Hei Caroline, jeg har lett etter New Look jakken din på nett i mange timer. Uten resultat. Kan du si meg hvor den er kjøpt?

  Vennlig Maria

 8. En liten misforståelse.. spm om hvorfor en tenker at c og lk tjener bedre enn dere, var rettet mot spørsmålsstiller foran, som kunne virke som tok det som en selvfølge;)

 9. https://brightside.me/wonder-curiosities/i-let-my-husband-pick-my-outfits-for-a-week-333410/?utm_source=fb_brightside&utm_medium=fb_organic&utm_campaign=fb_gr_gorgeous_side

  Denne artikkelen er om en dame som lar mannen velge antrekk til henne i en hel uke. Det hadde vært sååå gøy hvos du og Lasse gjorde dette 🙂

 10. Får vi svar på resten av spm som ikke er med her??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *