venninnekveld på gamle trakter

Det er så rart å kunne sitte midt i Sarpsborg sentrum og ha venninnekvelder! Midt i Kulåsparken som vi kjenner så godt til og som vi har vokst opp med – jeg må nesten klype meg i armen! I går kveld hadde jeg Henriette, Charlotte, Katrine og lille nyfødte Amanda på besøk og det var så koselig! En gang skal alle flytte tilbake til Sarpsborg *krysserfingrene* og da har vi planlagt venninnekvelder en gang i måneden – minst!

Heldige meg som har så fine venninner  All vår tid sammen er gull verdt! I går disket jeg opp med sommersnacks som bestod av masse forskjellige bær, men det er ingen venninnekveld uten yoghurtnøtter, så de må alltid på bordet. Merkelig nok er det alltid de som forsvinner først 😉 Vi satt faktisk ute helt til midnatt og det var så deilig, det var bare et par ganger jeg tenkte over at det var litt kjølig og det er ikke verst når jeg for bare 5 dager siden var et sted med over 40 varmegrader! Måtte den norske sommeren vare evig! 


Nå skal jeg avgårde og besøke mamma og pappa en tur på hytta 🙂 God helg, dere ♥ 

11 kommentarer

 1. Så koselig!
  Lurer på hvilken bok du leser nå? Refererer til snapchat

 2. Brynene dine er sååå fine:) Du har brukt serum, ikke sant? Hvor lenge brukte du det før resultater og bruker du det fremdeles og kan du dele hvilket serum?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk 😀 Ja, jeg bruker det fortsatt! Du kan lese mer om det her: http://www.carolinebergeriksen.no/2017/02/09/slik-har-jeg-fatt-fyldigere-bryn/ 🙂

   Klem!

 3. Så fin du er på håret nå:) klipt det kortere og lysnet det? <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Nei, jeg har ikke gjort noe spesielt med det på en stund, skal til frisøren og ta striper igjen (håper jeg) om et par uker 🙂 Kanskje det ble litt lysere i Hellas? Jeg har brukt hodeplagg nesten hele tiden, men det kan jo hende det har lysnet litt likevel 🙂 Det ble kanskje klippet litt da jeg satt på noen extensions før vi reiste nå forrige gang. Jeg har brukt clips i en periode nå og har hatt pause fra teip en stund, men glemte håret i Hellas :O Haha! Så da satt jeg på noen teipremser i front før vi dro, mulig det ble stusset da 🙂

   Takk 🙂

 4. Hei! Hvor er den grønne bomberjakken med blomsten fra? Den du hadde på deg på en snap 🙂

  1. Den er fra Asos 🙂 Har den selv, veldig fin og god jakke! Sorry for at jeg tok meg friheten å svare 🙂

  2. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra New look 🙂

   1. Såg det var ei anna jakke i det nyere innlegget ditt 🙂 Men her så lignet den veldig på den jeg har fra ASOS, samme fargen og blomsten på skulderen. Beklager for feilinfo 🙂

 5. Så utrolig koselig med venninne kvelder, alt blir mye enklere å få til nå som dere bor mer sentralt 🙂 Jaaaa måtte disse flotte sommer dagene og kveldene vare leeenge 🙂 God helg 🙂

  1. Caroline Berg Eriksen

   Gd helg, Anita <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *