oppussing: treningsstudio

– sponset treningsutstyr fra Gym Supply – 

Før vi reiste på ferie kom tredemøllen min! Den elskede, etterlengtede tredemøllen! Den er allerede flittig brukt, og jeg må bare si at å løpe på denne er som å løpe på en sky! Det kjennes helt seriøst sånn ut, du bare flyter på underlaget! Modellen heter Demo Titan ST890 og løpeflaten er kraftig og slitesterk med ekstra absorbering som sørger for at du får en bløt landing. Dette skal være mer skånsomt for både føtter og knær, og nettopp det er SÅ viktig for meg som løper en del. Jeg har jo hatt løperkne og slimposebetennelse før og det har jeg ingen tanker om å få en gang til, for det er noe av det mest frustrerende jeg har vært borti! Møllen har også 15 stigningsintervaller, innebygget  mp3 og radio, og kan kobles til både iPhone og iPad – tipp topp :-) 

Vi har også fått opp TV på veggen og nå mangler vi bare speil her. Vi tenker speil på veggen ved siden av tredemøllen samt på veggen ved multiapparatet. Jeg har bestilt noen superfine quotes som skal klistres på speilene, og så må de store ballene opp på veggen i tillegg til mattene. Boksesekken min må få en fin plass å henge og det er vel det som mangler! Når dette er i boks kan jeg si finito og da er jeg vanvittig fornøyd med hvordan det har blitt! Jeg poster nye før- og etterbilder da, men akkurat nå var jeg så ivrig på å vise dere hvor fint det faktisk har blitt :-) HER kan dere se hvordan det så ut før! 

Se på dette da! Det er jo bare helt nydelig! Her har vi alt vi trenger og jeg elsker virkelig å trene hjemme! Når Naia blir litt eldre og jeg ikke ammer lenger, kommer jeg til å stille fit for fight her nede klokken seks hver eneste morgen – bortsett fra i helgene ;-) Jeg gleder meg virkelig til det! Rutiner i mitt ♥ 

Å dedikere et helt rom til treningsstudio er helt naturlig for oss, jeg kunne aldri klart  meg uten! En aktiv livsstil er rett og slett en del av oss begge og da er et slikt rom akkurat det vi trenger. Jeg bruker gjerne naturen for å løpe, men intervaller foretrekker jeg å gjøre på mølle. Og når vinteren kommer, da liker jeg å løpe inne med mindre jeg har pigger under joggeskoene og sol fra skyfri himmel ;-) 


Tusen takk til Gym Supply for at de tegnet opp dette rommet for oss og skaffet oss alt det nødvendige utstyret, helt i tråd med våre ønsker. Jeg ER så takknemlig! Du kan lese mer om alt vi har av utstyr HER :-) Blir det ikke fint?! 

43 kommentarer

 1. Hei! Jeg sier det rett ut, jeg er misunnelig på deg Caroline! Du har virkelig en imponerende driv og jeg elsker å følge deg både på bloggen og Snapchat. Og gratulerer med nytt hus, det er virkelig helt magisk! Jeg har i flere år levd en noe usunn livsstil og vurderer nå å gjøre noen grep. Etter at jeg fikk en sønn (Pelle 10 måneder), merker jeg at hverdagen blir så mye bedre hvis jeg får nok søvn, spiser sunt og trener litt. Takk for at du inspirerer til dette, og jeg kommer antakeligvis aldri til å slutte å følge deg. Hilsen Mari 29 år, på vei mot et bedre liv ;-)

 2. At de velger å plassere mølla med så kort klaring til veggen bak er rart. Kan ikke huske å ha sett deg bruke «sikkerhetssnora», tenk om du skulle svime av / falle el og bli liggende bak der med mølla gående på full speed. En tredemølle kan gjøre ufattelig mye skade på en kropp. Spesielt viktig når siden du trener alene tidlig på morgenen og i en kjeller hvor det kan gå tid før noen reagerer. . Jeg ville definitivt vurdert å flytte den slik at du får mer klaring eller enkelt løse det ved å begynne å bruke sikkerhetssnora. Bare et velmenende råd:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er vi som har valgt å plassere den der :) Kort vei til veggen hadde det blitt uansett :p Men jeg får bli flinkere til å bruke sikkerhetssnoren! Takk for påminnelsen :)

 3. Hei:-) så fint det ble! Hva slags gulv har dere lagt?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hvis du følger linken nederst i innlegget så kommer du til en side med link til gulvet :)

 4. Vi har og et treningsrom i kjelleren. Vi har, som dere løpemølle og montert tv på veggen. Jeg bruker det litt til netflix(kremt,men altså hallo det er så digg) og litt til ulike løpeprogram jeg har funnet på nettet,supert å følge og man føler man løper med andre. Vi har ikke plass til like mange vekter som dere har, men jeg skulle så gjerne hatt det,så det kan hende vi plasserer de i naborommet på sikt. Jeg elsker ideen med speil på veggen og sitater til motivasjon,det må jeg og vurdere. Veldig kjekt å se hvordan dere har løst det,til inspirasjon og treningsglede :) Kost dere masse videre på ferie :)

 5. Så utrolig kjekt å ha treningsstudio hjemme. Ha en strålende søndag!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, herlig! Takk det samme!

 6. Hei, er det ikke slik at det ikke er lov å skrive sponset og i samarbeid med..osv.. lengre??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er fortsatt lov å skrive sponset :) «I samarbeid med..» har vel aldri vært akseptert, og det har jeg heller ikke brukt.

 7. Ble knall fint :-) Og bra at det vil bli brukt fremover, alt for fint til å la stå ubrukt :-)

 8. Fantastisk rom dere har! Du er veldig heldig! Men ville hatt et stor speil der slik at du kan følge med på teknikk når du gjør styrkeøvelsene. Stor klem

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk! Speil skal opp! Står i innlegget :)

   1. Oi det gjør det jo *flau*
    Beklager^_^
    Skumleste innlegget og så mest på bildene :D
    Er et misunnelsesverdig rom! :D

   2. Caroline Berg Eriksen

    Haha, det går helt fint :)

 9. Så fint! Kan jeg spørre hvor lysskinnen i taket er fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   De er fra Elgiganten i Fredrikstad :)

 10. På tide å skifte fra ullgenser til noe mer passende?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Ja, det er det! :)

 11. Hold da op, hvor er det bare SÅ fint! Så priviligerede I er. <3
  Sikke et drømmerum, ville ønske jeg også havde træningscenteret så nært! Så dejligt for jer – god træningslyst!

  Det kunne være meget interessant med flere træningsrelaterede indlæg og kost – selv om jeg også finder dine andre indlæg utrolig inspirerende og motiverende. Elsker det indlæg omkring at holde motivationen ved lige på ferien – tusind tak!
  Du gør et kjempefint job!

  Ha' en nydelig ferie med familien din – dere fortjener det!

  Knus

 12. Hei,
  Fantastisk flott treningsrom!! :-)
  Jeg «hang meg opp» i noe som egentlig bare var nevnt i en bisetning… Du skrev du hadde vært plaget med løperkne. (Runners knee?) Hadde du da vondt på utsiden/nedsiden av kneet? Hvordan ble du kvitt dette?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det gjorde vondt på utsiden av kneet og oppover utsiden av låret :/ Fikk triggerpunktmassasje, og det hjalp!

 13. Hipp hurra:) vi prøver å lage noe lignende men vi får bytte ut litt etterhvert….. mye er gammelt men dette ga MEG inspirasjon,kos dere videre:)) Skien har nå 26,6 g i skyggen så vi var heldige med secila sist uke

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det høres utrolig deilig ut :D

 14. Hei på deg :) Kos dere på ferie:) dere har iallefall normal sommertemperatur:) i Spania er det 45 i skyggen :) 38 på kvelden :) skikkelig syden:)♡

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å shit, så varmt er det ikke her :O

 15. Ååå drømmerommet!! Skulle ha trent med glede der så ofte som mulig altså, for et vakkert, velutstyrt og gjennomført rom!

 16. Herlig med eget treningsrom. Deres har blitt så fint! Men jeg vil gjerne tipse deg om et par ting som kan være med på å tillegge mer «sjel» i rommet. Hva med en skikkelig sprek farge som gir energiboost på en av veggene? Og kanskje en liten benk med noen sammenrullede håndklær osv? Spotter i hele taket for enda bedre lys og kanskje et par store grønne planter :D

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det med håndklær var ikke så dumt, men spotter fungerer ikke pga. takhøyde :/ Rommet er også ganske lite og mørkt, så det måtte i så fall blitt en ganske lys farge. Vi gikk egentlig for hvitt fordi vi ville at det skulle virke så stort som mulig :)

   1. Nå er det jo ikke nødvendigvis sånn at hvite vegger gir best romfølelse. :) http://boligpluss.no/ideer/farger-i-sma-rom

 17. Herlighet så fint! Det må være så deilig å kunne trene hjemme, i stedet for å måtte kjøre til et treningsstudio, spesielt med tanke på at du har små barn. Det ble utrolig, unner deg virkelig dette!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Utrolig deilig! Bare å komme seg opp om morgenen, hoppe i klærne og trene før de minste våkner :)

 18. Helt supert! Trenger selv noen quotes til gymmen, hvor bestiller du slike?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Etsy :)

 19. Hei Caroline!
  Så herlig rom. Vi vurderer å gjøre det samme i vår kjeller.
  Kan jeg spørre hvor mange kvm. treningsrommet er?
  Hilsen Marie

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg husker det ikke helt i hodet, men det er 17 – 18 m2 :)

 20. Helt fantastisk rom og utstyr! Jeg har bare en elipsemaskin,vekter,matte,strikker,ball i et lite kjellerrom, men det er i huset vårt,og jeg digger å kunne bare gå dit. Ingen ‘dørstokkmil’, ikke noe behov for å ‘dress up’ for et treningssenter,ingen unnskyldninger om vær og føreforhold. Drømmer om litt mer utstyr, bl a en benk, men det får komme etterhvert. Flott å få inspirasjon fra deres treningsrom, og jeg slutter meg til ønsket til annen som kommenterte her: vil gjerne ha noen treningsinnlegg/videoer når dere er ferdige med deilig ferie!

 21. Jeg tror du tar feil vedr bruk av ordet sponset. Det kom nye føringer i juni og flere bloggere skriver nå at ordet sponset ikke kan brukes. Forbrukerombudet skriver at det skal merkes tydelig med reklame eller annonse.

 22. Hvor har du kjøpt tredemøllen? Søkte på nett og ser det kommer opp flere alternativer gjennom danske nettsider.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Hos Gym supply, jeg har linket til hjemmesiden deres, der finner du den :)

 23. OMG, for et fantastisk fint treningsrom!!!
  Ingen tvil om at det er helt innenfor å få seg en skikkelig økt der! Håper kneet ditt er bra og at du virkelig får utnyttet rommet til det fulle ;)
  Ha er herlig dag!

 24. Er det slik at du har tredemølla di i kjelleren? Har veldig lyst på en slik tredemølle selv, men vi har en smal trappegang ned til kjelleren vår, og da er jeg redd vi ikke får bært den ned hvis den ikke kan «brettes sammen». Hvordan løste dere dette med deres tredemølle?:) Må den tas helt ifra hverandre da kanskje..? Hadde satt stor pris på svar:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi har møllen i kjelleren, ja :) Den måtte demonteres ganske mye for å få den ned trappen. Det varierer jo litt fra mølle til mølle, men denne får du ikke demontert annet enn at du kan ta av ytterdekslene som er i plastikk og selve stativet med skjermen :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *