kveldstur til pigadia

The home of the greek tapas eksisterte fortsatt! Dette er jo bare slagordet til restauranten, den heter Mesogios og serverer meze, men kaller det altså for tapas, selv om jeg synes rettene er litt i største laget til det. Utrolig godt er det uansett og det var like stor suksess i går  som for fem år siden :-) I mitt hode var det kjempelangt å gå inn til byen fra hotellet vi bor på, men enten så husker jeg helt feil eller så har jeg endret syn når det kommer til avstand, for vi gikk jo inn på 10-15 minutter! Naia sovnet i vognen på veien og Nelia gikk både frem og tilbake helt selv. Hun er en turentusiast :-) 

Pigadia er en så vakker by, vi tar turen dit i dag også, men lunsjer sent i stedet for å spise middag ettersom vi likevel skal reise herfra i morgen. I går blåste det noe helt sinnsykt, så forhåpentligvis er det roligere sent på ettermiddagen :-)  


Jeg startet dagen i dag med en joggetur. Hadde først tenkt meg ned på mølla ettersom det er så utrolig varmt ute, her åpner det ikke før syv og jeg var nede sånn kvart over. Alle møllene var opptatt! Så da måtte jeg opp igjen, legge fra meg drikkeflasken min og ta turen ut i stedet. Da var klokken blitt halv åtte og fytti så VARMT! Men så utrolig digg! I morgen gjentar jeg suksessen, bare enda tidligere :-) Det er så deilig å trene på ferie når du bare kommer i gang! Nå er frokosten i magen og begge barna i bassenget sammen med Lars-Kristian – de roooper på meg! Ha kjempefin torsdag! 

21 kommentarer

 1. dress brand:)?nice

 2. Håper dere koser dere masse på ferie! Karpathos og pigadia er så fantastisk. Husker jeg var der selv i 99 og 00. Såpass lenge siden, men ser jo nesten helt likt ut enda.
  Hvis dere har mulig så bør dere sjekke ut en strand som heter Apella. Mener å huske vi kjørte bil, eller båt fra Pigadia.
  Fortsatt fin ferie til dere :)

 3. Dear Caroline, wow I see it’s wonderful there!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 4. Flotte bilder Caroline. Hellas er og blir magisk ✨ Vi reiser snart to uker til Zakynthos med våre to gutter på 5 og 2 år. Har et spørsmål til deg; bruker du foundation mens du er i Hellas? Hvis ja, hvilken type bruker du og hvordan får du det til å sitte? Det hadde aldri fungert for min del. Svetter jo ihjel dag som natt og da ville sminken naturlig nok bare rent av. Jeg bruker minimalt med sminke når jeg ferierer i «syden,» men det hender seg at man skal ut en kveld eller to å være ekstra fine. Men da får jeg jo både problemer med svettingen i ansiktet samt at foundationen sannsynligvis har blitt for lys ettersom jeg har blitt brunere.
  Ta gjerne bilde av magiske retter du/dere får servert, så har vi andre noen tips til hva vi kan prøve når vi reiser :o)
  Ha en fortsatt magisk ferie.

 5. Så kjekt å følge deg! Du er utrolig flink å oppdatere, generelt. Det fortjener du å høre. Du er i mine øyne en ekte blogger, og dette er tydlig jobben din. Blir så provosert av de bloggerene som ligger høyt på listen, som resultat av drama og utnytting av situasjoner. Men det er en annen sak.
  Aldri kommentert her før, men du må vite at jeg er innom hver dag. Nettopp fordi du gjør en fantastisk blogg, egen klasse. Nyt oppholdet i Hellas, jeg skulle gjerne reist til utlandet NÅ!

  1. Caroline Berg Eriksen

   TUSEN TAKK :D

 6. Så vakker by! Og vakker er du og, virkelig! Høres ut som en veldig koselig familieferie. Du bringer ferielykke til meg også, her jeg sitter på verandaen <3 Du er nummer 1 av alle bloggere, tusen takk for det du gir <3

 7. Entusiasme smitter, så Nelia får det nok fra deg :-)

 8. Kjempe koselig å følge dere på ferie, takk for at du oppdaterer ofte, selv om du har fri <3 Et spørsmål/ønske: Jeg syns bildet du har helt på toppen når jeg klikker meg inn på bloggen din, er kjempe fint. Men det mer koselig som høst/vinterbilde. Vil du ikke bytte ut bildet til et mer sommerlig et? God sommer til dere alle 4 <3

 9. For noen nydelige bilder!! Alltid en fryd å titte innom her <3

 10. Hei, stor fan og du virker som en kjempe flott mor ❤️ Eneste keg reagerte på er at Nelia går ytterst i veien, kanske bedre om henne går innerst?

  1. Vær så snill a!

 11. Så kult det første bildet er, med dere skarpt i front og resten bak vanlig! Flink han mannen din ;)

 12. Gjeng det ann å få antrekksbilder av mykje av det du he på deg i Hellas? For eksempel det du har på fem her ser nydelig ut! :D Du stråler Caroline :) Kos deg fortsatt på ferie :)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det kommer :)

 13. Samboeren min og jeg dro faktisk til akkurat det hotellet for fem år siden, etter at jeg hadde lest om det på bloggen din :-) Så utrolig koselig å se bilder derfra igjen! Vi dro også på tapas-restauranten etter din anbefaling, og det var sååå god mat der! Håper dere koser dere masse på ferie!

 14. Hei!:) Veldig kul blomstrete jumpsuit/kjole du hadde på snap tidligere i dag!!:) Hvor er den fra

 15. Kjenner det rykker i reisefoten gitt ;) Nyt ferien, flotte du!

  Meeeen du, husker du anbefalte en rosévin for endel uker siden, men finner ikke igjen innlegget. Husker du hva den heter? :-D

 16. Var akkurat i Kárpathos selv. Faktisk så kom dere med flyet jeg skulle ta hjem sist søndag :-) Vi også fikk Mesogios som favoritt da vi var der. Tok 2 middager der i løpet av tiden, fantastisk god mat og betjening. Vi var også innom restauranten som heter Acropolis et par ganger, som ligger på toppen på tripadvisor av anbefalte restauranter. Alltid fullt av folk og liv med musikk som dro hele restauranten med på allsang. Dog ble vi litt skuffet siste gangen vi var der. Dårlig mat og de sendte 2 forskjellige fotballkamper på 3 forskjellige skjermer istedenfor god musikk, haha! (Vi er ikke fotballfans akkurat). Et annet restaurant tips er den nye som heter Ratatouille Cocktail Restaurant. Kyllingen var vanvittig god. Verdt å sjekke ut!

  Generelt er byen utrolig sjarmerende. Kryr jo også av kosete katter på øya. Var godt å se at de blir matet og gitt vann. Vi bodde på hotellet ved siden av dere (Electra Beach) og vi syns stranden utenfor dette hotellet var bedre, da det ligger mye glatte stener nærme vannkanten utenfor deres. Flere vi snakket med som bor/bodde på deres hotell som klagde litt på dette. Vanskelig å gå på, så de fleste gikk nærmere der vi lå for å komme lettere ut og inn fra sjøen. Kan uansett varmt anbefale Electra Beach Hotel også. Været, sjøen og atmosfæren på Kárpathos var helt fantastisk og herlig. Kommer garantert til å besøke øya igjen en annen gang :-) Kos dere masse videre på ferietur!

 17. Elsker bloggen din! Er det forresten en grunn til at overskriftene dine er med liten forbokstav? :) Ikke noe kritikk altså. Er bare nysgjerrig.

 18. Steike! Fine bilder!! Lars-Kristian har tatt fotokurs, ikke sant? Fantastisk fine

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *