oppussing: 3 ulike garderober

– sponset garderobe: strai –

I dag har vi feiret 17.mai i barnehagen! Det var mye større enn jeg var forberedt på, for det virket som de fleste barna i sentrum gikk i dette toget og det var jo så stas! Tror aldri jeg har sett Nelia SÅ stolt før :-) Så dagen startet med en brak klokken halv seks, da var Nelia så spent at hun ikke kunne vente lenger med å bruke den røde kjolen sin :-) Så da ble det pynting av små og store, tog, pølser, kake, lodd og nå har jeg hentet inn hjelp fra mamma, så nå står vi på kjøkkenet og svinger oss før morgendagen :-) Dessverre må hjelpen min dra snart, men jeg skal klare meg greit på egen hånd herfra ;-) Viser dere bilder fra dagen litt senere – først må vi snakke om noe helt annet: garderobe! 

Vi var på møte hos Strai på Tunejordet sent i forrige uke og fikk gjennomgått forslagene de har laget til oss etter at de var her hjemme for å se på det potensielle prosjektet og for å ta mål. Vi snakket litt om hvilke ønsker og tanker vi hadde, og resultatet ble disse skissene. Jeg elsker faktisk alle tre og fikk helt sommerfugler i magen da de ble presentert for meg. Slik det ser ut inne på klesskapet nå, med en hundre år gammel strietapet sprikende ut av en gusjegrønn vegg, lister som har knekt oppe ved taket og pappeske på pappeske som tyter over av klar samt en masse racks med klær som allerede er overfylt, så er tanken på at alt dette kan pakkes bort og bli til noe slikt som det på tegningen så fjern for meg, at jeg nesten begynner å grine når jeg tenker på det. Vi snakker om levering og montering i løpet av juni – klyp meg i armen! Det blir så bra! 


Vi skal også ha en øy foran klesskapet, slik at vi får utnyttet plassen enda bedre, men denne har ikke blitt tegnet inn ennå :-) Så spørsmålet er: hvilken løsning ville dere gått for? Og hvilke knotter?

Tell me! Jeg heller mot løsningen som har sminkebord i midten og diamantknotten i sølv eller den helt enkle, runde i sølv – så fine :-) 

129 kommentarer

 1. Ville valgt bilde nr1, og diamantknotten i sølv.

 2. Alternativ to, med sminkebord, og diamantknottene, var mine favoritter også!

 3. Så lekkert! Jeg synes alternativ nr.1 med diamant sølv knotter :-)

 4. De enkle sølvknottene er fine. Når det gjelder innredningen ville jeg personlig gått for den siste, uten sminkebordet. Men det kommer av at jeg liker å ha det kaldt på soverommet så jeg kunne ikke fått brukt sminkebordet annet enn midt på sommeren når det uansett er varmt!

 5. Enkle i runde i sølv, enkel og holdbar i år fremover :-)

 6. Hei og god 17. mai
  Uansett hvilken garderobeløsning som velges, blir det fint. Den løsningen uten sminkebord virker mer massiv, enn den med sminkebord. Det blir et fint oppbrudd i de høye skapene.
  Spørsmålet er vel, vil du bruke det til sminkebord?
  Flere som har «investert» i sminkebord bruker det ikke og sminker seg heller på badet, eller et annet egnet sted. Noen synes det kanskje blir for mørkt? eller om det er av andre årsaker vet ikke jeg ;)
  Dersom du ikke skal bruke det til sminkebord, på sikt, er det jo fint med ekstra garderobeskap/hyller/skuffer. Men, tenker man kun visuelt på de to løsningene ville jeg ha gått for «sminkebordversjonen» for det gir mer «luft» til rommet. Hvordan det blir med øya, blir spennende å se ;)
  Kottene i sølv og «diamanter» er jo så fine, så jeg ville helt klart ha gått for dem – som du selv sier!
  Uansett hva dere velger, er jeg helt sikker på at det kommer til å bli veldig bra :)
  Lykke til med å finne løsninger :)

 7. Jeg forstår slet ikke, hvis I, med jeres store garderober, kan få plads, med mindre I vælger løsning tre? Men det ved du heldigvis bedst selv <3
  Hvad angår greb, så er jeg mest til den enkle, runde. Synes også krystallerne er fine, men med jeres genbemførte stil tænker jeg, de bliver lidt for bling-bling.

 8. Ville definitivt gått for løsning nummer 2! Så utrolig fint :D

 9. I would choose gold one with crystal. Here is really interesting idea of white and black wardrobe: https://www.pinterest.com/pin/447474912961286270/
  It would harmonize with black walls :)

 10. Jeg hadde en periode sminkebord på garderoberommet. Elsket det! Så hvis du går for den løsningen, husk på: 1. Sittestilling, dybde benk. Du trenger å komme inntil speilet når du sminker deg. Eventuelt kan du ha et ekstra , mindre speil på benken. 2. Godt sminkelys! Jeg hadde integrert lys i speilet som var optimalt, men det finnes sikkert mange måter å løse det på. Lykke til med valg av løsning! Alle tre ser iallfall veldig bra ut.

 11. Løsning 1 med enten helt sølv knott eller den runde diamanten med sølv ☺️

 12. Jeg ville gått for den øverste varianten med helt enkle sølvknotter:))

 13. Jeg personlig ser ingen grunn til å velge sminkebord. Jeg vet at jeg uansett hadde benyttet badet til sminking. Men hvis du virkelig har tro på at du hadde brukt det, så må jeg jo si meg enig i at det var fint og flott!

 14. Den første løsning med speile. og diamant knotter med sølv :)

 15. Løsning nr tre ser veldig ryddig og pen ut!
  Så spennende med ny garderobe!
  Lykke til med valgene :-)

 16. Hei! Tenkte på en ting: løsningen med sminkebord ser stilig ut, men du får ikke et godt lys til å sminke deg (med mindre du får installert noen lamper på begge sidene av speilet). Ellers må du snu deg hele tida til vinduet for å få godt ‘sminkelys’ på deg, og dette blir kanskje ikke så praktisk.

 17. Løsning nr. 3, med skap på hele veggen. :) Diamantknotter med sølv.

  Ville personlig droppet øy i tilknytning til garderoben. Ser veldig åpent og rent ut slik som det er nå.

 18. Nr 3! Med så fine bad dere har er sminkebord her inne overflødig! Og man får jo så mye fint skuffer etc til smykker! Synes knottene med gull var veldig lekre!

 19. Du bør ha sminkebordet foran vinduet. Da får du perfekt lys hele tiden. Har du sminkebordet på siden får du bare lys fra en side. Ser kjempe flott ut!

 20. jeg ville valgt den uten sminkebord. helt tett garderobe, altså. mest plass til klær og øy til stasj og evt sminke. Ellers er det jo fint å ha et smalt sminkebord under vinduet ditt, godt lys etc

 21. Den midterste m sminkebord og den runde sølvknotten ☺️

 22. Veldig fint med sminkebord, skaper også stemning. Ville nok likevel ha gått for den løsningen med skuffer under sminkebordet – med mindre dere skal ha mange skuffer inni skapene/på øya. Tenker på om det er nok plass til undertøy osv.

  Men ikke den med helvegg – den ble så ruvende. Herlig for øyet å bryte opp.

  Elsker knottene med gull i seg. De kler så godt detaljene på badet. Men dere vet jo best hvordan resten av stilen blir.

 23. Løsning nr 3 med runde knotter i sølv Enklest mulig. Enig med det som ble sagt over; sminker man seg egentlig på soverommet?

 24. Har lest kommentarene, og tenker det er lurt å utnytte plassen som mange skriver… Hva med lösning nr 2, ta bort stolen og bordet, og lag hyller til sko! eller speil istedefor svart inni der, og sorte hyller. Blir kjempeflott! ;)

 25. Liker best nr. 2 med sminkebord, gjør rommet mer interessant med et brekk på skapveggen. Sminkebord eller ikke, fint med et sted å sette seg ned, oppbevare smykker, parfyme o.l. Liker best gullknotter uten diamant (om det finnes) Synes generelt gulldetaljer gjør seg best mot svart/hvitt. Sølv gjør stilen kaldere og mer moderne, og man mister det «coole» budoir/franske bohempreget.

 26. Jeg hadde også gått for diamantknagger i sølv! Høres ut som en god plan med en øy. Når jeg tenker på drømmeklesskap, ser jeg for meg Carrie fra sex and the city filmen sitt. Åh, elsker virkelig stilen dere har valgt i det nye huset! Virkelig drømmehus. Lykke til videre med oppussing, og legg ut MASSE BILDER

 27. Kunne jeg spurt om målene på garderoben?:) vi renoverer for tiden en leilighet og garderoben er et eneste stort dilemma.:) Hehe. Kunne tenkt meg noe lignende, men tror veggen vår er for kort. På forhånd takk :)

 28. Løsning nr.1 og knott nr.4 fra venstre :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *