sommeren har kommet til Gina Tricot

– annonse –

   

Sommeren nærmer seg med stormskritt og nå som vi bor så nærme byen pluss at mamma og pappa bare bor noen steinkast unna, vet jeg at vi kommer til å utnytte det! Det blir spontane middagsdater, vinglass med venner, konserter og masse gøy :-) Sommerplaggene har allerede startet å komme i butikk og jeg har funnet så mange faoritter hos Gina Tricot: maxikjoler med blonder og blomsterprint, badedrakter som kan brukes som bodyer, store solhatter, off shoulder-topper, cropped tops, pyntede singletter som kobineres til jeans for en party look og ikke minst plagg med volanger. Jeans med volanger er min store hverdags- og festfavoritt i år kjenner jeg, og disse buksene fra Gina Tricot har høyt liv i tillegg – det er alltid en bonus! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER


jeg har på meg bukse HER / topp HER 

47 kommentarer

 1. De byxorna hade jag aldrig köpt! Men bra att smaken är olika då ;)

 2. Hvor får jeg kjøpt den fantastiske gløden din? <3

  – wow Caroline, du tar deg så godt ut om dagen! Stor klem.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Haha, du får den av Anastasia Beverly Hills :p Jeg bruker i hvert fall den (glow) som highlighter :p Men tusen takk, så snill du er! Stor klem!

 3. Syntes du virkelig den buksen var fin? Eller var summen for reklamene for stor til å si nei?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg velger fritt hvilke klær jeg skal bruke, så ja, jeg syntes den er fin :)

  2. Ina ? Hvorfor en sånn kommentar ? Ikke noe pent å si så la heller være å si noe. Igjen og igjen . Det gjør dagen så mye bedre :)

 4. Hei Caroline,

  Jeg skrev en kommentar paa din kjendisrestauranten-posten, men det staar at den venter fortsatt avventer godskjenning og jeg er forvirret.Jeg kan ikke si at jeg skrev noe forferdelig og du har svart paa mange andre kommentarer, men min venter fortsatt paa godskjenning..

  Hilsen en forvirret, men dessverre trofast leser.

 5. Så mye fint☺️

  1. Jeg syntes også den var fin, så det er ikke bare deg Caroline! :)
   Men skoene syntes jeg ikke passet til, hadde vært mye finere, med pumps eller sandaler. Ble for klumpete og mye der nede.

 6. Kan jeg spørre hvilken størrelse toppen din er i? Den satt utrolig flott på deg

  1. Caroline Berg Eriksen

   Small :)

 7. Just wonderful gina tricot clothes! Do you own all of them? : D

  1. Caroline Berg Eriksen

   I just own the ones I wear :) And some other clothes from the collage, but not all of them! I wish :p

 8. I look forward to your makeup from that one of yours….

 9. Du er vakker -inni og utanpå. Dei som har deg til venn er heldig. Kos deg med din flotte familie og dine flotte venner. Nyt boblar i glasset, lev livet :-) God helg.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, så hyggelig å høre <3

   God helg til deg også :)

   1. Tusen takk.

    PS! Eg beundrar kor flott du svarar på frekke kommentarar. Det viser kor flott du er.

   2. Caroline Berg Eriksen

    Dette var så fint å lese! Tusen takk <3 God helg :) Klem C :)

 10. Heisann! Jeg tror det er noe galt med lenkene til plaggene, de fungerer i hvert fall ikke for meg.. Jeg er i gang med eksamensinnspurt og har funnet meg lesesalplassen nærmest vinduet for å nyte liiiittegrann av finværet og blå himmel, haha. Ha en flott fredag og helg! :)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart :/ De fungerer helt fint her hos oss. Hva slags feilmelding får du opp?

   1. Hos meg er det ingen linker, det er bare en rekke med tall. Og nederst står det bare «jeg har på meg bukse / topp» (uten linker) :P Jada, det ser vi jo ;D

   2. Caroline Berg Eriksen

    Så veldig rart! De fungerer her :O

 11. https://www.nrk.no/kultur/kleskjeden-gina-tricot-bruker-_skam_-sitater-uten-tillatelse-1.13481797
  Hva synes du om dette? Har sett at du i tidligere innlegg/snap har brukt flere av SKAM-plaggene fra nrk. Jeg stusset på den kolleksjonen, men tok det som en selvfølge at Gina Tricot hadde avklart det med nrk.

 12. Hei hei. Nå som det har gått en stund siden LK sa opp fotball karrieren og slik. Hva gjør han nå? Sånn foruten av å ta bilder til bloggen? Lever dere kun på inntekten din? :)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Vi driver bloggen og selskapet vårt sammen og har gjort det i over 8 år, så det er ingenting som heter «min inntekt» :) Det er like mye Lars-Kristian sin.

 13. Dette er uten tvil den fineste frisyren/fargen du har hatt! Herregud så vakker du er :)

  Hva er trikset for å få håret så luftig/grovt/fluffy? Hadde vært digg om du laget et innlegg med hvilke produkter du bruker i håret før føning, etter noen dager uten dusj osv :)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk :D Trikset er å føne det og ikke bruke rettetang! Deretter bruker du en teksturspray for at håret skal få nettopp tekstur :) Jeg fikk innføring av Nikola i går, fordi jeg er så lei av enten krøller eller veldig rett og ordentlig hår ;) Vil ha det mer rufsete :) Oribe sin dry texturizing spray er fantastisk!

   1. Kunne du vist oss i en vlog? Jeg vil ha slikt hår, men det får man jo bare hos friøsren. :P

   2. Caroline Berg Eriksen

    Absolutt, det kan jeg! :) Noterer meg :)

 14. Hei Caroline!
  Digger antrekket:) Du ser fantastisk ut om dagen!
  Jeg gleder meg til følge deg videre. Jeg blir alltid så glad av å lese bloggen din:)
  Ha en fin fredag og god helg:0)
  Klem Charlotte

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Charlotte :D Så innmari koselig å høre! Snart god helg! Stor klem!

 15. Du virkelig gløder på disse bildene, kjempe fin på håret :-) God helg til deg og dine :-)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Anita :) God helg <3

 16. Du altså, Caroline! Alltid så vakker! Hvilken øyenskygge bruker du her? Veldig fin til blå øyne… Kanskje den vil funke på mine også?

  1. Det lurer jeg også på!

 17. Nei nei nei de buksene er ikke fine :( hyhy men nycelig paa haaret er du!:)

 18. Nysgjerrig: Er dette innlegget merket som en annonse både fordi du reklamerer for klær OG Moet (flaska er til stede og merket er svært synlig på så og si alle bildene)?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Burde kanskje snudd flasken, eventuelt redigert bort etiketten :/ Men ingen alkoholreklame altså ;)

   1. Ingeborg

    :)

   2. Selv om det ikke er en alkoholreklame, så er det ikke lov å bruke alkohol i en reklame for noe annet (sjekk linken jeg legger i «nettsted»)

   3. Caroline Berg Eriksen

    Det visste jeg ikke, da skal vi ta bort logo med en gang :O

   4. Jeg tror ikke det hjelper at du sensurer merket da det heller ikke er lov å bruke varer som har samme kjennetegn som alkohol. Det vil si at et champagneglass med mozell eller champagnebrus oppi heller ikke er lov som jeg forstår det. Det gir assosiasjoner til alkohol.

 19. Åpnet du en flaske moet bare for disse bildene? :o

 20. Altså, WOW! Du ser smashing ut!!

 21. Så fin topp! Og håret ditt er jo fantastisk! Buksene var virkelig ikke min smak.. Haha den kommentaren om du åpnet en champagneflaske for disse bildene, kan ikke si jeg la merke til det, men etter å blitt bevisst på det så er jeg enig i at det så litt rart ut:p

 22. Vi er flere som lurer på hvilken øyenskygge du har brukt de siste dagene (spesielt den på Gina-bildene). Kan du fortelle hvilken det er? (Om du er profesjonelt sminket for anledningen er du jo unnskyldt … Det kan du jo ikke holde rede på :)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Den er fra mac :) Kan lage et innlegg! :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *