the dress: details

Kjolen er i hus og jeg gleder meg sånn til å bruke den på fredag! Da jeg så den visste jeg at det var denne jeg måtte ha til festen min, og heldigvis lot det seg gjøre! Det er flere som spør hvorfor jeg vil feire døden på bursdagen min, men dersom du tror at det er det som er poenget, må jeg bare si at du har misforstått. Jeg skal ha en temafest og temaet er Day of the Dead. Det kunne like gjerne vært et tema som hadde med 80-tallet å gjøre eller Halloween. Det er kostymene de bruker i festivalen, fargene, blomstene og sminken som er inspirasjonen.

Vi skal feire min bursdag, ikke de dødes dag. Vi skal feire livet, ikke døden. Og selv om vi ikke har noen planer om å kopiere festivalen og feire den, handler faktisk denne festivalen om å feire de som har vært her blant oss – og det synes jeg er kjempevakkert! Den har kun med død å gjøre i den forstand at de som nå ikke lenger er blant oss, skal huskes og feires. Familie og venner samles på denne dagen, de ber for og minnes de som har vært her.

Så uansett om jeg ikke har noen planer om å kopiere denne festivalen på fredag, er det langt fra død og grusomheter denne festivalen står for. Den står for det livet som har vært, så sånn sett synes jeg det i seg selv er utrolig fint! Men igjen, vi skal altså feire mine 30 år med temabursdag hvor vi kler oss ut. Og det blir så gøy! Jeg gleder meg! Uken kommer til å gå så utrolig fort, så i kveld skal jeg lage lister og planer for alle dagene frem til fredag. Når den dagen kommer skal jeg plane helt ut og bare nyte :-) 


Håper kvelden deres er fin og at dere er klare for en ny uke i morgen! 

17 kommentarer

 1. Herregud så kul, du kommer til å bli sååå fin/stilig, jeg gleder meg skikkelig til å se bilder med kjole, hår og makeup. Både av deg og L.K. Utrolig kult tema!
  Har sett at enkelte ikke forstår det, men flertallet forstår vel meningen med temafest får vi håpe:-)
  God søndagskveld i stua <3

  1. forstår meningen med temafest, men syntes ikke jeg ville ha valgt dette tema til bursdag. det passer jo ikke i det hele tatt. men alle kan jo velge temaet selv.

 2. Hei! Gleder meg til å se resten! Utrolig gøy! Fyller 30 neste år og har og veldig lyst til å ha en ordentlig feiring:)

  Jeg savner litt baby/barn innlegg jeg:) er selv mor til to små jenter og synes det er gøy å lese om andres erfaringer, tips etc!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så rart du skrev det, for jeg tenkte å skrive litt om nattamming og avvenning i morgen tidlig :)

   Klart du må feire :D Klem!

   1. Monica

    Gleder meg :)

 3. Hei Caroline Har du lyst til å lage et innlegg om alle de forskjellige vognene dere har hatt? Skrive gjerne om positive og negative ting om vognen og gjerne gir ternigskast ? Der du tar alt med i vurdering ? Hadde satt stor pris på det Ønsker deg en fin kveld videre

 4. Et vakkert tema Caroline og du og dine hadde ikke vært her uten de som var her før ❤ Kjolen er en drøm , tenkte på flamenco jeg, veldig dramatisk, gleder meg til å se kostymene og bilder fra festen, dette kommer til å bli gøy, ha en fortsatt flott kveld

 5. Gentiana

  Åå, for en lekker kjole og sko! Nå gleder jeg meg til å se hele antrekket!

 6. Anne Siri

  Så fin kjolen ser ut!! :D Virkelig lekker, gleder meg så til å sjå den i sin helhet på feiringa di. Og skoene passa jo perfekt, du kjem te å bli skikkelig stilig og vakker! :) Gøy at du kjører tema fest, og spennende tema du har valgt, blir nok lekkert med alle fargene og dekorasjonen :)

  Og ser det er nokon i kommentarfeltet som kritiserer ditt valg, selv om du he forklart det ganske tydelig fleire gonger. Syntes det er så synd at du får så mykje kritikk. Uansett kva du gjer blir det feil for nokon. For eksempel nå når dere bodde i kofferter under oppussing og nokon kritiserte at du gjekk bare i samma klær og at det var ekkelt. Og før klager dei over at du har for mykje klær.. Altså, folk er merkelige. Håper bare du å ikkje la deg bli så påvirka av all kritikken mot deg, det er så synd at du får det. Du he nok vendt deg ril det nå, men vil bare minne deg på at dei son kritiserer deg for den minste ting, det er bare folk som har veldig kjedelige liv og ikkje he noko anna å finne på.
  Så stå på, du er ein kilde til inspirasjon, glede, positivitet, kreativitet, er ein glede å lese bloggen din kvar dag! :) Fantastisk kvalitet på bloggen din, så gjennomført, alt fra bilder, innhold og design! :)
  Ha ein fin ny uke i morgo :)

 7. Hvordan går det med flaske + Naia? :)

 8. from’re bought so great leopard skirt and whether the link

 9. Kan ikke bli annet enn helt fantastisk

 10. Heisann, det er maaange år siden jeg har lagt igjen en kommentar her inne, men nå følte jeg det var på tide igjen. Jeg så nettopp vloggen dere lastet opp på youtube og jeg DIGGER den. Utrolig artig å se dere på film, man får jo et annet inntrykk (eller bare flere inntrykk?) gjennom en film enn gjennom bilder og tekst. Jeg følte dere fortjente litt skryt, begge to! Ha en fin mandag, da :D

 11. Du kjem til å bli så stilig og slåande vakker! Synes det er kult at du kjører på med skikkelig gjennomført tema, eg :D Gler meg til å sjå resultatet!

  God start på nyeveko til deg :) <3 klem!

 12. Jeanette

  Så gøy med temafest! Ser ut som en veldig lekker kjole!

 13. Cathrine R

  Hei :-)

  Hvis du hadde brukt det egentlige navnet for feiring «Día de Muertos», så kanskje flere hadde skjønt poenget :-) Kanskje…

  Ha en strålende mandag :-)

 14. Ingrid Grace

  Kjolen ser kjempefin ut! Fikk veldig vibber til den åpningsscenen i den Bond filmen bare av å se kjolen henge slik som på bildene over her, dette kan ikke bli feil. Gleder meg til å se antrekket på med full make-up, det blir sikkert kjempeflott!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *