mine 10 helsekostfavoritter

Jeg var innom helsekosten rett før helgen (som så mange andre dager) men denne gangen forsøkte jeg å plukke med meg mine absolutte favoritter for å lage en liten videoblogg til dere :-) Det ER jo så mye godt som er LITT sunnere å få tak i, men disse er altså mine 10 på topp! Hva er dine favoritter? Tell me! Jeg får aldri nok input på denne fronten! Og ha en nydelig lørdagskveld! Vi får gjester for første gang i nytt hus :-) 

23 kommentarer

 1. Sara Katrin

  Du burde handle snacks og slikt hos tights.no. Så mye forskjellig og så får du velge mellom å kjøpe enkeltvis eller i økonomipakninger..altså få en 20 pk med cake in a cup, 12 pk med proteinpudding og 10 pk med sjokolade. Du finner så sykt masse og alt til en ok penge.
  Fra kaffe og te, snacks, pasta, superfood etc. Verdt å sjekke ut!

 2. Elsker også kokos! The complete cookie inneholder palmeolje, så mine gikk rett i søpla!

  1. Ja, det var smart, når du nå først har kjøpt den. Kast den…

 3. Jeg vil bare si at de aloe-vera bitene i aloe vera drikken egentlig ikke er aloe vera! Det er gelatinklumper :O Veldiig ekkelt! Bare se episoden på TV2 Matkontrollen. Jeg elsket denne drikken før jeg fant ut at det ikke var ekte aloe vera biter…

  1. Elisabeth h

   Vel, for det første sa hun ikke ‘gelatin’, som er et stoff som utvinnes av knokler og bein, men hun sa at det på deklarasjonslisten sto et gummi-stoff, og at hun trodde det kunne være de klumpene. Hvis du så hele programmet, tilbakeviste produsenten at det IKKE var aloe vera-biter. Når det er sagt, så viste programmet ganske riktig at mange av disse drikkene både er tvilsomme mtp sukker/kaloriinnhold, og m negativ helse-effekt, så selv om den Caroline viser her er ‘lett’-variant og derfor sikkert er m redusert sukkerinnhold, er moralen at den beste tørstedrikk for kroppen er og blir vann, uten noen fiksfakserier.

  2. Er du klar over at gelatin er noe av det sunneste du kan få i deg? Google «gelatin benefits»!

   1. Javel, men det virker som at det er aloe vera klumper og da vil man helst ikke drikke gelatinklumper..

 4. Takk for fine tips!

 5. Elsker til lekne antrekket, skikkelig vår!
  Kunne du laget en sånn video med vanlige produkter også? Mandelmel, stevia gold osv. som du bruker så mye i oppskriftene dine :) Er jo så gøy og lærerikt med slike videoer!

 6. Superbra initiativ, og dere blir jo bare bedre og bedre på video. :) Dessverre måtte jeg stoppe videoen halvveis pga den megairriterende bakgrunnsmusikken. Høres ut som et hakk i plata. Kan dere ikke bare helt droppe den der musikk? Da kan vi i stedet ha 100% fokus på det videoen omhandler? Vel ikke nødvendig med musikk, bare fordi – ‘det har alle andre’?! ;)

  1. Ida M.T.

   Jeg hører ingen bakgrunnsmusikk på videoen, kun når Caroline ikke snakker. Sikker på at du ikke har glemt å lukke en pop-up reklame eller noe?

   1. Har reklameblokkering, så nei – ikke det. Lytt godt etter, så hører du det også. :)

   2. Ida M.T.

    Nope, ingen musikk her ;-)

   3. Er ganske høy lyd på den musikken, ja. Merkelig at du ikke hører den.

 7. Hei! Dette likte jeg Stadig på utkikk etter noe nytt og godt Kanskje du hadde giddet å legge ut et nærmere bilde av produktene på snap eller lignende? Kan godt være alle på et bilde altså, ikke noe fancy☺ Hadde vært greit å få riktig navn og merke på alt :D

 8. Hei! Anne Brith har jo laget kjeks til dåpen til både Naia og Nelia? Nå har jo hun gitt seg med salg, og du fikk som en vennetjeneste forsto jeg. Men er det noen som selger slike vaniljekjeks? Klarer ikke å google meg frem til noe. Virker som om det bare selges utstikkere, men ikke at andre enn privatpersoner baker. Håper at du har tips og vet om noen som baker til salg?

  1. ByHancock?

 9. så bra at du viser frem så mange veganske matvarer:-)

 10. Tørket mango uten tilsatt sukker. Husker ikke merket i farten, en hvit pose og koster ca 55 på helsekosten. Farlig godt, som smågodt

 11. En absolutt favoritt..og nok også litt sunnere enn Aloe Vera drikken er denne: WHOLE EARTH «BRUS» GINGER . Fantastisk smak,og søtet med agave.

 12. Dette innlegget elsket jeg! Vlogger er så gøy! :D Kan du ikke ta en «what i mostly eat in a day» vlogg? :D

 13. Du må teste barbells proteinbarer, de er himmelsk Har aldri smakt så gode barer før
  De selger de på bodypower på Nordby, den som ligger nesten helt nede ved Nordby mat..

  1. Caroline Berg Eriksen

   Å, disse har jeg sett OVERALT de siste ukene! VIL HA :D Skal vel snart til Sverige, så da legger jeg det inn i handlelisten :D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *