make life delicious

– annonse –

Husker dere jeg var på innspilling med landslagskokken Jan Erik i Stockholm? Anledningen var denne: jeg har spilt inn en film sammen med Electrolux! Og den kan du se her: 


Som dere ser fikk jeg lage mat sammen med Jan Erik og det var så gøy! Sluttresultatet serverte vi til enda flere kokker som plutselig kom marsjerende inn og det var ganske nervepirrende! Heldigvis traff vi blink 😉 Matlaging er en stor glede for meg, det er hele tiden noe nytt å lære og noe nytt å prøve og det er jo så sosialt! Å invitere venner på god mat er alltid suksess, vi blir sittende lenge ved bordet med masse latter, fin musikk og god vin. Hele kvelden kan fort foregå i den settingen, bare at maten etter hvert kan bli erstattet med et brettspill 😉 

Jeg har hatt gleden av å ha en fantatsisk fin SousVide-ovn innstallert i huset vårt i et par måneder allerede, og har nylig begynt å stifte bekjentskap med den. Men nå som vi har flyttet inn for godt starter det for alvor! Ovnen er fra Electrolux og er en helt ny dampovn med SousVide-funksjon som hjelper deg å mestre selv de mest utfordrende oppskriftene hjemme. Blant annet kan jeg rapportere om helt magisk fisk og kjøtt – det blir så mørt! Med SousVide-funksjonen tilbreder du maten i vakuumpakkede poser på lav temperatur. Maten tilbredes dermed i sin egen kraft og bevarer vitaminer, mineraler og fuktighet! 

Ovnen har innebygget oppskriftshefte med over 200 oppskrifter og hjelper deg å tilberede maten riktig ved hjelp av bare noen trykk – for ja! Den har touch screen! Du kan til og med stille inn ovnen og legge klar rundtstykker om kvelden slik at de er ferdig stekt for eksempel til klokken åtte dagen etterpå. HVA sa du? Det er ovnen sin, det! Du kan lese mer om dette fantastiske verktøyet av en ovn HER og se noen flere behind the scenes bilder HER 🙂 

10 kommentarer

 1. Hei. Håper du kommer med noen oppskrifter etter hvert. Da vi flyttet inn i huset var en slik ovn her fra før og det er den enda..kjekt å ha:) men har jeg brukt den? Ikke en eneste gang! Venter spent på tips på bloggen din fremover:)

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det skal jeg prøve å få til 😀

 2. Åh, vi har hatt sousVide-maskin i noen år allerede, og den er helt fantastisk! Jeg liker spesielt kylling og fisk, rødt kjøtt synes jeg nesten kan bli for mørt inni der 🙂

 3. Hei Caroline! 😀
  Har et spørsmål som ikke har med innlegget å gjøre, men håper du svarer likevel 🙂
  Vet at du en gang skrev (enten i innlegg eller i kommentar) at du svetter mye under trening. Lurer derfor på hvordan det er i forhold til øreklokkene/hodetelefonene du bruker? Jeg har akkurat de samme og svetter en del på trening, spesielt når jeg løper og øreklokkene blir da våte både inni der høytaleren er og rundt (om du skjønner hehe), og er redd for at de da skal bli ødelagt. Har du merket noe? Eventuelt hva gjør du for at de ikke skal bli ødelagt av svette? 🙂
  Ha en fin helg <3

 4. Det var interessant, ettersom vi snart flytter og skal spesifisere kjøkken snart 🙂 Men, er det kun SousVide funksjon, eller vanlig stekeovn i tillegg? Altså kombi? Skjønte ikke helt spesifikasjonen 🙂

  1. Det er en helt vanlig ovn i tillegg

 5. Hei Caroline 🙂
  Du, tror du at du kommer til å få noen form for rabattkode eller liknende for denne? Vi har kjøpt hus, og skal pusse opp kjøkkenet 😀 Mannen ønsker seg sousvide 😉 Klem fra Hanne

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det vet jeg ikke, dessverre :/

 6. Karianne

  Så fine klær du hadde på deg på videoen 🙂 er det no topp? Og eventuelt hvor er den fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er en kjole fra Ganni 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *