1 uke til bursdagsfeiring

Da jeg planla bursdagsfesten min husker jeg at jeg synes slutten av mars virket så altfor langt frem i tid, men nå er vi allerede her! Og egentlig har det gått altfor fort! Det er ikke så lenge siden jeg tenkte at SHIT! Jeg må jo faktisk bestille den kjolen og det tilbehøret om jeg i det hele tatt skal rekke å få det hit før det er for sent, og det var nesten for sent. Jeg hev meg rundt og bestilte med ekspresslevering på alt sammen for bare en liten uke siden og i dag kom det! Hvor midt i blinken er ikke disse håndsmykkene? De fant jeg på ebay. Tidligere i dag var jeg hos Sara hos Sara’s Nailfashion og fikk røde negler for anledningen. Så fine! 

Jeg skal ha temafest med temaet Day of the Dead og en av disse hodekreasjonene skal få pryde hode mitt den kvelden. Det blir så gøy å kle seg ut! Får jo aldri gjort det ellers, så da er det bare å dra på litt ekstra denne kvelden. Jeg har booket en makeup-artist som er ekstremt dyktig, hun skal sminke både Lars-Kristian og meg. Og så skal Nikola fikse håret mitt. Jeg har til og med bestilt en parykk! Får se om det blir til at vi bruker den da, men vi har den i hvert fall om vi føler at det blir riktig ;-) Skal det være, så skal det være! Kjolen min kommer til meg i løpet av helgen, viser dere når den er i hus og krysser fingrene for at den passer! 


Vi bruker kvelden til å jobbe slik at vi kan ha litt fri i helgen, etter planen og mitt største ønske er det sånn det skal være fremover, så da er det bare å stå ekstra på i hverdagene. Phew :-) Det blir bra når vi kommer inn i rutiner, er heldigvis på god vei selv om denne uken har vært litt haltende. Et skritt om gangen :-) Ha en nydelig kveld, dere! 

37 kommentarer

 1. Er så kult at du går all in for slike ting. Gleder meg til å se resultatet. Ønsker dere en fin helg.

  Chris

 2. Prøver igjen og håper på svar denne gangen…Hva heter gråfargen dere har malt bibliotekrommet?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Antikk grå med to brekk hvitt i :)

 3. Caroline du er bare fantastisk ❤ At du har energi til dette med alt du har holdt på med nå er way beond❤❤❤❤

 4. Benedicte

  Om du ikke har sett Sweatshop, så har du garantert hørt om den. Måten de behandler unge jenter eller mennesker generelt som søppel er absolutt ikke ok!
  Please slutt å front H&M, de fortjener det så absolutt ikke og jeg syns det er så trist å se en stor og fornuftig blogger som deg gi de publisitet..!

  1. Hvor skriver hun noget om H&M i dette indlæg? Nu har jeg læst det tre gange og jeg kan ikke se det?

 5. Caroline

  Dere får det sikkert kjempegøy!

  Angående det nye designet, jeg savner at man kan bla seg mellom innleggene. Slik at man ikke må gå ut av et innlegg for å klikke seg inn på neste, for å feks lese kommentarene :) Ellers syns jeg det nye designet er helt ok, fint at arkiv er tilbake!

 6. Hei, Caroline :-) håper dere koser dere skikkelig i det nye, fine huset deres! Du hadde så utrolig kule briller på snapchat i dag. Hvor er de fra? Ønsker deg og dine en riktig god helg!

 7. Fett tema!:-)) får håpe du ikke må inn og amme lille Naia i det kostymet der ;-)) :-O

 8. Synes du hadde kledd et annet tema mye bedre. Hva er det som tiltrekker deg med døden?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Pynten og kostymene :)

  2. Caroline kunne like så godt sagt at hun hentet inspirasjon fra Halloween, hadde det vært bedre kanskje? Smaken er som baken, hva Caroline «kler» best er vel opp til henne selv å bestemme… det er uansett bare en tema bursdagsfest, som jeg håper blir moro for både bursdagsbarn og inviterte :-D

 9. Det var et merkelig svar. Personlig forbinder jeg ikke døden med pynt og kostymer. Men for all del – blir sikkert en bra fest.

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det er ikke døden som er tema, MaK, men festivalen «Day of the dead». Fra den festivalen her jeg hentet inspirasjon til pynt og antrekk :)

   1. Men det er jo lite som skiller «Day of the dead» fra Halloween? Tipper at ingen hadde reagert dersom du skulle ha et Halloween-tema.. . For «day of the dead» er jo faktisk en feiring av de døde og gjenfødsel i Mexico, og det er jo AKKURAT det samme som Halloween som også er en feiring av de døde & gjenfødsel. Så skjønner ikke helt greia med at så mange reagerte på det?

    Uansett så kan man jo også forbinde feks pirater med død, kidnapping og groteske drap. Hvis man har et pirattema betyr det jo ikke at man hyller eller godkjenner den type oppførsel?…

   2. Caroline Berg Eriksen

    Jeg forstår ikke at noen kan reagere på det jeg heller, jeg tror ikke de helt har forstått at det er en temafest og ikke festivalen i seg selv jeg skal feire. I tillegg tror jeg ikke de vet hva festivalen handler om :/

   3. Ja ja, du kan selvsagt gjøre akkurat som du vil. :o) Blir litt makabert for meg. Vil heller feire livet! Nyt denne nydelige vårdagen.

   4. Caroline Berg Eriksen

    Jeg feirer jo bursdagen min, det er jo forsåvidt å feire livet, er det ikke?

   5. He He.. Joda, det er jo sant. Og det er selvfølgelig lov å feire livet blant knokler og hodeskaller hvis man ønsker det! ;o)

   6. Anonym

    Feire livet med dødningehode på hodet…?
    Disse figurene gir meg assosiasjoner til bilder av likdunger fra andre verdenskrig. Jeg forstår ikke hva som er tiltrekkende med slik kostyme og pynt. Jeg forstår det rett og slett ikke! Jeg klarer ikke å kople sammen deg og fasinasjon for hodeskaller og skelett. Det er for meg en gåte.

  2. Men da vet du jo ikke hva festivalen går ut på da MAK.. :) Det er en fargerrik festival med kostymer. Ikke alle kulturer har kun negative og mørke assosiasjoner med døden. Mange feirer det livet som har blitt levet, fremfor det som tok slutt.

   1. Caroline Berg Eriksen

    Takk! Synes festivalen er så fin! Selv om det ikke er den som skal feires på fredag, det er jo kun temaet. Men likevel synes jeg festivalen er en veldig fin feiring :)

 10. Wow, så kult! :) Du er så flink til å stelle i stand alt mulig, blir så inspirert! Håper festen din blir fantastisk!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så hyggelig å høre, Marilen! Tusen takk :)

 11. Skal du virkelig ha Døden som tema??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Festivalen day of the dead er temaet :) Ikke døden. Festivalen handler om å minnes de døde med en fest, det er ingenting dystert over det :)

 12. Det glæder jeg mig til at se, kjolen, håret, makeuppen. Så cool ligesom i James Bond filmen.
  Det er ikke alle der er klar over det, men dagen er hvor man mindes og fejre dem man har sagt farvel til. I Danmark hedder det Allehelgens aften. Jeg går i kirken og mindes og børnene klæder sig ud som i den amerikanske tradition.

 13. Jeg tenkte bare å tipse om en veldig koselig film som jeg så i går kveld, som handler om «the day of the dead». Det er en animasjonsfilm som heter «the book of life» og den ligger gratis ute på viaplay. Vil nesten si det er en familie film. Anbefales vertfall
  Ellers får dere ha en god helg!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips, Mara!

 14. Syns også temaet er veldig spesielt….Gode venner dør i 30-åra,og så gå i et sånn selskap…Ville skurret veldig for meg!!!!!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Jeg går ut fra at du heller ikke feirer halloween og kler deg ut da :/ Det er jo samme sak. Nå er det temaet som i kostymer og pynt jeg skal feire bursdagen min i tråd med, jeg skal ikke på noen måte kopiere festivalen i seg selv. Det er kun et tema, som for eks. halloween er et tema eller 80-tallet. Når det er sagt er Day of The Dead en festival for å feire de som har gått bort, altså er det en flott feiring for å minnes livet og jeg ser ingenting galt i den festivalen. Synes den er superflott og verdig! Men igjen, det er ikke festivalen vi skal feire. Det er bursdagen min :)

 15. Tenker du at alle gjestene synes det er morsomt å måtte kle seg ut??

  1. Caroline Berg Eriksen

   Alle gleder seg så masse :D

  2. Carolines bursdag, carolines regler. Hun nekter sikkert ingen inngang om de ikke har kledd seg ut.

 16. Utrolig kult tema, det kommer nok til å bli en uforglemmelig kveld. Kos deg videre med forberedelsene <3

 17. Kult tema, og som flere skriver; digger at du går ALL INN <3 Måtte dere få en fantastisk fin bursdagsfeiring og jeg kan tenke meg at gjestene gleder seg like mye som dere :-) Kult tema også syns jeg. Gleder meg til å se bilder fra festen!

 18. could you send the link for the bone hand jewlry? i treid looking for ir and couldnt find it :(

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *