brekkie_4

brekkie_1

God morgen! Dere vet følelsen av å våkne rundt 45 minutter før klokka faktisk skal ringe? Enda verre er det å våkne type 5 minutter før den ringer, men i dag våknet jeg 45 minutter før og jeg fikk søren ikke sove igjen. Enda så vanvittig trøtt jeg var, siden jeg hadde ammet bare et par timer før. Men la gå, morgenfuglen i meg synes det var like greit å stå opp selv om røde øyne og handleposer under fortalte meg noe helt annet. Så da var det opp og hoppe da! Og jammen rakk vi ikke frokost også :-) Vi hadde til og med god tid, rakk å virkelig nyte både mat, juice og to kaffekopper hver før det rykket i reisefoten. Snakk om! Alt fordi jeg faktisk stod opp før planlagt. Nå begynner det å ligne noe! 


brekkie_2

brekkie

Det er ganske fint å ha han her med på jobbreise, det kan jeg virkelig bli vant til  Selv om han klaget fælt i dag fordi han savnet den engelske frokosten han alltid fyller tallerken med når vi er på hotell: egg, bacon and all that jazz. Jeg er blid som en lerke så lenge jeg får yoghurten min! Og noen skiver ost. Og kaffe. Alltid kaffe. Nå skal vi hive oss i en taxi og komme oss avgårde til flyplassen. Jeg vil nemlig ha god tid der også, det verste jeg vet er å ha dårlig tid når jeg gruer meg til noe. Da vil jeg bare komme meg frem, roe meg ned og psyke meg opp. Så det rekker vi nå og det er jeg så glad for!

brekkie_5

brekkie_3

Tenk at det snart er helg allerede da! Denne uken har bare blåst avgårde. Helgen skal vi bruke på å pakke oss ut av hytta og forhåpentligvis inn i huset. Barnedåpen nærmer seg med stormskritt og jeg trenger å være litt nærmere byen for ting som skal på plass innen den tid :-) Det har virkelig skjedd saker og ting i huset siden vi dro, så jeg gleder meg til å komme hjem for å se, selv om det fortsatt er en lang vei å gå! Ha en deilig dag og send meg gjerne gode flytanker ♥ 

46 thoughts on “ikke akkurat engelsk frokost”

 1. Vet ikke om du allerede har postet innlegg om det, men har du noen tips til klær når man ammer?:) synes typiske ammeklær er veldig kjedelige + at jeg vil helst ikke kjøpe så mye klær som kun brukes en kort periode. Tenker spesielt på hvilke topper/bluser/gensere og kjoler som kan fungere bra god tur hjem, å fly er kjempetrygt heldigvis ;)

 2. Jeg syns det er så koselig at dere har så mye mer tid sammen nå, enn da fotball-livet var en (travel) faktor. Er jo så herlig å ha masse tid sammen som mamma og pappa og være tilstede sammen med- og for barna når de er så små. Er jo en tid man aaaldri får igjen, hver måned (og uke og dag) er i utvikling og barna blir altfor fort store. Jeg håper ikke lars kristian tenker negativt på valget han har tatt – jeg tror det var veldig lurt å velge dyrbar familietid over travel og stressende karriere. For å sette det på spisse; livet er uforutsigbart og man vet aldri hva som kan skje i morgen, derfor syns jeg det er viktig å tilbringe mest mulig tid sammen <3 dere ser lykkelige ut:)

 3. Så fin bluse ! Hvor er denne fra ? Lasse ser så slank ut….mere mat Lasse ..man må ha litt kjøtt på kroppen ;) du stråler om dagen Caroline ! Fine negler forresten ! Endelig smile linjen på neglene dine er riktig !! Kos dere masse

 4. Hei Caroline! Så fin du er på håret nå. Kler skikkelig godt den lengden:) Kan jeg spørre hva slags krølltang du har? Synes krøllene dine var så fine.
  Ha en fin dag.

  Elise

 5. Hei. Jeg lurer bare på hva du tenker om amming og kaffedrikking? Jeg har hørt at man skal drikke maks to kopper til dagen hvis man ammer. Jeg skal snart bli mor selv, og hadde gledet meg til å drikke masse kaffe igjen, så håper ikke dette stemmer! Tror du rådet om maks to kopper er litt hysterisk, og at man heller kan se det an om barnet reagerer på det? Hvor mye kaffe per dag pleier du selv å drikke når du ammer? Hilsen en kaffeelsker

 6. Hei Caroline

  Jeg har et ønske om du kunne skrive et innlegg om hvordan du får til å arbeide i permisjonstiden/med små barn? Jeg trenger så sårt å høre om muligheter og utfordringer knyttet til dette, da jeg er gravid men har en jobb som gjør at jeg må begynne å jobbe 10 uker etter fødsel. Jeg vet det er mange som er i lignende situasjon som ikke har en A4-jobb men eksempel selvstendig næringsdrivende, så jeg tenker det er flere som har interesse å kunne lære av hva du har gjort for å få dette til å fungere. Kunne du tenke deg å skrive om det?

 7. Jeg gleder meg også til du kommer hjem, ha,ha. Er rimelig spent på hva som har skjedd i huset siden forrige oppussings-innlegg, veldig gøy å følge med :)

  1. Litt usikker på hvilken farge hun har på øynene ennå :) De er ikke knallblå som Nelia har, hun hadde veldig blå øyne da hun var på samme alder :) Men de er ikke gjennombrune heller. Nå ser de egentlig brune ut innerst og blå ut ytterst, blir spennende å se hva det landet på :) <3

 8. Akkurat sånn er mannen min også når vi bor på hotell, det er egg og bacon for alle penga til frokost! Han har faktisk droppet å bo på et hotell bare pga de var gjerrige på baconet til frokosten…..ei ussel baconskive oppå et speilegg :) Jeg derimot er mer enn fornøyd med noen grove skiver med variert pålegg på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *