behind the scenes on valentine’s day

reklamefilm_1

For en dag det var i går! Jeg hadde jo tenkt til å oppdatere dere på kvelden og kanskje rekke en liten middag med min Valentine (haha) men vi var faktisk ikke tilbake på hotellet før ved midnatt og da var jeg så latterlig sliten at jeg ikke husker at jeg la meg engang. I dag kjennes det ut som jeg har vært skikkelig på fylla, i hvert fall sånn jeg husker at det kjennes ut. Ting tar gjerne litt mer tid enn planlagt når man gjør TV, det har i hvert fall jeg erfart ut fra de opptakene jeg har vært med på tidligere og i går var intet unntak. Vi skulle være ferdig til åtte ;-) Men det var uansett en kjempefin dag og jeg håper resultatet ble bra :-) Det er kanskje ikke så vanskelig å se at det handler om mat og at jeg fikk jobbe med Jan-Erik fra kokkelandslaget. Det var fantastisk gøy, og han er en skikkelig fin fyr :-)  Jobber vanligvis på Palace Grill, så nå vet jeg at vi må en tur dit neste gang vi får mulighet og barnefri! 

reklamefilm_3

reklamefilm_2

reklamefilm_4

reklamefilm_8

reklamefilm_9

reklamefilm_5

reklamefilm_7

reklamefilm

reklamefilm_10


I dag har jeg bare sittet og besvart eposter og drukket kaffe frem til nå, kjenner endelig at jeg er klar for å komme meg i dusjen så vi kan se oss litt om i Stockholm før det blir mørkt ;-) Har dere kanskje forslag til lunsjsteder her? Som er barnevennlige i den grad at vi kan ha med barnevogn inn :-) Kom gjerne med forslag, så blir jeg veldig glad! Vi sees senere, håper dere hadde en fin dag i går ♥ 

18 kommentarer

 1. så spennende ut :) !

 2. Vapiano. God plass til vogn, fersk pasta og nydelig pizza og chiliolje

 3. Så fine bilder! Må bare få sagt at bloggen din er så utrolig gjennomført for tiden- og det er så gøy å få følge dere mens dere flytter og pusser opp!

  – Matdistriktet har fantastisk mat!

  1. Caroline Berg Eriksen

   Så koselig å lese dette, tusen takk Marie :D

 4. Sara Kristine

  Jeg vet ikke hvor barnevennlig den er, men vi var å spiste på Jamie Oliver og maten var helt fantastisk ☺

 5. Berns Asiatiska er veldig bra! Nydelig sushi og mye annet asiatisk ☺ Var der selv mandag kveld :)

 6. Dere må absolutt innom Farang, nydelig restaurant å anbefalle ❤️

  1. Caroline Berg Eriksen

   Takk for tips, det er notert :D

 7. Haymarket på Hötorget har god mat og er barnevenning. Lunchbuffén opp en trapp er

 8. Åh, ser himla mysigt ut :)
  En kanske lite lustig fråga, men träfatet som kökstillbehören står på – du råkar inte veta vart det kommer ifrån? :)
  Kram <3

  1. Caroline Berg Eriksen

   Det var veldig hyggelig :) Dessverre så vet jeg ikke :/

   Klem!

 9. Hvor er klærne fra?

  1. Caroline Berg Eriksen

   Skjørt fra Zara og genser fra h&m, kjole fra Ganni :)

 10. Hej Caroline, lite sent att komma med lunch förslag nu kanske men jag skulle rekommendera salu hallen (väldigt barnvagns vänligt), eller Vapiano bada pa östermalm, eller kanske Mocco (mer cafe aktigt). Hoppas i alla fall du hade en bra dag. Hör av dig om du har vägarna förbi Sveits :) Kram Sofia ps. kolla in min blogg. Kram

  1. Caroline Berg Eriksen

   Tusen takk, Sofia! Jeg tar vare på tipset til neste besøk :)

   Klem :)

 11. Hei Caroline.
  Jeg lurer på hvor du har kjøpt den sorte kjolen du har på deg her. Den var utrolig fin.

  1. Caroline Berg Eriksen

   den er fra ganni / boozt.com :)

 12. Synnøve

  Så utrolig fine bryna dine har blitt! Du kunne ikke tenke deg å lage en sminkevideo snart? Av både øyne, bryn og hudsminke :)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *