reklamefilm_1

For en dag det var i går! Jeg hadde jo tenkt til å oppdatere dere på kvelden og kanskje rekke en liten middag med min Valentine (haha) men vi var faktisk ikke tilbake på hotellet før ved midnatt og da var jeg så latterlig sliten at jeg ikke husker at jeg la meg engang. I dag kjennes det ut som jeg har vært skikkelig på fylla, i hvert fall sånn jeg husker at det kjennes ut. Ting tar gjerne litt mer tid enn planlagt når man gjør TV, det har i hvert fall jeg erfart ut fra de opptakene jeg har vært med på tidligere og i går var intet unntak. Vi skulle være ferdig til åtte ;-) Men det var uansett en kjempefin dag og jeg håper resultatet ble bra :-) Det er kanskje ikke så vanskelig å se at det handler om mat og at jeg fikk jobbe med Jan-Erik fra kokkelandslaget. Det var fantastisk gøy, og han er en skikkelig fin fyr :-)  Jobber vanligvis på Palace Grill, så nå vet jeg at vi må en tur dit neste gang vi får mulighet og barnefri! 

reklamefilm_3

reklamefilm_2

reklamefilm_4

reklamefilm_8

reklamefilm_9

reklamefilm_5

reklamefilm_7

reklamefilm

reklamefilm_10


I dag har jeg bare sittet og besvart eposter og drukket kaffe frem til nå, kjenner endelig at jeg er klar for å komme meg i dusjen så vi kan se oss litt om i Stockholm før det blir mørkt ;-) Har dere kanskje forslag til lunsjsteder her? Som er barnevennlige i den grad at vi kan ha med barnevogn inn :-) Kom gjerne med forslag, så blir jeg veldig glad! Vi sees senere, håper dere hadde en fin dag i går ♥ 

18 thoughts on “behind the scenes on valentine’s day”

  1. Så fine bilder! Må bare få sagt at bloggen din er så utrolig gjennomført for tiden- og det er så gøy å få følge dere mens dere flytter og pusser opp!

    – Matdistriktet har fantastisk mat!

  2. Hej Caroline, lite sent att komma med lunch förslag nu kanske men jag skulle rekommendera salu hallen (väldigt barnvagns vänligt), eller Vapiano bada pa östermalm, eller kanske Mocco (mer cafe aktigt). Hoppas i alla fall du hade en bra dag. Hör av dig om du har vägarna förbi Sveits :) Kram Sofia ps. kolla in min blogg. Kram

  3. Så utrolig fine bryna dine har blitt! Du kunne ikke tenke deg å lage en sminkevideo snart? Av både øyne, bryn og hudsminke :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *