morgen hytta_1

Det er så rart hvordan et ferieparadis som hytta umiddelbart føles som et helt annet sted så lenge det er minusgrader og ikke plussgrader, og så lenge snøen er der og ikke sola. Det er like nydelig her som alltid, men likevel kjenner jeg en stor lengsel etter å komme inn i en hverdag hvor vi og ungene ikke bor i koffert, må vaske klær hjemme eller hos mamma og pappa og hvor vi ikke bor mer øde enn i Siljan. Ting er langt fra klart i huset, men likevel tror jeg at vi flytter inn med pikkpakket vårt i slutten av uken, og bor på tvers av fliseleggere, malere og andre håndverkere til de er ferdig. Da har vi i det minste alt i et hus og i umiddelbar nærhet, samme hvor kaotisk det er ;-) 

morgen hytta_5

morgen hytta_4

morgen hytta

Og så er vi klare for å innta hytta igjen når påske eller sommer nærmer seg og vi ikke må inn til byen flere ganger i løpet av en dag. Når vi bare kan være her for å være her. For å nyte og for å slappe av. Det er så vakkert her og jeg elsker denne plassen så høyt, men jeg får liksom ikke tid til å ta inn omgivelsene denne gangen, og det er så synd! 

morgen hytta_6

morgen hytta_2


I skrivende stund sitter jeg i bilen, vi er på vei til Gardermoen! Anledningen er jobbreise, så vi flykter ikke unna oppussing og rømmer til Gran Canaria, selv om jeg skulle ønske at det var tilfellet ;-) Vi har med oss Naia som skal fly for første gang, og så skal Nelia være på miniferie hos farmor og farfar mens vi er borte  Skulle ønske jeg kunne si at jeg har kickstartet uken med en svett økt, men det får bli en annen mandag. Heldigvis er det nok av de normale mandagene fremover! Håper dere har en fin ukestart ♥ 

20 thoughts on “enda en ukestart i uvanlige omgivelser”

 1. Gleder meg til flere oppdateringer rundt oppussingen! Er så gøy å lese!
  Hvor skal dere på tur? Og hvordan ordner dere det med Nelia ang fly til fra Ålesund? Kan tenke meg det er litt stas å dra på ferie alene til besteforeldrene!

 2. For noen fantastiske bilder, er det Lars Kristian som har tatt dem? Spesielt det med deg i silhuett.
  Håper ellers dere snart finner roen et sted, det må være SÅ slitsomt å leve i en koffert med en hel familie.

 3. Helt magisk nydelige bilder :-) Forstår deg veldig godt på det du skriver! Håper dere får en fin jobbreise og at dere finner en bra løsning på bo situasjonen når dere er tilbake :-) Inntil håndverkerene flytter ut og dere kan bo der alene! Kan nesten kjenne på den følelsen for deg hehe

 4. Lurer på en ting: Var det et alternativ å vente med å flytte fra Siljan til oppussingen var ferdig? Virker utrolig krevende den prosessen dere er i nå:(

 5. hei
  det er så koselig å titte innom bloggen din hverdag å få inspirasjon av deg ☺
  jeg lurte på om du kan gi meg tips til type trening jecg kan gjøre nå som jeg er gravid , jeg er 2 mnd på vei ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *