overtagelse_4

HYL! NÅ ER HUSET VÅRT! Klokken ni i dag tidlig var hele familien på plass for å skrive under papirer og få nøklene til det som skal bli hjemmet vårt og nå er jeg så glad at jeg nesten sprekker! Uæ! Det var plutselig så mye større enn jeg husket! Det ER så mange smarte steder å oppbevare ting, inni vegger, under trapper og skap inni skap. Ikke minst tidenes loft og rom etter rom nede i kjelleren. Endelig skal vi få skikkelig orden i vinterklær- og utstyr, pynt til forskjellige årstider og alt annet som alltid tar sånn plass uten at vi helt vet hva vi faktisk har.  

overtagelse

Det blir så gøy å lage et hjem som bare er vårt, men som likevel har så mye sjel! Jeg elsker det! Jeg viste dere litt på snap i dag, men jeg skal lage en filmsnutt litt senere også. I dag har ting bare gått slag i slag, med overtagelse, tid i barnehagen og avtaler i forhold til oppussingen, og da var det ekstra hyggelig når denne stod på trappen! Takket være driftingfrue kan vi skåle i prosecco i huset veldig snart :-) Tusen takk, snille du, for en utrolig hyggelig overraskelse! 

overtagelse_6


Vi hadde en avtale med de som skal jobbe med gulvet vårt i dag også, og de var på plass i 12-tiden, så fiskebeinsparketten i de tre stuene nede er på god vei til å bli slik vi ønsker. Herregud, jeg gleder meg til å vise dere fargen på gulvet. Det BLIR så fint! Resten av gulvet kommer i slutten av måneden, så i løpet av februar faller mange av brikkene på plass. 

overtagelse_1

Dere skal selvfølgelig få være med på prosessen! Tok masse før-bilder i dag, så det blir garantert før- og etterbilder, det er alltid så gøy synes jeg! Å, jeg gleder meg! Flyttelasset kommer til uken, så da har vi litt av en jobb foran oss. Bah! Men det blir jo innmari koselig også :-) 

53 thoughts on “endelig overtagelse”

 1. Det ser kjempe fint ut, og med din smak kommer det til å bli virkelig bra! En annen tin, hvor er den fantastisk fine genseren din fra??

 2. Gratulerer så mye med nytt hus!
  En epoke i Siljan er over og dere starter nå en ny epoke av livet. Gleder meg til å følge deg og familien din framover.
  Lykke til med oppussing og innredning. Det kommer sikkert til å bli noen travle uker nå, men kjenner jeg deg rett, blir resultatet superflott.
  Ønsker dere alt godt i det nye hjemmet deres!

  1. Så utrolig hyggelig å høre, Anette! Ja, det er travelt, spesielt når Nelia skal inn i ny barnehage også, men det går fint! Må bare ofre litt mer enn vanlig og prøve å være enda mer strukturert og effektiv :)

   Klem <3

 3. Gratulerer så mye med nytt hus! :D Også to vinskap da! OMG det er drømmen når jeg og kjæresten kjøper hus altså!! Ser så flott ut der dere nå skal bo! Lykke til med oppussing og innflytning<3

  1. Haha, jeg vet! Har alltid drømt om vinkjeller også jeg :p Det har vi plass til her, så jeg håper på sikt :D

   Klem! Og tusen takk :D

   1. Vinkjeller hadde vært enda bedre! Helt enig der! :D Og bibliotek! *drømmesegbort* Det blir virkelig spennende og gøy og følge reisen deres i det nye huset altså :D God klem tilbake<3

 4. Gratulerer så mye med kjempeflott hus :) Jeg kjenner jeg er skikkelig spent og glad på deres vegne :D Masse lykke til med oppussingen! Gleder meg veldig til å følge dere videre i denne prossesen og selvfølgelig etter det også :)
  Stor klem <3

 5. Her var du utrolig fin!! Skikkelig stilig på håret! Må være denne dagen og alle inntrykkene som får deg til å stråle :)

  Gratulerer så mye med nytt hus!!

 6. Gratulerer så mye :)

  Spent på hvordan dere får det – og må innrømme at gulv som dette står øverst på ønskelista mi…

 7. Hei!
  Gratulerer med nytt hus:)
  Jeg lurer på om veskene dine er av ekte skinn,
  Og Evt fra hvor? Jeg leter etter en veske av god kvalitet som helst ikke er ekte skinn, men om det er det så er det viktig å vite fra hvor og at ingen dyr er kommet til skade :-) ønsker meg virkelig nelia vesken, men vil bare sjekke opp med deg først! Har prøvd å Google det og lese kommentarer her på bloggen også.

  Mvh nina B

  1. Ja, veskene mine er av ekte skinn. Adax bruker kun overskudd av skinn som er igjen fra kjøttproduksjon :)

 8. Såå spennende Gratulerer så mye med et nydelig hus! Synes fargen på veggene ser mye finere ut nå enn når d var møbler der.. Så deilig med så god plass!! Gleder meg sån til å være med i prosessen☺ Før-etter bilder er så gøy!

 9. Er det lavere takhøyde enn normalt? Ser ut som det er litt lav takhøyde på første bilde, men kanskje bare bildet som spiller meg ett puss.

 10. Wow! så utrolig fint dere kommer til å få det! Gleder med til å se hvordan det blir etter oppussingen.
  Hva heter du på snapchat? Jeg skulle gjerne likt å følge med litt der også :)

 11. Tillykke med jeres nye hjem :-)
  Det bliver så utrolig spændende at følge med her på bloggen, så vi kan se hvordan det bliver indrettet. Du har en vældig fin smag, så jeg er sikker på at det bliver utrolig skønt.
  Håber at Nelia trives i sin nye barnehage.

  PS Du ser så lykkelig ud :-)

 12. Hei Caroline! Gratulerer med nytt flott hjem, gleder meg til å følge med på oppussingen! Har sett du har fått så vakre bryn i det siste, hva produkter bruker du? Liker bryn som er lys brune..men finner ingen produkter som er så lyse som jeg vil ha. Kan du kansje hjelpe?? Klem

 13. Dette er så gøy å følge med på! Du gir så mye god inspirasjon, jeg koser meg. Hvor er den flotte, røde genseren din fra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *