hadet_1

Så er vi klare! I dag låser vi døren til huset og kommer ikke tilbake igjen. Vi kommer riktignok tilbake til overtagelsen, men det er jo ikke det samme. Da er det noen andre som får nøklene og noen andre som er klar for å skape minner her. Kanskje et helt liv. Vi har så mange fine minner fra dette huset, Opdalsveien 253 vil for alltid bety utrolig mye for meg og på mange måter føler jeg at det var her jeg ble skikkelig voksen. Her har vi skapt vårt første ordentlige hjem sammen, her har vi fått barn sammen og de siste fem årene har vært så viktige og fine på alle måter. 

hadet

Takk til fantastiske naboer som alltid stilte opp for oss og til alle de fine menneskene vi har møtt her. Vi har fått venner for livet og for det er jeg så takknemlig, spesielt fordi jeg vet at vi alltid vil være venner, samme hvor lang avstanden mellom oss er  En epoke i livet er over, nå skal vi starte på nytt et annet sted. Uten fotballen. Bare oss. Og for å si det på grenlandsk: FYTTI! Vi kan nesten ikke vente! 

080117_ha det hus_4788

32 thoughts on “takk for oss”

 1. Hei! Så mystoryen din og ble bare litt nysgjerrig haha. Skal dere la alle tingene være igjen i det gamle huset, og innrede det nye “helt på nytt”? Ettersom rommet til Nelia og stuen var full av ting

 2. Hei :) Så på snapchat at det så ut som det var ting igjen der når du var på vei ut av huset for siste gang. Er det sånn at dere har tatt med alt nå og skal dra å bo rett i det nye huset eller skal det pusses opp først? Var veldig trist å se for vet hvordan det er når man har skapt minner ett sted, men masse lykke til videre og gleder meg til å følge dere videre :)

  1. Vi overtar huset på tirsdag, og så skal vi bruke ca. 6 dager på litt oppussing :) Vi har leid et flyttebyrå til å pakke ned alt for oss og kjøre det til det nye huset.

   Koselig å høre at du vil følge med videre <3

 3. Så rart! Tenk at dere skal flytte til en annen by! Et nytt hus og et helt nytt hjem! Det føles så uvirkelig <3 Lykke til med flyttingen kjære, gode, fine familien <3

 4. Det er så trist at dere skal flytte fra vakre Siljan <3 Men samtidig er det fint! Dere får det garantert like fint (om ikke finere) i det nye huset i flotte Sarpsborg :-) Jeg sender dere mange gode klemmer, og håper dere finner dere fort til rette i det nydelige, idylliske huset deres <33
  Lykke til med innflyttingen og kanskje vi sees en gang? :) Bor bare ca15 min fra det nye huset
  deres :) Hadde vært superkoselig <3

  1. Det er kjempetrist, men samtidig så er vi ganske så sikre på at det bare vil bli bedre i fremtiden :)

 5. Jeg har fulgt med på bloggen din i tre år, og må si jeg kjenner litt vemodighet over at dette huset er ute av bildet :-) Men det blir spennende å følge dere inn i nytt hus også, gleder meg til å følge oppussingen :-) Ønsker dere masse lykke til med flyttingen! :-)

 6. Lykke til videre, håper flyttingen og den nye tilværelsen blir bra – gleder meg uansett til å følge med videre.
  Fikk oppriktig vondt av å se de siste snap bildene fra Siljan!

  Ønsker dere alt godt.

  1. Vi gleder oss masse! Det blir nok vemodig å tenke tilbake på Siljan, men samtidig har vi så mye å glede oss til her <3

 7. Hei! Du hadde en sang på snapchat for ca et døgn siden som jeg lurer veldig på hva heter. Jeg tror ikke sangen er ny. Det er en “partysang”. Håper viiiirkelig du husker hvilken sang det er og at du orker å svare Klem

 8. Vemodig å se dere si ha det til huset, men gleder meg til å følge dere, det nye huset, en ny tilværelse som familie og nye prosjekter :)
  Tror du er så lykkelig at du holder på å sprekke akkurat nå :))
  Takk for å ha satt Skien,Siljan og Porsgrunn litt på kartet.
  Ønsker deg og sine alt godt på den nye veien.
  Klem.

 9. Lykke til med “det nye livet” deres i Særp! Jeg er titt og ofte innom fylkeshuset og det må vel sies å være deres nærmeste nabo ;-)

 10. Hei, så trist at dere forlater Telemark, men jeg er sikker på at dere kommer til å stortrives i Sarpsborg også.
  Kan du lage et innlegg der du f.eks. oppsummerer de 10 beste opplevelsene fra huset og legger ved bilder?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *