060117_Oslo_4425

God kveld og hei helg! Det har kommet masse snø! Og her sitter jeg i joggedressen med et lite glass rødvin og tenker at i dag kjørte vi Siljan – Oslo for siste gang! Og det er faktisk en fantastisk god følelse, for den veien, den er jeg SÅ lei av! Jeg tenker bare tilbake på Skal vi Danse-tiden da denne strekningen var daglig kost og jeg bare ville gi opp for å komme hjem og klemme Nelia. Jeg har kjørt denne veien flere ganger i måneden, og noen ganger flere ganger i uken, i 5 år nå og jeg er ikke redd for å si høyt at den veien skal det bli ekstremt godt å bli kvitt. Jeg er fortsatt avhengig av å komme meg til hovedstaden, men veien fra Sarpsborg er veldig mye kortere og dersom jeg skulle føle for det en dag, er det heller ingenting i veien for å ta toget! Tenk på det da :-) Bare at muligheten er der gjør meg glad! 

060117_Oslo_4395

060117_Oslo_4439

060117_Oslo_4433

Vi reiste fra Siljan klokken ti dag og var hjemme klokken syv, dagene blir lange når vi har mye på agendaen! Formålet med Osloturen var møtedag med United Influencers og både gamle og nye samarbeidspartnere, så det tok noen timer, men var veldig fint å få gjort :-) Etterpå spiste vi litt mat før vi reiste hjem igjen. Begge jentene var med og jeg fikk endelig luftet en pimpet versjon av vognen til Naia! Har den ikke blitt fin? Jeg har ikke kuttet ut stellevesken jeg vanligvis bruker altså, men falt helt for denne og synes det er så gøy å kunne bytte litt! Både denne og vognposen er fra Babyshop / Elodie Details og skinndetaljene på vognen er fra en svensk nettside som heter Lill’s :-) Elsker at jeg fant et lokk til sidebagen også! Så fint! 

060117_Oslo_4404

060117_Oslo_4450


Jeg tenker faktisk at jeg tar kvelden snart, er så trøtt i dag for vi lå nemlig fire stykk i 150 seng store deler av natten, så jeg har ikke akkurat sovet godt ;-) Så stiv og støl i hele skrotten! Uff! Håper dere har en kjempefin fredagskveld ♥ 

53 thoughts on “aldri mer siljan – oslo”

 1. Hi!

  I really like the photos:)
  Entertaining and enjoyable to see that photos are taken in the flair of enjoyment and experimenting, – with success! A regular reader of your blog , across the world. You have all right to be proud, – of yourself and your family. What a smiling, positive family you do seem to be!:)

  A happy new year and must 2017 be a great one!

  Xx

 2. Nydelige, fine Caroline! Ønsker deg og familien din alt godt i 2017 og masse lykke til med flyttingen :-) Jeg har et spørsmål til deg, hvilke kamera og kameralinser bruker du? Du tar utrolig fine bilder :-)
  God helg!

  1. Tusen takk :D Disse er det Lars-Kristian som har tatt :) Vi bruker Canon 6D med forskjellige objektiver, men på disse er det 50 mm. art f1.4 som er brukt :)

   God helg tilbake :)

 3. Fantastisk fine bilder av en glødende vakker Caroline! Og superkul vogn med tilbehør! :D Guri, 150 cm delt på 4 stk hørtes ut som en lang natt med lite søvn ja :p Håper dere får en god natt i natt alle sammen! En av deres siste netter i huset!! ♡ Spennende med nytt hus, gleder meg til å se mer av drømmevillaen deres <3 Zzzz klem

  1. Om det var :p Bedre i natt, da fikk vi ikke besøk før klokken syv :) Vi gleder oss masse til et nytt kapittel :)

   Klem :)

 4. Så fine og stemningsfulle bilder! Og du, hvor er jakken din fra? Den var veldig fin og så varm og god ut. Ha en fin dag!

  1. Jeg elsker at denne har plass til begge barna og at vi har søskenbrett på den, bare det i seg selv gjør den helt fantastisk! Den er utrolig enkel og deilig å trille og jeg synes denne vognen er mer fleksibel, med svingbare forhjul for eks. som kan låses :) Når det er sagt er Emmaljunga også utrolig god vogn :) Jeg husker nesten ikke hvordan den vognen var ift. denne, men var også veldig fornøyd med Emmaljunga den gang nå. Nå som vi har to barn kunne jeg aldri tenke meg en annen vogn :)

 5. Hei!
  Jeg lurte bare på om dere noen gang vurderte å flytte til Lars Kristians hjemby?
  Når man er fra to ulike landsdeler, er det ikke alltid like lett å finne ut hvor man skal bo.

  1. Nei, det var egentlig aldri et alternativ. Årsaken til det er at Lars-Kristian var innstilt på å bli på østlandet, helt uavhengig av at jeg var i fra Sarpsborg :) Han flyttet jo hjemmefra i 2001, og Oslo var jo hjemmet hans i 11 år før vi dro til Siljan. Men vi vurderte flere steder enn Sarpsborg, f.eks Moss, Ski, Frogn osv.

 6. Hei!

  Prøver å finne vognposen og stellevesken på babyshop, men finner det ikke:( Kan du legge ved link?
  Utrolig stilig!!

  Hilsen Silje

 7. Hei!

  Du skriver at dere har kjørt veien for siste gang? Betyr det at dere aldri skal besøke Siljan igjen? Trist i så fall. Uansett – ykke til med flytting! Og til Lars Kristian – modig valg å legge opp. Stå på!

  1. Jo, det er klart vi skal, men da kommer vi en annen vei :) Tar båten fra Moss og kjører videre fra Horten, gjør det samme på veien hjem :) Så den strekningen Siljan – Oslo skal det bli vanskelig å få gjort igjen, og godt er det ;)

   Tusen takk, Christine <3

 8. Ser du nevner tiden med Skal vi danse. Når du ser tilbake nå, hadde du gjort det igjen? Så utrolig hektisk ut :-) heier på deg og alt du rekker med to små, ønsker dere lykke til med flytting! Flyttet selv i nytt hus med mann og en gutt på 10 mnd i sommer, litt stress men nå vet vi at her skal vi bo til vi blir gamle, haha. Ha en fin dag :-)

  1. Nei, jeg hadde ikke gjort det igjen. Gjerne en annen gang på et annet sted i livet, men aldri igjen akkurat der jeg var den gang da.

   <3

 9. Stemmer det at Lars Kristian holder på med studier innen foto? :-) Leste det hos sporten.com eller hva det var, da denne artikkelen plutselig dukket opp på Facebook. Er ikke sikker på om det er en seriøs side? Men håper det, for han er kjempeflink!! Kanskje han kunne tenkt seg å ta på seg jobb som fødselsfotograf? :’D *drømmesegbort*

  1. Ja, han tar et nettstudie pluss at han har tenkt å henge med en del ulike fotografer på work shops fremover! :)

 10. 1år etter barn nr 2 kom i familien investerte vi i giga seng! 2.10×2.10 Beste jeg har gjort! Både jeg å mannen var lei av å sove på nattbordet! Hehe!

   1. Høres voldsomt ut, men som sagt, brste vi har gjort etter vi ble en familie på 4! Disse små bruker ikke mindre plass på sikt! Hehe! Lykke til med alt fremover, blir veldig spennende å følge med! :)

 11. Hei! :)

  Lurte på hvor du/dere leste for å forberede dere til å bli foreldre for første gang? Bøker eller nett? :) Eller gjorde du ingenting spesielt?
  Og hadde du på forhånd sett noe slikt jordmødre/fødeavdeling program på tv noengang? :)

  1. jeg husker at jeg kjøpte meg den ene boken til Gro Nylander, jeg kikket litt i den, men egentlig føler jeg ikke i ettertid at det ga meg noe. Egenerfaring er alltid best og med en gang barnet er hos deg, så vil du føle deg så sikker uansett, spesielt etter hvert som du blir kjent med barnet ditt og på hvordan du er som mor :) <3

   1. Takk for svar :)

    Har du noen gang turd å se et slikt program som fødeavdelingen/ jordmødrene da? :) Lurer på om jeg skal våge eller ikke, hehe!

    1. Jo, det har jeg sett masse! :) Det kan være en fin ting :) Nå i ettertid griner jeg som en foss av å se på det! <3 Masse lykke til <3

 12. Hei Caroline!

  Vi venter en liten gutt i juni og er derfor på utkikk etter vogn. Klarer ikke helt å bestemme oss for om det blir Bugaboo eller Emmaljunga. Vognen deres ser ut som en blanding av to vogner vi har sett på – veldig fin! :) Er det Bugaboo Buffalo?

 13. Hei Caroline! Liker veldig godt alt du har gjort med vognen. Kult å gjøre den litt mer unik og personlig:) Kunne tenke meg brune skinndetaljer på min Bugaboo Buffalo og lurer på hva fargen som du har valgt heter? Ser det er flere valgmuligheter på oppgitt nettside. Setter pris på svar:)

  1. Å, de skinndetaljene gjorde MYE! Ikke at vognen ikke er fin fra før av, men den ble ekstra fin nå synes jeg :) Jeg valgte fargen konjak :)

   Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *