utstyrsguide del V: barnerom nummer 2

babyshop_son

Da er rommet ferdigstilt, og som jeg nevnte så kom de fine teppene jeg hadde bestilt etter at jeg tok disse bildene i går også, så de kan jeg vise dere i et annet innlegg senere. To skjønne filt-tepper formet som skyer – selvsagt ;-) Til dette barnerommet har vi gått for løsninger fra Babyshop og Stokke Home Concept og jeg elsker det! Først hadde vi tenkt til at hun skulle få lik seng som Nelia, for den er vi virkelig glad i, men så oppdaget jeg dette nye «huset» og falt fullstendig pladask. Det er både vakkert og praktisk, og som med alle andre Stokkekonsept, vokser det i takt med barnet. 


Her i dette huset kan du plassere stellebord og produktene får plass i en kjempefin hylle ved siden av. Du trenger ikke å kjøpe taket, men jeg synes det ser så fint ut! Jeg har rysjet det litt opp slik at jeg kan stå og stelle her uten at taket er i veien. Det gjøres veldig enkelt, men du kan også ta det helt ned (som du ser bak) eller ta det helt av. Kommoden under er også en del av Stokke sitt sortiment og stelletoppen kan enkelt plasseres oppå denne også. 

babyshop_son_15

Denne vuggen skal jo stå på soverommet vårt, men jeg satt den inn her slik at det ble en bedre helhet i rommet. 

babyshop_son_4babyshop2

Og dette er jo nesten det beste: dersom plassen på rommet ikke er veldig stor, kan «huset» gjøres komplett ved å plassere vuggen oppi også – ved siden av stellebordet! På den måten har du alt samlet på et sted. Så lurt og så fint! Vuggen taes enkelt bort fra stativet og settes oppi den store sengen. Når barnet vokser kan begge deler taes bort og du får en sprinkelseng. Det er to nivåer for madrassen, så den kan senkes ytterligere. 

babyshop_son_7babyshop_son_9babyshop_son_10babyshop_son_8

Så har hun fått litt andre møbler, dukkesengen er etter Nelia ettersom hun har fått ny, men det er samme merke som både bord, stoler og dukkevogn. 

babyshop_son_16babyshop_son_12

Denne gyngemammuten! Så nydelig og absolutt Nelias nye favoritt også ;-) 

babyshop_son_14babyshop_son_11babyshop_son_13

hus fra stokke HER / hvitt tak HER / stelletopp HER / kommode HER / madrass HER / krybbe HER / musikkuro HER / regnbueuro HER / gyngemammut HER / draleke mammut kids concept / dukkevogn HER / stoler HER / bord HER 


Hyllene er fra et merke som heter tresxics clouds og den lille skylampen og stjernelampen er fra et merke som heter ALLC. Pleddet med skyer er fra merket barefoot dreams og putene i sky- og stjerneform har jeg bestilt via Etsy og selgeren prosto concept HER. Jeg tror det var alt? Men spør gjerne om det er noe du lurer på :-) Nå gleder jeg meg virkelig til den lille jenta vår kommer til verden ♥ 

103 kommentarer

 1. Sina Liv Hinrichsen

  Hvor har du købt loftlampen?? Den må jeg eje!

  1. Caroline

   Tenker du på den fjærlampen? :) Den er fra Skeidar :D

 2. Lykke til med alt dere har i vente <3
  Jeg må bare si at det er en stor glede i hverdagen å klikke seg inn her hos deg, jeg blir så glad og inspirert av bloggen din :-D

  Tusen takk for alt du deler, det er ikke alle som er like tøffe, som deler så mye av privatliv, tanker og følelser med helt fremmede mennesker. Det står det respekt av, og du skal vite at det settes stor pris på.

  Ønsker deg en god kveld <3

 3. Skulle ikke dere gjøre om rommene? Så Nelia fikk det største og bittelille hennes rom? Uansett kjempe fint barnerom :) Du er så flink med alt du gjør <3 veldig inspirerende å titte innom bloggen din :) Stå på videre. Ha en fin kveld :)

  1. Caroline

   Tusen takk, Nina!

   Nå som vi kanskje skal flytte, så vil vi vente med å bytte rom, slik at vi evnt. slipper ekstra hull i veggene / flytting av wallstickers etc. :)

 4. Så vakkert og gjennomført :) Men jeg kan ikke fri meg fra følelsen av at det er litt sterilt, hvis du skjønner? Veldig mye hvitt og duse farger, babyer trenger mer farger å feste blikket på! I tillegg hadde jeg syntes rommet ville fått mye mer sjel og preg med litt gjenbruk og sånt. Alt trenger ikke å være så nytt og hvitt og skyformet …

 5. Hei, Caroline! For et flott rom! Hvor er taklampen fra? Har sett etter en sånn en en stund nå

  1. Caroline

   Den er fra Skeidar :)

   1. Hei! vil selv ha denne lampen, men ser det er to forskjellige strl på skeidar sin nettside. vet du hvilken størrelse lampen er i? Ha en fin kveld videre :)

   2. Caroline

    Det er den minste / den rimeligste :)

 6. Hvor er det blevet fint Caroline, lige din stil <3
  Men jeg kom altså til at tænke på… Her i Danmark, for nogle år siden, blev en type seng, netop som denne der, taget af markedet.
  Noget med bakterie florieren, kolia osv. omkring barnets seng, at man ikke skal skifte ble osv, samme sted som den lille nyfødte skal ligge og sove så tilpas mange timer!
  Der blev stillet en diagram op der viste, at bakterie mængden ved en pudsleplads, kun er 10% mindre end ved et toilet :/
  Er dette noget i har taget med i jeres overvejelser?

  1. Caroline

   Dette vet jeg ikke så mye om, men det er jo separate plasser og ikke samme sted, så jeg ville tro at det skulle gå bra? :) Men vi har stelleplass på badet også hvor vi mest sannsynlig vil skifte bleie. Så kan vi skifte plagg etc. på denne plassen. Ellers skal hun jo sove i krybben inne på vårt soverom en god stund, samt samsoving med oss de første ukene / mnd. :)

 7. what a beautiful room !! i am obsessed

  http://www.carolinapinglo.com/

  1. Caroline

   Thank you so much :)

 8. Nydelig rom – og jeg tror hun som skal bo der heter Ileah eller Eleah.

  1. Kan jeg spørre hvorfor du tror det? :)

 9. Hei Caroline! Nydelig barnerom!
  Jeg lurer på om du hadde valgt samme seng om du ikke hadde blitt sponset?

  1. Caroline

   Absolutt, jeg kan fritt velge selv, så jeg har jo valgt den :)

 10. Nydelig rom! Vi har også skyer på jenta sitt rom. Jeg har nettopp kommet over ei skyhylle på toispann.no som er kjempe fin!! Den blir nok bestilt her i allefall☁️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *