utstyrsguide del II: hva har jeg i stellevesken?

stelleveske_14

Lurer du på hvilken stelleveske jeg har gått for denne gangen og hva jeg har oppi den? Kanskje har jeg gjort meg noen erfaringer fra den første babytiden som jeg tar med meg videre nå som jeg skal bli 2-barnsmor? Hvis du lurer, så må du sjekke ut denne videoen 🙂 Her går jeg gjennom alt jeg mener er nødvendig å ha i en stelleveske og hvorfor! Håper du liker den ♥ 

stelleveske_15

stelleveske_16


137 kommentarer

 1. Takk for nyttig video! 🙂 Kaste du bleiene i de posene hjemme også? Jeg har ikke kjøpt bleiebøtte, fordi mange mener de er I nødvendig. Så jeg har igrunn tenkt å bruke en vanlig søppelbøtte og «hundeposer»

 2. Fant ikke toppen på h&m :/ Er den gammel?

 3. Hvor er sofaen fra? Hadde vært fint om du linket den? (Er ikke så glad i å lete) 😉
  Fiiin video!! Du ser jo SÅ mye yngre ut enn du er :O Kompliment altså 😉
  Goood helg 🙂

 4. Jeg har i det siste fått et inntrykk på at du prøver å gjøre leserne dine sjalu? :/ At du liksom er så perfekt og skryter over terrassen deres, huset og det utendørs boblebadet osv. Og at dere har hatt tesla og nå har dere både en ford kuga og en splitter ny volvo xc90.? Jeg har hvertfall fått et inntrykk av at du prøver å vise deg litt fram? Kjære Caroline, dette er overhodet ikke hat! 🙂 Og jeg håper du forstår litt hva jeg mener 🙂 Dere er en SÅ flott familie! Og for en fantastisk flott video! Ønsker deg lykke til og en g riktig god HELG 😉

  1. Til Silje (5 August 3:01) : Jeg skjønner hva du mener, men tror du misforstår. Caroline har aldri gitt utrykk for at hun vil gjøre leserne sjalu selv om hun viser fram den fasaden hun gjør. Istedenfor å fokusere på det negative og motgang velger hun heller å poste glansdager og lage en blogg der folk kan finne glede og inspirasjon. Jeg ser at det har vært litt mye skryt på kort tid, men tror ikke det er bevisst fra hennes side. Det er trolig bare mye som skjer i livet med familieforøkelsen og det hele, og da må alt være på plass. Jeg er glad vi har slike blogger som Caroline sin. Det er godt å søke trøst når man selv føler seg litt nede… Ikke noe hat til deg selvfølgelig – bare en mulig forklaring. God sommer!

   Og til deg Caroline; nok en flott video. Du stråler som gravid, og jeg ønsker dere alt det beste i tiden fremover! <3

 5. Charlotte

  Bleieposene passer også utmerket til brukte intimprodukter

  1. benedikte

   hvor får en kjøpt de posene og hvordan ser de ut?

 6. Martine

  Denne barnevognen fra stokke er SÅ utolig fin https://www.stokke.com/NOR/no-no/barnevogner/stokke-crusi/2910.html 😉

 7. Elisabeth

  Nydelig video, du er så søt og sjarmerende i ‘real life’, eller så real life som en vlog blir kontra stillbilder,da. Jeg er forlengst ferdig med stellevesker osv,men har faktisk samme dille med små mapper i vanlige vesker,slik at jeg lett kan bytte veskeinnhold over i annen veske i farta. En liten til lipgloss,mini neglfil og lite speil, en til reisekort,penger,bankkort, og en til alt annet nødvendig . Supersmart!

 8. Victoria

  Hei Caroline! Veldig fint innlegg! Likte videoen din veldig godt! Jeg lurte på hvilket redigeringsprogram du/dere bruker til og og redigere bildene deres?

 9. Hei Caroline!
  Kjempefin video angående stelleveska 😀 Ville bare gi deg et lite tips. Dersom du er på tur og ikke har vann tilgjengelig kan det være lurt å ha babyolje sammen med mesoft for å vaske babyen. I tillegg er oljen snill mot ømfintlig babyhud, så mine små har aldri vært sår i baken etter jeg begynte med det!

 10. Kanalen FEM sender snart en serie fra fødeavdelingen på Ahus. Den må du få med deg☺

 11. Du er SÅ skjønn, Caroline! God helg <3

 12. Jeg har den vesken din fra før og er forsåvidt fornøyd. Men de sidelommene er ikke lette å bruke kår glidelåsen er igjen:/ den er altfor stiv så jeg må åpne vesken for å komme ned i lommene. Nå har jeg hatt vesken siden den kom men det har ikke blitt noe bedre. Er det et lurt triks jeg ikke har fått med meg eller noe den må settes inn med som gjør at den mykes litt opp?
  Håper det for da hadde den vært super å bruke:)

 13. Nå er min veske også rydda etter en sommer med leiting hele tida Fin video! Et tips er å ha ei tegneblokk og fargestifter til storesøster. Da blir det litt hennes veske å❤️

 14. Elsker denne veska Caroline:-) Husker jeg spurte deg i fjor om den passa som stelleveske 😀

  Angående såre stumper, så har jeg heller aldri brukt typiske «rumpesalver». Har ikke hatt mye såre rumper heller, mem når det først har skjedd så bruker jeg bare Propolis fra Forever Living. Jeg vil ikke smøre inn ungene mine med skumle og lumske stoffer.

  Klem til deg, og masse lykke til<3

 15. Theresa

  Bare et lite tips ang. våtservietter;
  Vi bruker tørre stellekluter med vann hjemme men våtservietter ute. Lille har reagert på bla.a Libero sine, mens de til Rema 1000 er veldig gode! Har hørt mange andre med samme erfaring. De finnes også i mindre pakker, geniale i stelleveska når de ikke tar så stor plass 🙂 Kjekt med våtservietter når man må skifte på rare steder 😉 Hehe

  Ellers ønsker jeg deg lykke til i innspurten og en fortsatt god helg 🙂

 16. Barnehagelæreren

  Hyggelig video , med mange fine tips til kommende mødre. Du ser hel strålende ut. Virker som det er god plass i vesken, i jobben min trenger jeg en «Marry Poppins» bag som har plass til alt. Så nå er veske bestilt, gledre meg til den kommer.

 17. Aleksandra

  Hvor er toppen du har på deg i videoen fra?:-)

 18. Takk for gode råd!:) Det kommer alltid godt med når man skal få baby for første gang og hvertfall når man er den første i vennegjengen. Gleder meg til å følge med videre:)

 19. Hei 🙂 kan du lage innlegg om hva klær barn absolutt trenger etter din mening da til de forskjellige årstidene?

  Digger veske kolleksjonen din å gleder meg til den nye sko kolleksjonen din 🙂

  Ha en flott dag klem 🙂

 20. Ble så inspirert av videoen din, så nå har jeg bestilt «poser» til rene/skitne klær 🙂
  Et lite tips når det gjelder de tørre engangsserviettene: ta vann på dem og legg dem inni en liten pose (brødpose)før dere drar ut på tur. Da blir de som våtservietter 🙂
  Vi har gjort dette både når vi har vært på tur og her hjemme ettersom vi må ha stellebordet på soverommet til babyen og ikke lett tilgang på vann.
  Masse lykke til i innspurten 🙂

  1. Caroline

   Ja, tusen takk for tips 😀 Det var lurt!

   Klem 🙂

 21. Hei!
  Jeg har hørt at det røde stoffet inni veskene smitter over. Er det derfor du har så mange poser og mapper? Er det mulig å bruke vesken uten å pakke inn alt?

  1. Caroline

   Ja, dessverre har dette hendt i noen tilfeller :/ I så fall vil det jo smitte på mappene oppi også, så det har ingenting med det å gjøre 🙂

 22. fin video! hvor har du kjøpt den stellematten? 🙂 virka så praktisk 🙂

 23. Finner ikke de mappene med clean/dirty tekst på den linken du la ut, vet du om det er noen andre plasser man kan få tak i disse? 🙂

  1. Kristine

   Tror ikke de selges på ebay lenger, men de finnes på amazon og andre steder. De heter Sugarbooger Diaper Bag Organizer. 🙂
   https://www.amazon.com/Sugarbooger-Diaper-Bag-Organizer-Pouches/dp/B000HCMUJU

 24. Marte N

  Hvor har det blitt av videoen? Jeg finner den ikke :/

  1. Caroline

   Da skal den være tilbake 🙂

 25. Isabell

  Hei Caroline! Er ikke sikkert du kommer til å se dette siden det er en stund siden du laget innlegget, men jeg prøver! Har vært på jakt etter vesken din «Caroline» så lenge nå, og tenkte jeg skulle prøve på igjen med letingen nå når jeg vurderer å bruke den som stelleveske selv! MEN problemet er da at den modellen du viser så flott frem er utgått, og jeg må ærlig si at modellen den har blitt erstattet med slettes ikke ser like flott ut på bildene som den forrige modellen, men kanskje bildene bare fremstiller den litt dårligere? Men kanskje du har erfaringer med den nye modellen? Er den like romslig, ser også den mangler lommene på utsiden som jeg selv er stor tilhenger av fra tidligere erfaring!

  Men må si at jeg elsker å sitte å lese gjennom både nye og gamle tips du har lagt ut om barn å baby her inne på bloggen, så gøy å se hvilke erfaringer dere har gjort dere 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *